România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de sîmbătă

Dintre cei 14 candidați, cine ar îndrăzni să nu-l confirme pe George Maior la șefia SRI?

Cei slabi de înger din SRI (dacă există așa ceva), activi sau sub acoperire, vor fi fost gata să leșine, citind pe site-uri și pe burtierele televiziunilor de știri că:
După alegerile prezidențiale, George Maior, directorul SRI, își va da demisia.

Auzind și el știrea de la Anca Alexandrescu, trimisă prin SMS, singura lectură, pentru că e scurtă, scutită de dureri de cap intelectuale, Victor Ponta a declarat că dată fiind pregătirea, George Maior nu va rămîne șomer.

Din cîte se vede, din știre, s-a înțeles astfel că după alegeri George Maior pleacă din fruntea SRI.
De aici și înflorirea rapidă a ipotezelor că va fi numit premier.
George Maior n-a spus însă că pleacă.
A spus că-și va depune demisia noului președinte.

Asta înseamnă că va merge la Cotroceni și-i va spune noului președinte că-și depune demisia, așteptînd, firește, ca noul președinte să-i spună că i-o primește sau, dimpotrivă, că vrea ca George Maior să rămînă mai departe în fruntea SRI. Deși ei n-au făcut atîta publicitate gestului, toți directorii SRI de pînă acum au procedat la fel. După venirea unui nou președinte, au mers la Cotroceni și și-au depus demisia. În cazul tuturor, noul președinte le-a respins demisia, spunîndu-le să rămînă la post.

Așadar, nu e nici un motiv de îngrijorare la SRI și în printre admiratorii mai mult sau mai puțin acoperiți ai lui George Maior:
Indiferent cine va fi președinte, îi va respinge demisia, confirmîndu-l  în acest post.

Dvs ce credeți?
Se va găsi un nou președinte care să i-o primească?
Dacă da, dintre cei 14 candidați, cine ar îndrăzni să nu-l confirme pe George Maior la șefia SRI?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *