Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ce nu face omul ca să ajungă premier! Cătălin Predoiu îl pupă-n fund pe Gabriel Oprea de i s-au rupt acestuia pantalonii

La alegerile din 2008, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu, a candidat pe listele PNL.
După alegeri, Cătălin Predoiu trădează PNL și devine ministru în Guvernul Boc. Rămîne ministru al Justiției în toate Guvernele portocalii pînă la căderea Guvernului MRU. După căderea Guvernului MRU, ca să rămînă mai departe ministru al Justiției, își oferă serviciile lui Victor Ponta. Se opune Crin Antonescu, care nu uitase trădarea din 2008.
În 2013, aflînd că Traian Băsescu va face PMP, merge la Cotroceni și-i propune lui Traian Băsescu un tîrg:
Funcția de șef al PMP în schimbul slujirii necondiționate.
Traian Băsescu îl refuză, știind de trădarea în favoarea lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu merge atunci la Vasile Blaga de la PDL și i se pune la dispoziție pentru a-l înjura pe Traian Băsescu în schimbul funcției de prim vicepreședinte PDL. Vasile Blaga acceptă. Cătălin Predoiu înepe să-l înjure pe Traian Băsescu. După ce pierde candidatura PNL la Președinție, Cătălin Predoiu se pune în slujba lui Klaus Iohannis în schimbul funcției de premier.

Vineri e Moțiunea de cenzură.
Cătălin Predoiu a intrat în fibrilație.
Dacă Moțiunea trece – crede el- devine premier.
Pentru acest post, Cătălin Predoiu e în stare de orice.
Inclusiv, să fie odios.

În cazul Rarinca, a sărit în apărarea Tovarășei Procuror Livia Stanciu, dînd cu limbuța umedă prin coafura acesteia, pe post de pieptene.
I-a ars niște cîntări zdravene Codruței Kovesi.
Joi seara, la Realitatea Tv, Cătălin Predoiu, cu perspectiva de a deveni, în fine, premier, i-a ars lui Gabriel Oprea niște pupături în fund, de i s-au rupt acestuia pantalonii:
„Vreau să mă adresez unui om foarte important în statul român la ora asta, dl Gabriel Oprea, un om care a demonstrat eficiență în politică în ultimii ani, un om care a fixat ca obiectiv central al partidului său apărarea unui interes public mai larg, dincolo de interesele partinice, interesul național, un om experimentat, de ani de zile în mecanismele puterii, care nu poate să nu înțeleagă că acest drum nu mai are mulți kilometri și un om care nu poate să nu înțeleagă, cu cât mai târziu i se pune capăt acestei formule politice, cu atât mai rău pentru România.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

45 comentarii pentru articolul „Ce nu face omul ca să ajungă premier! Cătălin Predoiu îl pupă-n fund pe Gabriel Oprea de i s-au rupt acestuia pantalonii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *