Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!

Pe pagina sa de socializare, Rareș Bogdan dă publicității următoarele amănunte despre Scandalul Marian Vanghelie:
…..Marian Dumitru – patronul Hotelului Premier Palace face DENUNT dupa 5 luni de arest preventiv, Dosarul este lucrat de Parchetul Capitalei aflat in subordinea DIRECTA a Parchetului General aflat sub influenta directa a Tripletei Ponta-Ghita-NITU! Dosarul este mutat la DNA din cauza competentei pe Demnitari a Direcției Naționale Anticorupție si a lipsei de competenta a Parchetului Capitalei pe demnitarul de la 5. Ca sa fie lucrurile foarte clare, Dosarul Vanghelie este lucrat de Bogdan Staicu-procurorul șef al Prchetului Capitalei si nu de catre DNA. Direcția doar a preluat Dosarul si a continuat investigatiile.

De joi dimineața, de cînd DNA a descins hollywoodian la Marian Vanghelie, m-am întrebat cum de s-a năpustit DNA asupra celui de care depinde ca Imperatorul Klaus Iohannis să-și aibă în cel mai scurt timp ceea ce el numește, cu o căutătură de Ecaterina Cea Mare, Guvernul Meu.
După chestia asta – mi-am zis – oastea, și așa de strînsură a lui Mircea Geoană, cu care PNL urma să lanseze un asalt asupra cetății PSD-iste, se va destrăma mai ceva decît oastea lui Cațavencu din O scrisoare pierdută.
Ce Dumnezeu, a devenit DNA din măciucă politică o instituție a statului de drept?
Și socotind că răspunsul e în favoarea DNA, mă pregăteam să sar în două picioare și să-i îngîn Codruței Kovesi, pe post de Cît de frumoasă ești! Imnul de stat în varianta de fanfară.

Informațiile date de Rareș Bogdan m-au adus însă cu picioarele pe pămînt. Pe pămîntul patriei noastre postdecembriste, unde, mai nou, politicienii nu-și mai trag ibovnice, ci procurori.

Unii au procurorii DNA.
Aceștia îi arestează pe cei dintr-o parte.
Alții au procurorii Parchetului General.
Aceștia îi arestează pe cei din partea ailaltă.
Și uite așa, cîtă vreme nu se vor întîlni șefii de bandă, pentru a-și spune unul altuia, Ce dracu, am ajuns să ne arestăm unii pe alții?! clasa politică devine clasa pușcăriașă.

Urmează Presa!
Mai ales că Marian Vanghelie a fost pentru o parte a presei cea ce a fost Elena Udrea, pentru cealaltă parte a presei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *