Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

E groasă rău cu protestele din închisori, dacă în Presă au luat arma în mîini însiși Comandații Unităților de luptă ale Binomul SRI- DNA!

O societate se verifică în înălțarea ei către lumina civilizației moderne prin atitudinea față de pușcăriași și față de pisici.
Acolo unde vei vedea pisicile rupînd-o la fugă la vederea omului înseamnă că omul se poartă crud cu animalele.
Înseamnă că omul n-a ieșit din condiția sa de primitiv care folosește telefonul mobil și prezervativul.

La fel și cu atitudinea față de pușcăriași.
Dacă o societate nu se preocupă de asigurarea unor minime condiții de viață decentă celor ajunși de pe gratii zicînd Așa le trebuie. Eu i-aș împușca! înseamnă că societatea respectivă n-a depășit stadiul pitecantropic.

Am ținut să precizez asta luînd aminte la nepăsarea ONG-urilor lui Soros din România lui Klaus Iohannis la brutalitatea cu care Statul polițienesc român reprimă protestele din închisori.
E groasă rău cu protestele din închisori.
După ce-mi dau seama?
După faptul că Raluca Prună a autorizat împuşcarea deţinuţilor răzvrătiţi?
Nu.
Distinsa, cea care a apărut la o întrunire publică importantă cu plapuma pe ea, a susţine că drepturile omului sînt un lux.
Şi cum printre drepturile omului se numără şi cel de a trăi, a nu fi împuşcat pentru că protestezi, nu e un drept, e un lux.

Cînd vreau să ştiu cît de groasă e mă uit să văd cine semnează de la cele două Unităţi de luptă ale Binomului SRI-DNA: Hotnews şi Ziare.com.
Comandanţii sau subordonaţii?
Dacă semnează înșiși comandanții e groasă rău.

De regulă la unitățile de luptă ale Binomului comandanții evită se să se facă de rahat.
De aceea, comandanții dau subordonaților să atace o temă compromițătoare.
Cînd însă e groasă, comandanții nu mai au încotro.
Trebuie să se facă ei de rahat.
Ca acum, cînd toată lumea își dă seama că protestele din închisori au temeiuri solide în realitatea de Ev mediu turcesc din sistemul nostru penitenciar.
A fost nevoie de o scînteie pentru ca pușcăriile să ia foc.
Și această scînteie a fost tocmai aruncată în vînt, din nevoi de starletă mediatică, de Raluca Prună despre o posibilă amnistie.

A scrie împotriva protestelor unor semeni de a-i noștri care sunt ținuți mai rău decît trimișii de Stalin în ocnele din Siberia înseamnă a te descalifica în plan jurnalistic, deoarece peste tot în lumea civilizată jurnalistul apără individul împotriva Sistemului represiv și nu sprijină Sistemul represiv să comită abuzuri.
Și cu toate acestea împotriva mişcării de protest din închisori au semnat chiar comandanții: de la Hotnews, Dan Tapalagă, şi de la Ziare.com Ioana Ene Dogioiu.
Deşi diferă din multe puncte de vedere, cei doi au publicat, la intervale diferite, în foile lor de luptă cam acelaşi text.
Protestele din închisoare sînt puse la cale de televiziunile borfaşe.

Slavă Domnului! Cu Antena 3 sunt într-o dușmănie de moarte. Cu Realitatea Tv n-am comerț, vorba aia. Dar să susții, cum fac cei doi, în cor, că protestele din pușcării au fost declanșate și amplificate de cele două posturi de televiziune care ar urmări astfel să-și scoată din pușcărie mogulii condamnați mi se pare o gogomănie pe care doar solda o poate explica la cele două persoane, altfel nu reduse mintal.
Cum or fi reuşind două persoane fizice diferite, de la două publicaţii diferite şi de genuri diferite, acelaşi text într-o chestiune?
Se consultă înainte de a scrie?
Scriu în cuplu, precum Ilf şi Petrov, dar spre deosebire de cei doi scriitori ruşi, semnează diferit?

De ce e groasă rău pentru Sistem?
Din simplul motiv că Raluca Prună, responsabila principală pentru revolta din închisori, e piesa de bază a Sistemului în Guvernul de Uniune Națională dintre toate instituțiile de forță ale țării.
Dacă pică Raluca Prună, cine mai face treburile murdare ale Sistemului?
Cine mai propune şi impune OU prin care SRI are drept de cercetări Penale?
Cine o mai propune pe Codruţa Kovesi?
Cine mai atacă CCR, pentru îndrăzneala de a nu fi partenera DNA?
Cine mai reprezintă în Guvern interesele Binomului SRI-DNA?
Cine mai aplică în practica Justiției din România principiul stalinist Drepturile omului sunt un lux?

E groasă rău!
Sistemul riscă s-o piardă pe Raluca Prună.
Și pentru salvarea distinsei, Sistemul va face orice.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

43 comentarii pentru articolul „E groasă rău cu protestele din închisori, dacă în Presă au luat arma în mîini însiși Comandații Unităților de luptă ale Binomul SRI- DNA!”

 • IN SFARSIT DL IOHANIS OBTINE 3 REZULTATE EXTRAORDINARE
  1) Este primul presedinte din Romania din ultimiultimii 25 de ani care decide sa schimbe directorul SRI atunci cand ajunge la Cotroceni
  2) Este primul presedinte din istoria Ronmaniei care decide impreuna cu familia sa sa actioneze in justitie statul pe care il reprezinta
  3) Este primul sef de Stat de dupa 1947 care decide sa stearga datoria Germaniei fata de Romania .

  • CA SA POATE SFIDA POPORUL ROMAN, l -a privat de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni.

  • Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile. De atunci domnul Iohannis a intrat în panică.
  • Pe lângă toate anomalii din conținutul legii propuse de către cel care se credea că ar fi preşedintele al așa zis-ului ” partidului meu” , a mai cerut alte schimbări ce sunt demne de cascadorii râsului. Ca de exemplu a cerut introducerea votului prin corespondență, știind că serviciile secrete încă din vremurile de tristă amintire aveau tot felul de metode pe care le foloseau ca să poată deschide și lipi la loc scrisori fără să lase vreo urmă.

  • A propus ca românii să trimită prin poştă votul lor, prin scrisori într-un moment în care oamenii nici nu mai știu ce înseamnă a trimite o scrisoare prin poștă și …de unde o pot face!
  Daca doriti sa aflati unele lucrurile si mai grave decat cele prezentate pana acum puteti cauta pe internet următoarele expresii:
  1) Ambasada SUA ar putea să ia atitudine
  2) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles- Berlin –Bucureşti
  3) Panică generală, dezamăgire totală

 • Trompeta „Maestru” Panarama! ?
  Cati bani ai luat de la udrea? Cat de santajabil sa fii pentru a scrie aceste crétinisme!?

 • „Ion Cristoiu se alătură Corului Borfașilor.
  „Maestrul” combate cot la cot cu Gâdea și Rareș Bogdan. Din penița sa, tot mai ruptă-n fund, ies fraze halucinante.
  * „A scrie împotriva protestelor unor semeni de a-i noștri care sunt ținuți mai rău decît trimișii de Stalin în ocnele din Siberia înseamnă a te descalifica în plan jurnalistic”.
  * „Să susții că protestele din pușcării au fost declanșate și amplificate de cele două posturi de televiziune (Antena 3 și Realitatea TV) care ar urmări astfel să-și scoată din pușcărie mogulii condamnați mi se pare o gogomănie”.
  * „Dacă pică Raluca Prună, cine mai face treburile murdare ale Sistemului?”
  Ideea de bază a lui Cristoiu este că dacă scrii împotriva borfașilor, fie ei în pușcărie sau încă în libertate, ești omul „Binomului DNA-SRI”. Nu poți avea convingeri sau idei, ci execuți ordine de zi pe unitate.
  N-aș fi crezut că un mare ziarist, cândva chiar maestru, poate să se prăbușească la un asemenea nivel de raționamente bolnave.
  P. S. – Mi-am călcat pe inimă și am păstrat agramatismele „Maestrului”, luate cu copy-paste de pe blog; virgulele ca virgulele (lipsă), dar „de a-i noștri” e ceva de vis!” GC

 • IN SFARSIT DL IOHANIS OBTINE 3 REZULTATE EXTRAORDINARE
  1) Este primul presedinte din Romania din ultimiultimii 25 de ani care decide sa schimbe directorul SRI atunci cand ajunge la Cotroceni
  2) Este primul presedinte din istoria Ronmaniei care decide impreuna cu familia sa sa actioneze in justitie statul pe care il reprezinta
  3) Este primul sef de Stat de dupa 1947 care decide sa stearga datoria Germaniei fata de Romania .

  • CA SA POATE SFIDA POPORUL ROMAN Ca , l -a privat de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni.

  • Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile. De atunci domnul Iohannis a intrat în panică.
  • Pe lângă toate anomalii din conținutul legii propuse de către cel care se credea că ar fi preşedintele al așa zis-ului ” partidului meu” , a mai cerut alte schimbări ce sunt demne de cascadorii râsului. Ca de exemplu a cerut introducerea votului prin corespondență, știind că serviciile secrete încă din vremurile de tristă amintire aveau tot felul de metode pe care le foloseau ca să poată deschide și lipi la loc scrisori fără să lase vreo urmă.

  • A propus ca românii să trimită prin poştă votul lor, prin scrisori într-un moment în care oamenii nici nu mai știu ce înseamnă a trimite o scrisoare prin poștă și …de unde o pot face!
  Daca doriti sa aflati unele lucrurile si mai grave decat cele prezentate pana acum puteti cauta pe internet următoarele expresii:
  1) Ambasada SUA ar putea să ia atitudine
  2) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles- Berlin –Bucureşti
  3) Panică generală, dezamăgire totală

 • De la A3 și Irealitatea tv a pornit nebunia.

 • Sunteți din ce in ce mai penibil, domnule Cristoiu!

 • IN SFARSIT DL IOHANIS OBTINE 3 REZULTATE EXTRAORDINARE
  Dl Iohannis a promis ca va fi un altfel de presedinte.Un om de stat care „tace si face”.Intrucat pana acum unui au spus ca se comporta precum un robot care actioneaza numai cand se declanseaza butoane de afara ,am decis sa devenim avocatul diavolului si sa va prezentam 3 rezultate notorii pe care domnul Iohannis le au obtinut.
  Inainte sa va spunem despre ce este vorba consideram oportun sa va atragem atentie ca nici un alt sef de stat al Romaniei nu a obtinut pana acum astfel de rezultate.
  Din aceste motive , anticipam ca domnul Traian Basescu ,in calitate de ultim locatar de la Cotroceni si politician care nu a reusit sa isi atinga visul si anume cel de a deveni premier al Romaniei ,va fi invidios pe domnul Klaus Iohannis .
  Cel 3 rezultate deosebite despre care vi-l vom prezenta in acest articole vin intr-un moment in care dl Iohannis are serioase probleme de imagine.
  Acest lucru se intampla de indata ce a fost prezentat ca unui din cei care a adus o contributie la ceea ce ziaristii au denumit o lovitura de stat care se afla in desfasurare si care are loc prin jaful electoral combinat cu anumite metode staliniste despre care va vom vorbi cu alt prilej.

  Intrucat in acest document ne am propus sa va prezentam doar cele 3 rezultate deosebite pe care le a obtinut domnul Iohannis in calitate de presedinte a Romania si care vor intra in istorie ,nu vom face referire la modul in care s-a pus la cale pana acum pas cu pas un asalt asupra puterii si a resurselor Romaniei precum gazul ,petrolul ,padurile ,etc
  .Ca atare ca sa nu deviem de la subiect o sa va invitam daca considerati necesar sa cautati expresile precum :
  1) Ambasada SUA ar putea lua atitudine
  2) Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles -Berlin -Bucuresti
  3) Panica generala, dezamagire totala
  Care sunt cele trei rezultate pe care le a obtinut domnul Klauss Iohannis in calitate de presedinte al Romaniei?
  1) Este primul presedinte din Romania din ultimiultimii 25 de ani care decide sa schimbe directorul SRI atunci cand ajunge la Cotroceni
  2) Este primul presedinte din istoria Ronmaniei care decide impreuna cu familia sa sa actioneze in justitie statul pe care il reprezinta
  3) Este primul sef de Stat de dupa 1947 care decide sa stearga datoria Germaniei fata de Romania .

  Ce spun alti despre un astfel de gest a domnului Iohannis ?

  Conform celor spuse de catre domnul profesor şi economist Radu Golban din Elveţia domnul Klauss Iohannis , asa zis-ul ” partidul meu” si gasca lor din parlament au renuntat la o datorie de 19 miliarde de euro a Germaniei fata de Romania .
  Dar aceasta nu este tot stind ca pentru a putea face alte concesi in beneficiul statului German , Austriac sau pentru a putea oferi companiilor din tarile respective anumite avantaje are nevoie de un parlament care sa fie populat numai de catre cine trebuie.

  Astfel a chemat partidele la Cotroceni si le a propus adoptarea unei legi care permite nu doar jaful electoral ci si includerea pe lista de partid a unor oameni de ai lor .
  Tinand cont de gravitatea unei astfel de situatii vom reveni cu mai multe informatii despre acest subiect.

 • De când ai devenit goarna instigatorilor la revolte în pușcării de. tipul raspopitului Gadea și prezicatorului Rareș Bogdan.

 • „De vina este guvernul tehnocrat” ! Inchisorile au fost „inventate” odata cu numirea lui Ciolos iar marlanii ce au perpetuat republica impusa de catre Stalin,sunt ingerasi !?!

 • Dar ce îngrijorat sunteți pt drepturile puscariasilor. Aproape ne înduioșătoare. Copiii au drepturi? Dar bolnavii? Dar tinerii care nu-și pot găsi un loc de muncă în țară asta de rahat? Sunteți penibil si abject, mai ales de când ați devenit confidentul Duamnei, unul din marii corupți și viitori puscariabil.

 • Campania are drept scop crearea cadrului legislativ pentru înființarea pușcăriilor private, care nu sunt hoteluri de lux cum crede prostimea ci entități aducătoare de profit pentru cine trebuie, probabil o companie americană cu experiență în domeniu.

 • Serviciile Guverneaza, Fura, in Gasti ei Conduc universitati…
  Mafia in Cluj este formata din Generali si profesori universitari care sunt si politicieni proveniti din Securitate si PCR.
  In tara asta de hoti eu nu am avut niciodata bani de masina!
  Universitatea Babeş-Bolyai in 10 ani a triplat numarul de studenti, pentru a vinde studentilor oligofreni din Secuime pana in Mocanime diplome fara valoare, pentru ca niste profesori universitari idioti sa faca bani!!

 • ESTE DAR PRUNA RAMINE CA ARE DUBLA COMANDA.

 • Pe rănile bolnavilor ,groaznic

 • Ciolos demisia cu pruna cu tot .
  Sa I se face chemare in Tara dulapului .
  E cam de siguranta nationala .

 • De 25 Ani nu s-a făcut ,acolo este batjocură,stiu ca sunt vinovați ,dar au drepturi și ei la igiena s,a,m,d, dar la noi în spital de arși își depun ouăle muștele

 • Cristoianule azi fara cenzura .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *