Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Tulburările din 10 august – Aberații și mistere. A fost sau nu o Diversiune momentul cu jandarmerița? Dacă da, cine a pus-o la cale?

Aşa cum am mai scris, din toate punctele de vedere, mitingul din 10 august 2018 nu se deosebea prin nimic de cele care marchează viaţa capitalei din ianuarie 2017 pînă acum.
Şi dacă ar fi fost un milion, din punct de vedere constituţional, el nu putea schimba nimic în materie de Guvern. Pentru asta trebuia ca, în urma mitingului, Guvernul să demisioneze şi Parlamentul să se întrunească rapid pentru a vota un nou Guvern. Alegeri anticipate erau mai greu de obţinut. Cu excepţia mitingului din ianuarie 2017, care au dus la ceva concret – renunţarea la Ordonanţa 13 – toate mitingurile de pînă acum n-au schimbat nimic în viaţa politică. Nici măcar cel ţinut cu prilejul Moţiunii de cenzură. Acesta n-a reuşit să creeze presiunea cerută de dislocarea majorităţii Parlamentare. Cu toate acestea, pe lîngă cifra de un milion, mitingul din 10 august 2018 a fost anunţat ca unul de Crăpare a Catapetesmei, ca unul ieșit din comun, prin rezultat. Așa cum corect observa Bogdan Iacob pe InPolitics.ro, datele concrete de viață făceau absurde nu numai profețiile la caracteru-i de excepție, dar și însăși ținerea lui. Mitingul din ziua Moțiunii de cenzură, deși desfășurat în afara perioadei de concedii, a fost un fiasco. Cum să crezi că un miting în plin august, luna concediilor, înscris în seria de proteste din Piața Victoriei, va duce la căderea Guvernului? Și cu toatea acestea toată lumea era convinsă că la acest Miting se va întîmpla ceva care să ducă la căderea Guvernului.

Imaginea cultivată spectaculos era următoarea:
Ca şi în cazul tăbliţelor obscene, mitingul trebuie să fie folosirea mijloacelor neconstituţionale pentru căderea Guvernului, deoarece dictatura Liviu Dragnea nu poate fi sfărîmată decît prin mijloace anticonstituţionale.

Reţelele sociale, unităţile militare din Presă sînt pline de mesaje care cultivă mitingul Diasporei drept unul care va provoca Revoluţia.
De ce al Diasporei?
Pentru că Diaspora e partea înaintată a societăţii româneşti, formată la Şcoala Occidentului.
Pentru că Diaspora asigură Bugetul României şi are dreptul să ia cu asalt Guvernul.
Pentru că Diaspora clocoteşte de mînie la gîndul că PSD o ţine departe de ţărişoara dragă.

Nimeni de pe reţele sociale, din Presa diversionistă, dar culmea nici din presa independentă, nu atrage atenţia că Guvernul nu poate fi schimbat prin forţă. Niciun lider al societăţii civile, nici un lider al Opoziţiei nu îndeamnă la un miting paşnic.

Klaus Iohannis toarnă gaz pe foc la Consiliul Naţional al PNL vorbind despre o Românie pe marginea prăpastiei, despre revenirea la anii întunecați ai comunismului, readus de regimul PSD, de nevoia de a lupta acum pentru a salva ţara de dictatura PSD.
Principala instigare la acţiune în afara Constituţiei aparţine lui Klaus Iohannis.
Dacă România e pe marginea prăpastiei singura soluţie e o nouă Revoluţie.

Din ianuarie 2017 pînă acum, Jandarmii au fost de o toleranţă incredibilă cu manifestanţii. Cu excepţia năvălirii în Piaţă a ultraşilor din februarie 2017, cîtă vreme protestarii au fost paşnici, jandarmii au fost cu ei pîinea lui Dumnezeu. I-au lăsat să blocheze circulaţia prin Piaţa Victoriei, deşi mitingurile erau neautorizate. I-au lăsat să bîntuie prin Bucureşti. I-au lăsat să lovească fani şi parlamentari PSD. I-au lăsat să privatizeze Piaţa Victoriei.

Nu era nici un motiv să se creadă că Jandarmii se vor comporta altfel cu manifestanţii din 10 august 2018. Şi cu toate acestea, în perioada premergătoare lui 10 august 2018 se desfăşoară o vastă campanie de ostilitate faţă de jandarmi. Jandarmii sînt ameninţaţi că vor fi linşaţi. Imaginea de ansamblu, rod al manipulării e următoarea:
Alături de Guvern, Jandarmeria e Duşmanul Poporului.
Aşa cum am mai scris, pregătirea asta a dus la o atmosferă anti-jandarmi pe întreg parcursul zilei de 10 august 2018.
Jandarmii în primă fază au fost la fel de blînzi ca şi la mitingurile anterioare.
Cu toate acestea, de pe la 15, Jandarmii din cordon sînt insultaţi, scuipaţi, înjuraţi, se încearcă să li se ia scuturile.
Cele mai multe acţiuni sînt menite a provoca punerea la punct de către jandarmi. Această punere la punct legală e văzută de întreaga Piaţă ca semnul unei Jandarmerii Gardă pretoriană a lui Liviu Dragnea.

Deși doar anumiți protestatari au misiunea de a provoca jandarmii, de a-i scoate din minți, întreaga mulțime din Piață, lucrată psihologic să fie anti-jandarmi, nu numai că nu se desolidarizează de ei, nu numai că nu strigă Fără violență! dar mai mult îi încurajează, cum au fost încurajate pînă acum insulta, obscenitatea, înjurătura, prezentate de publiciștii TeFeLiștilor drept forme de luptă civică.

Indiscutabil, așa cum am arătat la emisiunea România9 a lui Ionuț Cristache de la TVR, profesioniștii antiRevoltă, precum cei aduși în Piață de 10 august 2018, n-au dreptul să-și iasă din minți. Cu toate acestea și-au ieșit. Nu exclud și ipoteza ca în rîndul conducerii Jandarmilor, printre jandarmi să fi fost complotiști, persoane avînd drept misiune confirmarea imaginii devenite azi de un Adevăr absolut:
Un miting pașnic a fost reprimat în stil Nicaragua de Garda Pretoriană a dictatorului Liviu Dragnea – Jandarmeria.
Asta deoarece s-a lucrat la carte pentru a transforma acțiunea jandarmilor din timpul spargerii mitingului dintr-o acțiune profesionistă, dominată de regula Operației la rece, în care se folosesc tot felul de trucuri menite a evacua Piața cu cît mai puțină cotonogeală, într-o răfuială omenească. Să nu uităm că în alte țări forțele antiRevoltă nu stau așa de mult în contact cu protestatarii. Mai întîi pentru că protestele sînt limitate în timp de organizatori și apoi pentru că forțele vin doar cînd încep violențele. Vineri, 10 august 2018, jandarmii au stat în Piață, provocați de instigatori, antipatizați de mulțime, de la 15 pînă la 23. Declicul cred că l-a constituit momentul tinerei femei jandarm, unul dintre cele mai enigmatice momente din întreaga zi de 10 august 2018. Mărturiile celor care din partea Jandarmeriei au condus acțiunile din Piață sînt unanime în evidenția că vestea potrivit căreia o jandarmeriță a fost călcată în picioare de demonstranți a dus la decizia spargerii Mitingului. Din ianuarie 2017 pînă în 10 august 2018, deși ilegale, protestele din Piața Victoriei au fost lăsate să se desfășoare cît au vrut ele. Și deodată, pe 10 august 2018, la ora 23, cînd Piața era plină de lume, se ordonă intrarea în forță. Cei de la Jandarmerie susțin acum că aveau informații potrivit cărora momentul cu jandarmerița era doar unul dintre multe alte momente în care demonstranții urmau să împresoare jandarmii și să-i linșeze.

Aceste informații, dacă au fost primite, țin de o dezinformare evidentă. Mai întîi pentru că jandarmerița nu fusese omorîtă. Apoi pentru că era absurd să crezi că se plănuise o linșare a jandarmilor. De ce și de cine să fie linșați jandarmii? Așa cum am mai scris, față de violența celor din Occident, huliganii din Piața Victoriei au fost călugărițe. Cum să crezi că de la hîrjoneli tipice relației dintre anumiți tineri și forțele de ordine urma să se ajungă netam- nesam, fără un motiv aparent, la fapte de gravitatea linșării? Și cum să fie linșați cîtă vreme erau înzestrați cu tot de trebuie pentru a face față oricărei agresiuni? Transmisă în direct la televizor, scena linșării jandarmeriței ridică o mie și una de întrebări prin raportare la psihologia elementară. Ce i-a apucat pe huligani? De regulă protestatarii acționează violent ca răspuns la o violențele forțelor de ordine, Nu putem vorba aici de așa ceva. Explicațiile date de avocat sînt neghioabe. Cică nici ei nu știu ce i-a apucat. Apoi, cum dracu de a rămas singură tînăra femeie jandarm? Sînt multe alte întrebări care pot trimite la Operațiunea Jessica Lynch rescue din timpul Războiului din Irak, suspectată după Război de a fi fost o Operațiune de PR a Armatei Americane.

Vestea, aflată de toți cei din dispozitiv, a sporit ostilitatea jandarmilor față de demonstranți, inclusiv față de cei pașnici. Pentru jandarmi cei din Piață au devenit brusc dușmani, persoane care aveau de gînd să-i omoare. Jurnaliștii, evident, erau complicii asasinilor.
De ce era nevoie de o astfel de atmosferă? Răspunsul îl dă Operațiunea Mortul. Fără ea nu s-ar fi realizat transformarea unui miting de violențe reciproce într-o reprimare a oamenilor pașnici de către Garda pretoriană a lui Liviu Dragnea.

Oameni care au fost în Piață și pe care-i creditez, deoarece nu sînt spălați pe creier sau marionete ale Mașinăriei de propagandă, mi-au mărturisit că în viața lor n-au trăit o asemenea atmosferă de război, amitind de confruntările dintre membrii Hamas și Armata Israeliană la frontiera cu Fîșia Gaza. Deoarece, o dată cu căderea serii, jandarmeria a făcut un exces incredibil de gaze lacrimogene, nu cred că reacția la dezinformarea cu jandarmerița moartă a fost singura cauză a brutalității cu care a fost evacuată Piața.

Sînt sigur că după atingerea scopului – Căderea Guvernului Dăncilă – nimeni nu va mai discuta despre reacția aberantă a Jandarmeriei. Mașinăria care azi a reușit să scoată din discuție partea cu provocatorii din Miting pentru a lăsa în prim plan doar brutalitatea Jandarmeriei va muta atenția spre alte subiecte.

Ca de obicei, România postdecembristă va adăuga istoriei ei pline de enigme nedezlegate încă una:
Ce i-a apucat pe jandarmi în 10 august 2018?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

47 comentarii pentru articolul „Tulburările din 10 august – Aberații și mistere. A fost sau nu o Diversiune momentul cu jandarmerița? Dacă da, cine a pus-o la cale?”

  • Martalogii aia din piata nevictoriei,teroristi de mahala, au crezut ca jandarii sunt incadrati la Crucea Rosie,le-a tras-o cu gaze de i-a bagat in nabadai si dupa cum se-aude gazele alea ar fi putin purtatoare de niste forme intarziate de…..rac!?

  • Domnule Cristoiu, fara sa fi citit celelalte comentarii, nu am timp sa fac asta, zic parerea mea despre asta: in Jandarmerie, atat cei de jos, cei din strada, cat si sefii, exista foarte mult neprofesionalism. Acesta, impreuna cu pupincurismul specific oamenilor pusi pe pile, dispusi oricand sa faca cele mai tembele chestii pt a-si impresiona sefii, au dus la ceea ce am vazut. Eu nu cred nici ca Dragnea a dat ordinul, nici ca cineva a vrut sa-l compromita pe Dragnea. Eu cred ca sefii jandarmeriei sunt incompetenti si au crezut ei ca asa le vor face pe plac sefilor. Atat i-a dus capul.

  • Totul a inceput odata cu guvernul bruxelles (guvernul meu) Ciolos.
    Atunci a aparut ptr. prima data miscarea # Rezist in Romania si partidul PACT (platforma actiunea civica a tinerilor) partid fondat de Sebastian Burduja plus o ciupercarie intreaga de ONG-uri.
    USR s-a „lipit si el” de Ciolos cu sprijinul direct al PNL-ului. Si sa nu uitam cine l-a chemat pe Ciolos si cine a lansat lozinca „coruptia ucide”.
    Ei, toti astia s-au unit si sunt prezenti in strada la mitinguri.
    Sa nu ne lasam inselati de aparente, acesti oameni sunt violenti, ei au creeat atmosfera de razboi si anarhie.
    (Jandarmerita a fost lovita din lateral si culcata la pamant).

  • BREAKING NEWS
    ‘Fătuca’, externată pe ușa din spate, a spitalului, care fugea de jurnaliști, tarandu-si … silicoanele, nu era Ștefania, care nu era, chiar deloc, … ‘dotată’ !!!

  • Nu e nicio enigmă : Marte retrograd în aspect stresant cu Uranus 😀 va poate spune orice astrolog. Sau, poate au fost drogați…
    Lăsând gluma la o parte, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce mi se oare cea mai imparțială analiză a evenimentelor recente. Am distribuit de 2x pe Fakebook. N-a apreciat nimeni. Se pare ca imparțialitatea este o valoare din ce in ce mai puțin apreciată.

  • BREAKING NEWS :
    ‘Fătuca’, externată, pe ușa din spate, care fugea de jurnaliste, trăgându-si … silioanele, nu era acea Ștefania, jandarmeriţa caftită de către ‘moldohuligani’ !!!

  • Colac, peste pupăză, mai apăru și E-coli, in apa Mării Negre !

  • Intrebari retorice aparent nevinovate, lucratura intentionata a subliminalului, misiune îndeplinita, stimate jurnalist Ion Cristoiu.

  • Bun regăsit tuturor pe pagina oficială a Maestrului! Sper că cei câțiva cârcotaşi ai blogului, au învățat ceva de pe urma „duşului rece” oferit de dl. Cristoiu. Sper!

    • Crezi ? Eu nu cred, ba sunt ferm convins că, după o scurtă perioadă de … expectativă, de facto, își vor da din nou drumul la … GURĂ !!! Unii au si inceput, încă de ieri ! Problema e că n-au aflat toti că s-au … anulat ‘cartonașele’ !!!

    • Bă , idioților , ca să nu scriu de 2 ori , voi ori sînteți cretini , ori sînteți imbecili . Titanul a blocat comentariile pt că a fost convins că după Răzmerița de vineri , ora 4 , mii de postaci SRI vor inunda blogul , cum s-a mai întîmplat la Altă întrebare , cînd primea și 200 de înjurături zilnic , pe FB .
      Ca de obicei , s-a înșelat , nu a mai fost înjurat decît sporadic ( am eu grijă de înjurători , să nu se creadă acasă la ei ) iar zavera a fost un pîrț .
      Așa că a blocat blogul degeaba , nu e niciun duș nici altceva , loaze senile !

      • N-ai înţeles, nimic, petrescule !
        Maestrul a blocat comentariile DIN CAUZA unor ‘pârţuri’, ca tine, sau cernat !
        Oricum, poţi să fii sigur că nu ne ‘sperie’ înjurăturile, sau invectivele, tale !!!
        Așa că… DĂ-I-NAINTE, FĂRĂ GRIJĂ !!!

        • Ești un imbecil . Citește ce a scris ieri , la finalul editorialului , limbrice fecal . Ca dovadă că n-a avut treabă cu mine e faptul că am scris , EXACT LA FEL , pe FB . E drept , pe Kîrnat l-a blocat total , dar nu pt limbaj , ci pt că l-a suduit pe Titan .

    • Asta s-o crezi tu !

  • FELICITARI !

  • Nu a fost nicio diversiune. Am fost acolo. Mai mult, exista inregistrari cu toata desfasurarea evenimentelor.
    Dupa ore intregi de gazare a multimii care a inteles ca se face asta pentru ca oamenii sa se sperie si sa plece acasa, ceea ce a infuriat pe cei mai multi, parte dintre acestia enervandu-se din ce in ce mai tare, niste prosti de politisti in dube, imbracati de interventie ca jandarmii (daca erau in uniforme normale si pe jos nu se lua nimeni de ei ca in toate celelalte cazuri in care nimeni nu s-a luat de politistii care erau peste tot de jur imprejur) s-au dus la Springtime fiindca s-a auzit ca acolo ar fi fost violente. Si s-au dus cu duba prin multime. SI au ramas blocati in multime si s-au panicat. Au venit „in sprijin” alte dube de politie (la fel ca ale jandarmilor) care au ramas si ele blocate in multime. Sunt filmari pe net. Cand au inceput sa dea inapoi ca sa se retraga, lumea i-a aplaudat si i-a lasat in pace. Insa, intre timp urlasere disperati si panicati prin statii cerand ajutor suplimentar. Prostul satului, comandantul actiunii, Cazan, a trimis doua detasamente de jandarmi de la Palatul Victoria catre Springtime prin multimea pe care o enervasera ore la rand. El spune ca a mai facut asa si alta data, uitand ca „alta data” nu gazase la greu zeci de mii de oameni. Ce sa vezi, detasamentele de jandarmi au fost atacate de multime in deplasarea lor spre Buzesti. Si, fiind foarte inteligenti si bine pregatiti, au luat-o la goana impartind gaz in stanga si-n dreapta. Prin multime, repet. In aceasta conjunctura doi jandarmi nu au reusit sa scape, fiind totusi salvati de unii dintre protestatari. Restul detasamentului s-a regrupat in intesectie la Buzesti si a asistat pasiv la ceea ce li se intampla celor doi colegi cateva zeci de metri mai incolo. Protestatarii care i-au salvat i-au dus care colegii lor din acea intersectie, care si ei erau izolati, dar de care nu se lua nimeni fiindca le pierise agresivitatea. Totul este filmat si este pe net. Nu a fost nicio diversiune. A fost haos, neprofesionalism si multa prostie.
    In ceea ce-i priveste pe „huligani” nu a fost nimic organizat, se cunosteau intre ei cel mult cate 2-3. Sunt indivizii violenti de la marginea societatii carora li s-au alaturat diversi protestatari pe care comportamentul jandarmilor i-a adus la exasperare. Unii nu s-au putut abtine si au recurs la diverse forme de violente de la injuraturi si pana la aruncat cu diferite obiecte in jandarmi. Dar focul dinspre Titulescu a fost pus de huligani, nu de catre protestatari, indiferent de cat de furiosi erau.

    • Băi, ia mai da-te tu-n peleme-ul meu, de anarhist, pro rus !!!
      Sictiru’ mah-tii, de bou, ceaprazuit de ‘cunoscătorii’ psd-ii mah-tii, te-n-gura de …haznalgiu !!! Bg pl-n gatii mahtii !!
      MUIE, MUIE, MUIE !!!

      • Ciorane , pune botniță , că poți fi blocat și aici , jumulitule !

        • Îmi belesti pulu, bre polimer, kkm-aș in facultatea ta, de retardat !!! Eu am terminat … Jilava, bre !!!
          Ţi-am zis ca f*t bine si apăsat, la cioc, așa că stai mai … departe !!!

  • „Ba!!!…liniste ce dracu’!” Jandarmeria a actionat ca la carte. Restul sunt povesti de acelasi nivel precum performanta orala a suedezului.

    Marea durere a celor ce se tavalesc azi in „chinuri” este ca au realizat ca o mana de oameni (cateva sute de jandarmi) i-au trimis la nani in mai putin de 10 minute pe cei o suta de mii de curajosi pompati de adrenalina care cu nici 24ore mai devreme se laudau ca vor trece tara prin sange si foc. Madularul vartos pregatit sa dea m…e cu un million de jeturi s-a dovedit a fi nimic altceva decat o puta bleaga si trista.

    Ce au uitat securistii ai batrini sa le spuna putoilor securisti de astazi este ca nu carnea de tun scoasa in strada face revolutiile.

    P.S. Atmosfera de razboi similara confruntarilor intre Hamas si armata Israeliana…pe bune Maestre? Nu stiu cine sunt acele surse de incredere ale D-lui Cristoiu dar se spune ca gazele laclimogene exacerbeaza efectul halucinogen al drogurilor. Asa ca nu stiu, „o fi spus copilul ceva”.

    • Mie mi se pare că alegerea datei de 10 august nu este, deloc, întâmplătoare !
      Dacă ne amintim de Revolutia franceză, din 1789, observămm că „Prima (mare) Teroare” a avut loc exact pe 10 … august 1792, după luptele crîncene intre iacobini si girondini !!!
      Deci, este clar că… ‘problema’ a fost îndelung … ‘studiată’ !!!
      Nimic nu este … ‘intamplator’, sub soare !

    • razvane, ce intelegi tu prin „ca la carte”? jandarmii au regulamente foarte stricte prinvind ce au voie sa faca si ce nu au voie. le-au calcat in picioare pe toate. sunt special antrenati pentru situatii tensionate, nu ar trebui sa-si piarda capul prea usor. vad ca esti total pe langa, iti recomand sa vorbesti cu niste jandarmi sa vezi ce antrenamente fac. pe 10 august parca au fost drogati. s-a dus draq tot atrenamentul, s-au comportat foarte ciudat. vad doar doua posibilitati: 1. au facut premeditat totul, avand in vedere ca au gazat masiv locul inca din timpul zilei. 2. au fost manipulati ordinar (oare de catre cine?!). nu pot sa uit cuvintele acelei jandarmerite – unde draq m-ati trimis fratilor?! cine a trimis-o? fratii ei, nu? si faptul ca nu s-au sinchisit sa o ajute cand era calcata in picioare de descreierati.si apoi, cu turistii israelieni ce au avut? nu pot sa cred ca si-au pierdut chiar orice urma de ratiune in halul asta. asa ca razvane, afla ca de fapt au actionat total opus „ca la carte”. si in final iti doresc putin gas cs ca sa vezi si tu ce inseamna „ca la carte”. sa vezi si tu cand hidrolizeaza si formeaza acid clorhidric in plamani, pe fata si pe ochi. cand actioneaza cianidele si-ti ataca organele care au mare nevoie de oxigen. cum ar fi inima. se vede ca nu ai facut armata. ai fi aflat ca gazul cs e considerata arma chimica. in cantitati mari e letal. iar jandarmii l-au folosit din abundenta pe 10. am vazut niste clipuri cu oameni de la smurd si pompieri care se sufocau pe strada. un idiot de pompier isi dasese jos masca si se clatea cu apa pe ochi. incredibil, cat de cretin poate sa fie un om sa faca asa ceva, un pompier ar trebui sa stie ca acel gas hidrolizeaza. aproape ca-si pierduse respiratia tampitul, bine ca au venit niste tefelisti sau cam va place voua sa-i numiti si l-au bagat intr-un bar.

      • Bă , tu nu ești bou , tu ești de-a dreptul idiot . Și retardat !

      • Bă , imbecile , ce face gazul , hidrolizează ? Bă , eu cred că tu erai pompierul ăla ! 😛 😛 😛

        • Esti de-a dreptu’ bou, muiescule ! Așa este gazul se descompune, in prezenta apei, ca-ntr-o … hidroliza !!!
          Pl-n kooroo mah-tii !!! SYCTYRYUM !

          • La mă-ta-n pi …ăăăă … picioare . Bă , boule , explică-i mă-tii aia , cînd te duci cum te-am trimis eu , nu mie , care-am făcut TCM , nu aia ce-a făcut Cîrnat la Brașov , facultatea tuturor rataților , care nu aspirau la ceva mai bun , ci Tehnologia Compușilor Macromoleculari , Chimie , cum ar veni , d-aia zic că Noa Batore ăsta e foarte idiot . A , și tu !

        • muistule, vezi ca te faci de ras, nu toti pe aici sunt prosti ca tine. boule, ce sa-ti fac daca esti targa la chimie?! pune mana pe carte putoare!

      • cris.noether, cine naiba-i razvan?…altfel, tu in general esti bine?

        • Ăsta nu e cu țiglele pe casă de cînd a apărut la Titan . Și tot mai pierde din ele . Eu l-am blocat demult și am trăit fericit , da uite că aici nu pot să-l blochez .

        • sandman, cauta prin commenturi mai sus sa vezi cine e razvan. iar legat de muie de petrescu, saracul nu pricepe nimic din ce zic, e prost de bubuie

  • Intrebare: Ce cauta o fata de 20 de ani (jandarm) imbracata țestoasa, in dispozitiv de barbati ?? Ratacita „special”
    Intrebare: De ce vin „singuri” ultrasii la manifestatiile anti PSD.??

  • Va scăpa câteva detalii:
    Arma jandarmeritei era în piata și era un element de risc;
    Spiritele nu mai puteau fi calmante, așadar decât sa stai sa aștepți amplificarea violentelor mai bine intervii;
    Înainte de ofensiva jandarmilor în piață deja era haos.
    Dacă la începutul protestului erau totuși putini instigatori, seara deja apăruseră și cei cu chef de bătaie cu jandarmii (gen ultrasi) plus mulți gura-casca care deja aderasera la violente.

    • Băi, boule, kkm-aș in rulota ta, aţi fost 100.000, in chiaţă, si o sa faceti … 1 milion de plângeri , pulibonzilor ?!?
      Sa va dau înapoi MUIEPSD , așa.ca sa aveti ce manca, panla.sf dumitru !!!

  • „Ce i-a apucat pe jandarmi în 10 august 2018?” Fix ce-i apucă şi pe alţi jandarmi, din ţări mult mai dezvoltate ca a noastră, când revoluţionarii paşnici îşi exercită dreptul constituţional de a le crăpa capetele cu prima bordură care le pică în mână. E plin Youtube-ul de intervenţii incomparabil mai agresive ale riot police din Washington, Charlottesville, Bruxelles, Berlin, Paris. Dar numai la noi e capăt de ţară.

    Până una-alta, văd că Operaţiunea Mortul a fost înlocuită din mers cu Operaţiunea Gazatul. E o văicăreală generalizată zilele astea pe feisbuc, pe Hoţnews, la Insolvenţa TV, la UM Digi 24. Văleleu, muică, săriţi, ne-a gazat dictatorul, ne-a contaminat Jandarmeria şi o să ne îmbolnăvim de cancer şi odraslele o să ni se nască fără cap dar cu 5 mâini.

    Ce mai, Bucureştiul e un nou Damasc, un nou Nagasaki. Şi o să o o ţinem cu ţigăneala până ce se întorc revoluţionarii din mini-vacanţa de Sf. Mărie. Pentru că – poate nu mai vedem pădurea de copaci – protestele au dispărut ca la un semn şi Los Indignados şi-au mutat cartierul general pe plajă.

    • Cică a dat Dragnea cu niște gaze parșive , cînd conducea tulumba cu apă , că dacă le-ai inhalat , devii azon perc Pesedist , Doamne , nu mă lăsa !

    • Independent de faptul că ar fi fost sau nu agresați (dacă s-ar fi aruncat cu borduri a fost in cel mai rau caz un incident izolat, altfel ar fi fost multi răniți grav între jandarmi, ceea ce nu este cazul, sunt o mână de jandarmi răniți, toți usor, doar doi spitalizati, probabil si aceia mai mult de forma, vezi femeia jandarm care sprinta la ieșirea din spital), un jandarm nu are sub nicio formă dreptul de a da într-un om care nu prezinta un pericol, ceea ce s-a întâmplat în mai multe situații, filmate. Evident că nu au fost filmate toate, cele pe care exista dovezi fiind o minoritate. Faptul că nimeni nu și-a dat demisia de la vârful jandarmeriei denotă si faptul că conducerea nu crede că nu s-a întâmplat nicio grozăvie. Eu vreau sa traiesc intr-o tara in care in cazul in care instituțiile de forță abuzează de drepturile care le au, plătesc cu varf si indesat pt asta. Pt ca altfel, ajungem să trăim într-o dictatură. Ceea ce bănuiesc, nici tu nu ti doresti. Iar se spun eu, nu este influențat în niciun fel, dacă si de către cine a fost manipulată situația astfel încât să ajungem aici. Atunci când o autoritate își depășește atribuțiile, trebuie să plătească. Dacă asta se intampla, mai există speranța.

      • Bă , tîmpitule , dacă nu vrei să trăiești într-o țară bla -bla , vrăjeli , marș în Italia la schimbat pamperși cu căcat la babe , nu te ține nimeni aici . Cînd ieși la zaveră anunțată cu surle și trîmbițe drept violentă , nu ai cum să fii nevinovat , mai ales că Rivuluția era NEAUTORIZATĂ .
        Vezi , boulete , că am postat pe FB -ul lui Cristoi o poză cum își ia gaze-n bot o duduie care a găsit de cuviință să blocheze cu curul ei traseul Turului Franței . Și e pașnică , nu face nimic , stă doar în cur pe stradă și pute . Ba a mai și luat o amendă strașnică apoi .
        Voi , cretinilor , ocupați de un jumate Piața Victoriei , futeți traficul , Bot vine și face camping cu rulote acolo , sub privirea blîndă a jăndarilor . Iar cînd v-o luați peste bot , cu gaze și pulane , vă văicăriți ca fetițele !
        Păi ori sînteți revoluționari , ori ce pelemeul meu !

        • Sa- mi bag eu pepene-ul direct „ân măh-ta”, tu-te-n gâţii familiei tale !!! MUIE Petrescule !!!

      • Razvan
        „„Eu vreau sa traiesc intr-o tara in care in cazul in care instituțiile de forță abuzează de drepturile care le au, plătesc cu varf si indesat pt asta.””

        …de drepturile ….corect „puterea”…in rest perfect de acord ….dar ce ne facem cu abuzurile altor institutii de forta ….care sunt , au fost mult timp „binecuvantate ”de …inclusiv inalta poarta

  • Unde ești, … Petrescule, … ieși din hazna !!!

    • Sictirium , bă , nu-mi place duhoarea din subsol , e mai rău ca la zavera de vineri , aștept să deblocheze Titan comentariile de la penthouse !

      • Este spațiul rezervat comentariilor. Cu cât comentariile sunt de bun-simț şi mai apropiate de tema zilei, cu atât mai bine. Nu este nici etaj, nici subsol! Dacă tu crezi altceva…este problema ta, băiețaş. A ta, şi a hâtrului de Nick.

        • Ai hotărît tu , moșnege , ce spațiu este și cît să fie de apropiat ( cum ai măsurat? ) de tema zilei ? Da cine mă-ta ți-a cerut părerea , loază ? Eu scriu ce am chef și n-am de gînd să-ți cer ție voie , nici nu mă-ntere ce crezi tu că trebe făcut . Șobolane de subsol !

  • Marte retrograd in aspect stresant cu Uranus i-a apucat pe jandarmi. Nu e nicio enigmă.
    Lăsând gluma la o parte, mi-a facut placere să citesc pe blogul d-voastră cea mai imparțială analiză la tot ceea ce s-a întâmplat la proteste. Prin urmare, am distribuit linkul pe Fakebook. N-a apreciat nimeni. Mai incerc o dată. Dacă nu, ori Fakebook nu l-a facut suficient de vizibil, ori oamenilor nu le place sa citească, ori nu le place imparțialitatea. Se pare că e musai sa ținem cu cineva. Si sa urâm din toată ființa pe restul….

  • Tiberiu Iacob, uneori e low quality. Vezi ridicarea ideii de pedepsire a stewardeselor ce l-a pus pe Cioloș la business class(mușcată și de dumneavoastră), ori ideea repetată cum că Dragnea ar trebui sa plece inspre binele PSD-ului(mușcată de amândoi de la #școaladezombie).

    Jandarmii puteau primi un intel cu privire la intenția de linșare, și nu neaparat a fost o judecare vizuală, deci mirătura dumneavoastră pică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *