Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ion Iliescu a venit direct din Mausoleul lui Lenin de la Moscova ca să-l facă pe Liviu Dragnea președinte al PSD

Prin Liviu Dragnea, după cinci ani de frustrare, Baronii PSD și-au luat Partidul înapoi.
În anul de grație 2015, PSD s-a întors la FSN-ul lui Ion Iliescu, acest partid al pitecantropiei politice din primii ani postdecembriști.

Ca un simbol al acestei întoarceri în timp la partidul democrației originale, la coșmarurile mineriadelor, la limbajul de lemn neocomunist, la intrigile de tip bolșevic, la ședința CExN a participat și Ion Iliescu.
Nu numai c-a participat, dar a avut și un cuvînt greu de spus în lovitura dată de Liviu Dragnea.

La finele ședinței, după ce s-a văzut președintele PSD, Liviu Dragnea a ținut să-i mulțumească mumiei aduse direct din Mausoleul lui Lenin din Piața Roșie de la Moscova special pentru a întoarce PSD la vremurile FSN-ului sovietic:
„M-a onorat susţinerea domnului Iliescu, a avut o argumentaţie foarte solidă, corectă, raţională. ”

Liviu Dragnea e un produs tipic al capitalismului sălbatic, împotriva căruia a luptat și luptă comunistul Ion Iliescu.
De ce a venit special la Ședință, cu prișnițe cu tot, Ion Iliescu, pentru a-l sprijini pe Liviu Dragnea?
Ca să mai doboare un dușman: Victor Ponta.
Pentru că Victor Ponta i-a devenit dușman în clipa cînd Sebastian Ghiță, amicul lui Victor Ponta, a vorbit de necesara despărțire a PSD de comunismul de tip stalinist întruchipat de Ion Iliescu.
Și astfel, Ion Iliescu a mai răpus un dușman.

Șirul celor răpuși de Ion Iliescu e mare.
Nu pun la socoteală pe cei peste o mie de oameni nevinovați uciși în decembrie 1989 în Diversiunea cu teroriștii inițiată și dirijată de Ion Iliescu pentru a-l putea asasina pe dușmanului lui de moarte, Nicolae Ceaușescu.
Nu pun la socoteală mineriada din iunie 1990 inițiată și dirijată de Ion Iliescu pentru a-i răpune pe cei din Opoziție.
Nu pun la socoteală  mineriada din septembrie 1991, inițiată și condusă de Ion Iliescu pentru a-l răpune pe Petre Roman.
Ion Iliescu n-a plătit pentru nici una din crimele comise cu sînge rece, ca toți bolșevicii.
Mă refer la toți liderii PSD răpuși de Ion Iliescu, pentru că au cutezat să-l înfrunte:
Petre Roman, Adrian Năstase, Teodor Meleșcanu, Mircea Geoană, Victor Ponta.

Cum de reușește mumia asta să domine un partid și la 85 de ani?
Imaginați-vă că Ion Iliescu l-a cunoscut ca student pe Stalin, a lucrat cu Dej, a lucrat cu Nicolae Ceaușescu.
La ședința CExN erau PSD-iști care nu l-au apucat nici măcar pe Nicolae Ceaușescu.

Unii dintre ei ar putea să-i fie nepoți lui Ion Iliescu.
La o asemenea vîrstă, oamenii se gîndesc la Marea Trecere, drept pentru care merg la Biserică, și se roagă să li se ierte păcatele.
Ion Iliescu merge la ședințele PSD, printre tineri care i-ar putea fi nepoți și într-un gest de pedofilie politică și trage sfori pentru doborîrea unui și suirea altuia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Ion Iliescu a venit direct din Mausoleul lui Lenin de la Moscova ca să-l facă pe Liviu Dragnea președinte al PSD”

  • Iliescu a stopat dezvoltarea tarii

  • Ce comentarii mizerabile. .chiar nu le merita Iliescu…

  • CORINA MARTIN TAXA DE PROMOVARE SI ADEVARURILE DESPRE CARE NU DORESTE SA SE AFLA Incepe cu un avertisment in cazul in care acest mensaj va fi cenzurat va fi de gasit pe CONTUL DE FACEBOOK AL DL ION CRISTOIU SI DAN MIHALACHE Exista o serie de adevarurile pe care doamna Corina Martin si cei care au legatura cu taxa de promovare nu vor sa-l auda Din acest motive am fost cenzurat decatre doamna Corina Martin insa din pacate am facut cele necesare ca atunci cand se cauta expresie”” Corina Martin cenzura „” intreaga natiune sa poate afla o serie de adevarurile despre care doamna Corina nu doreste sa se auda In alta ordin de idei avand in vedere ca noul ambasador al Statele Unite in Romania a spus ca va dubla sprijin institutilor ,cetatenilor societate civila care se lupta impotriva coruptie , abuzurile ,etc voi continua cu acest studiul de caz legat de o serie de neregurile care se intampla cu taxa de promovare turismului din Mamaia mai ales ca am demonstrat ca o serie de evenimente ce sunt organizate in iulie si pana 15 August din bani publici sau taxa de promovare nu ajuta pe hotelieri ba mai mult incurajeaza economia subteranea De data aceasta prezint urmator adevarul despre care Domna Corina Martin nu doreste sa-l auda „”Autoritati locale, Universitati publice din Constanta ,asociatie de promovare turism ,etc aveau obligatie sa elaboreze produse turistice de anumite fel iar dupa aceea sa-i pune la dispozitie institutie prezidentiale atat sub forma de produse turistice cat si de oportunitati de afaceri De ce autoritati locale, Universitati publice ,asociatie de promovare turism aveau obligatie sa faca acest lucru ?Institutile prezidential are in sarcina si aspecte ce tine de promovare imagine,branding de natiune si o serie de interese strategice a Romania In acest scop inainte de fiecare vizita oficial al prezedintul Romania ,institutie presidential impreuna cu ministerul afacerilor externe pot folosi de o astfel de ocazia pentru a include in vizita respectiva ,o serie de evenimente care ajuta Romania sa promoveze produse turistice,oportunitati de afaceri ,produse de transfer de know how etc Din pacate din cauza ca Autoritati locale, Universitati publice din Constanta ,asociatie de promovare turism ,nu au facut ceea ce trebuie ,institutile prezidential nu a avut cele necesare ca sa poate promova lucrurile respective cu ocazia vizita pe care prezedinte Romania il a facut la Paris ,Berlim ,Roma ,Madrid Avand in vedere pierdere pe care Romania il a avut si va continua sa-l aiba Autoritati locale, Universitati publice din Constanta ,asociatie de promovare turism au obligatie sa incepe sa elaboreze produse turistice de anumite fel ,sa-i prezint institutile prezidential si sub forma de oportunitati de afaceri””

  • astazi s-a facut o reparatie istorica,justitia a condamnat unul din tortionarii ramasi in viata pt. atrocitatile facute la inchisoarea de la R Sarat,pe cand vom afla si de marea nedreptate facuta romanilor prin actiunile bolsevicului Iliescu la si dupa asa zisa revolutie,?ori trebuie sa asteptam sa implineasca varsta de 90 de ani ca sa poata fi condamnat!

  • nu tin evidenta celor scrise de IC dar s-ar putea ca, ceea ce a scris acum sa fi fost scris si atunci cand Iliescu l-a inscaunat pe Ponta contra lui Geoana !! ce ziceti ?

  • Nu stiu de ce Ion Cristoiu se straduieste atat sa-l cauti
    neze pe Ponta. La care baroni
    se refera? Duicu,Mitrea,Mazare,Hrebenciuc,Constantinescu,Ghita,baronul deArges,de Buzau,Braila ,Olt
    Dolj s.a.m.d. sunt scosi din joc. In cateva luni dupa ce va
    pierde guvernarea ,Ponta va
    face carare la DNA pentru a da explicatii la cele 4-5 dosare
    penale pe care le va avea(coruptie,trafic de influen
    ta,abuz in serviciu,favorizarea
    infractorului) iar Dragnea va fi
    fost condamnat definitiv la 2 ani cu executare,psd va fi o amintire .

  • si ce bine se asorteaza cu obeliscul de la Cotroceni … obelisc in sensul de rigid dar in schimb teapan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *