Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de vineri, 27 martie 2015

Dvs ați înțeles ce-a vrut să spună Klaus Iohannis prin Discursul său de la Bilanțul SRI?

Marți, 24 martie 2015, a avut loc la sediul central al SRI ședința de bilanț pe 2014.
Președintele nou ales, Klaus Iohannis, a participat întîia oară la un bilanț al SRI, prilej cu care a ținut un discurs.
Dincolo de semnificația protocolară, participarea dă unui președinte posibilitatea de a-și expune opiniile sale despre SRI, despre Intelligence de la noi în general, și așteptările sale de la Serviciul secret respectiv.

Timp de 10 ani, la ședințele de bilanț a fost prezent Traian Băsescu.
Se înțelege că, mai ales în ultimii ani, Discursul său nu mai stîrnea interes, dat fiind că lucruri noi de la domnia sa nu ne putem aștepta.

Altfel stau lucrurile cu Discursul lui Klaus Iohannis:

  1. E vorba de discursul unui nou președinte.
  2. E vorba de discursul unui președinte care a făgăduit în campanie resetarea tuturor instituțiilor românești.

Dacă adăugăm controversele iscate în ultima vreme de către SRI în spațiul public – implicarea în lupta împotriva corupției ca parte a Binomului SRI-DNA, caracterul superficial al controlului exercitat de Comisia Parlamentară, acuzațiile de implicare în campania electorală, scandalul ofițerilor acoperiți – discursul lui Klaus Iohannis a fost așteptat cu interes, cel puțin de mine, care mă  preocupă relația dintre Intelligence și societatea de la un moment dat.

De marți, 24 martie 2015, de cînd a fost dat publicității discursul lui Klaus Iohannis, mă pregătesc să scriu un comentariu în Evz despre ce a spus Klaus Iohannis la Bilanțul SRI.
Din nenorocire, deși mi-am pus la bătaie toate facultățile de iscoditor de texte, nu-mi pot da seama ce a vrut să spună Discursul lui Klaus Iohannis.
Mi-am amintit însă că am cititori infiniți mai inteligenți decît mine și m-am decis să apelez la ajutorul lor.

Reproduc mai jos Discursul lui Klaus Iohannis la Bilanțul SRI împreună cu deosebita rugăminte de a posta opiniile dvs despre ce-a vrut să spună Klaus Iohannis.
Poate că dvs, cititorii, veți observa lucruri care-mi scapă mie.
Postate sub acest text, îmi vor fi de mare folos la conceperea necesarului comentariu din Evz.

Discursul lui Klaus Iohannis:
Am participat astăzi, pentru prima dată în calitate de preşedinte al României, la analiza activităţii desfăşurate de către SRI şi, totodată, la aniversarea a 25 de ani de existenţă. Sunt câteva lucruri pe care am ţinut să le subliniez cu această ocazie. Primul dintre ele este despărţirea definitivă de trecut. După 25 de ani, putem spune că este meritul celor care au acţionat până acum cu profesionalism şi seriozitate, de a fi lăsat în urmă complet trecutul şi de a fi transformat acest serviciu şi percepţia faţă de el. SRI a cunoscut în ultimii ani un proces amplu de modernizare şi de reorganizare, şi a devenit un vector de stabilitate naţională. În aceeaşi măsură cu performanţa, principalul câştig al Serviciului este respectul faţă de regimul democratic, ca parte a culturii organizaţionale. După cum am mai afirmat, instituţiile statului nu trebuie să uite niciodată că servesc cetăţeanul, iar serviciile de informaţii au misiunea de a apăra democraţia. O mai bună capacitate de răspuns la provocările de securitate trebuie să fie dublată în continuare de asumarea unei poziţii de neutralitate şi integritate.
Al doilea lucru la care m-am referit a fost recunoaşterea clară a valorii Serviciului în comunitatea euroatlantică. Mă bucur să constat că SRI este considerat un partener serios şi eficient. Sunt domenii importante, precum antiterorismul, contraspionajul, combaterea criminalităţii organizate, în care rolul SRI este puternic apreciat de partenerii strategici.
În fine, dar nu în ultimul rând, România a fost lipsită de surprize de ordin strategic, iar aceasta este, în bună măsură, meritul SRI. În pofida unor evoluţii regionale şi internaţionale îngrijorătoare pentru România, a rămas, în anul 2014, un reper de stabilitate al construcţiei euroatlantice. SRI a contribuit semnificativ la lupta împotriva corupţiei şi la consolidarea securităţii naţionale. Acestea sunt, de altfel, şi direcţiile de acţiune majore pe care Serviciul şi le-a definit pentru anul în curs şi pe care le susţin. Anul 2015 este ultimul dintr-un ciclu asumat de Serviciu în viziunea strategică ‘SRI în era informaţională’ şi cel de debut pentru o nouă conducere instituţională. Va fi un moment definitoriu pentru evoluţia Serviciului, în sensul continuării procesului de transformare, în care eficienţa profesională şi respectul pentru democraţie se completează reciproc. Am deplină încredere că domnul director Eduard Hellvig, o persoană care cunoaşte bine, atât sensibilităţile societăţii deschise, cât şi rigorile cerute de calitatea României de stat membru al Uniunii Europene, va contribui decisiv la acest proces. În viziunea mea, principiul care trebuie să definească abordarea în domeniul securităţii este cel al cooperării. Acesta presupune o bună comunicare şi o relaţionare a Serviciului, cu partenerii şi beneficiarii săi, cu instituţiile care veghează asupra activităţii sale şi chiar cu societatea în ansamblul său. Voi urmări cu atenţie conduita Serviciului, care mă aştept să fie una echilibrată, neutră faţă de jocurile politice şi în relaţie cu societatea. În intervenţia mea, am mulţumit cadrelor SRI, care au acţionat în mod profesionist, îndeplinindu-şi bine misiunile desfăşurate. Îi felicit şi public, pentru rezultatele obţinute în anul 2014, şi le doresc succes în realizarea obiectivelor din acest an. Vă mulţumesc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

107 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri, 27 martie 2015”

  • Eu oricum nu am avut asteptari de la actualul presedinte . l-am votat de sila lui asa ca nu am dezamagiri legate de persoana lui , vorbeste ..fara substanta si se contrazice aproape la fiecare afirmatie . Treaba cu T. B mare postac , a fost de toata jena , avand in vedere ca dumnealui ” conduce ” tara ..de pe fb ! Halal presedinte avem..

  • Eu oricum nu am avut asteptari de la actualul presedinte . l-am votat de sila lui asa ca nu am dezamagiri legate de persoana lui , vorbeste ..fara substanta si se contrazice aproape la fiecare afirmatie . Treaba cu T. B mare postac , a fost de toata jena , avand in vedere ca dumnealui ” conduce ” tara ..de pe fb ! Halal presedinte avem..

  • Ghinion!!!

  • Ghinion!!!

  • ACTIUNILE STALINISTE CE AU CA SCOP PUNEREA IN PRACTICA UNUI PLAN DIABOLIC DE A SCUMPI PRETURILE LA GAZ APA ,LUMINA SI SA INGROASE BUZUNARELE UNOR GRUPURI OCULTE DE INTERESE

    Atentie Romanilor, exista un plan diabolic ce vizeaza instalarea papusarilor in 3 pozitii cheie pentru a putea executa unor ordine ce vizeaza ,luarea unor decizii ce vor fi impotriva intereselor Romaniei si a poporului sau. Din aceste motive cei care se opun unui astfel de plan sau care pot vorbi sunt eliminati sau discreditati . Lucrurile sunt facute cu atata graba si disperare incat nu se mai respecta nici macar unele reguli ce tie de religie si moralitate crestina .Ca de exemplu avem un caz in care parata este insarcinanta in lunea a 8-a si din cauza ca invinuitul este Traian Basescu speta este adusa la masa de lucruru a procurorilor doar pentru a- l putea compromite pe fostul presedinte deoarece grupurile de interese ascunsa care au de gand sa pune in practica planul lor diabolic il considera pe dl Traian Basescu ca find una din persoane care poate sa vorbeasca si sa atraga atentie opiniei publice international despre ceea ce vor sa faca

    Avand in vedere ca in conformitate cu legile international o femei insarcinata pana nu termina perioada de alaptare nu are voie sa fie implicata in nicun fel de proces deoarece asa cum a fost demontrat stintific o astfel de situatie face ca organismul sa elibereze anumite substante chimice care otravesc si fac rau fatului din punt de vedere a opinei publice international acest caz este de o gravitate iesita din comun

    Din cauza gravitatii unei astfel de situatie orce cetatean din Romania care respecta dreptul la o viata normala si lispiste de riscuri a unui fatul si mama care o porta pentec

    orcand orce Roman de buna credinta , poate actiona in judecata pe cei vinovati pentru o astfel de situatie si sa aiba castig de cauza

    Aceasta situatie este de o gravitate iesita din comun si datorita faptul ca intr-o tara in care sunt peste 10 de mii de dosare cu cazuri grave care pot intra cu prioritate pe masa de lucru a procurorilor a fost adusa pe masa de lucru aceasta in care parat este o femei gravida in 8 luni si inca o alta in care mai este implicat o femeie gravida in 4 luni Abuzuri si cruzinea celor care sunt implicati in astfel de cauza demonstreaza ca disperare in care se doreste ca anumite planurile diabolice sa fie puse in aplicare a depasit orce limita

    Din cauza gravitate unei astfel de situatie si faptul ca astfel de lucruri afecteaza imagine a Romania opinia publica internationala va trebui sa afle despre acest lucru, si de factul ca masinaria stalinista care actioneaza inca nu au reusit sa aduca pe toate lumea la tacere

    Pana atunci cetateni de buna credinta care crede in moralittate crestina trebuie sa ia atitudine si sa condamna astfel de acte de cruzime care afecteaza atat unui fatului nevinovat cat si mama care il poarte in pantecului

    De ce se actioneaza cu atat cruzimea?

    Romania trebuie sa negocieze banilor pe care trebuie sa aiba din vinzarea bogatiilor sale petroliere. Pentru acest lucru, atat la Cotroceni la Palatul Victoria si Ministerul finante trebuie sa fie cat un „”executor” de ordine si cititor de biletel de pe prompter ce va fi trimis din afara.

    Din fericire, Darius Valcov si Victor Ponta au dovedit ca sunt Olteni cu singe de Roman adevarat asa cum a fost Constantin Brancoveanu si nu pot trada patria pentru a servi interesele unor forte oculte Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii merita sa repetam anumite lucrurile si anume ca in vedere ca Darius Valcov si Victor Ponta au demonstrat ca sunt Olteni cu sange adevarat de Romani, si nu vor acepta niciodata sa fie papusari unor interese din afara ca atare au devenit victime unui plan diabolic Cu puteti vedea Pacatele pe care se spune ca dl Darius Valcov le a comis dteaza de acum 6 ani

    Credeti ca daca ar fi data de o partea si lasa pe acele grupuri oculte de interese straini sa faca ce vor mai era demonizat si umilit de ziua lui de nastere ?De ce credeti ca lucrurile au fost facut ca sa coicide cu datele sale de nastere ? …Dl Darius Valcov are pacatele sale asa cum apropae toti cei care au ajuns in functile publice le au dar a demonstrat ca lupta pentru interesul patriei sale iar atunci cand au venit sa impune Romania sa aiba un deficit de 0.9 a avut curaj sa spune nu si sa-i demontrez dece nu era bine Avand in vedere ca stintele financiare este o stinta exacta si nu este permis marginea de eroare de nici macar 5% iar cei care au vrut sa impune unor lucruri in defavoare Romania si a poporul sau au avut marginea de eroare de 100% inseamna ca au fost rau intentionati sau au actionat precum amatori ceea ce nu este permis atunci cand vorbim de economia unei tari si viata unui popor

    Avand in vedere ca dl Darius Valcov nu doar i au impedicat sa impune unor lucruri care sa fie impotriva economia Romania si viata poporul sau si in acelasi timp i-au dat o lectie de finanta si economia atunci ,pentru a se putea”” razbuna”” au decis sa-i dea o dura lectie de viata chiar de ziua lui de nastere

    Dar Miza cea mare nu este dl Darius Valcov ci instalare a inca doi executanti de ordine ce vor fi trimis pe biletele ce vor fi citite de pe prompter , un la Finanta si alt la Palat Victoria deoarece interesele straini vor sa aiba drept sa scumpesca cu cat vor dori preturile la gaz ,apa ,lumina si aceasta cat mai repede ca sa poate avea profituri cat mai mare deoarece stiu ca acest este modul in care se poate imbogati repede fara nici un fel de problema deoarece stiu ca orce om indiferent de cat de sarac este consuma apa ,lumina si gaz

    Din aceste motive orce Roman care aplaude sutine astfel de acte staliniste prin intermediul care sa poate continua sa „”extrage aproape pe degeaba petrol Romanesc”” si sa aiba drept de a scumpi preturile la apa ,lumina ,gaz ,nu face decat sa demontreze ca au fost victime unor actiuni de spalare a crier si ca au ajuns intr-o etapa cronica in care nu mai pot sa gandeasca nici macar ce este bine pentru familile si viitor copii lor

  • ACTIUNILE STALINISTE CE AU CA SCOP PUNEREA IN PRACTICA UNUI PLAN DIABOLIC DE A SCUMPI PRETURILE LA GAZ APA ,LUMINA SI SA INGROASE BUZUNARELE UNOR GRUPURI OCULTE DE INTERESE

    Atentie Romanilor, exista un plan diabolic ce vizeaza instalarea papusarilor in 3 pozitii cheie pentru a putea executa unor ordine ce vizeaza ,luarea unor decizii ce vor fi impotriva intereselor Romaniei si a poporului sau. Din aceste motive cei care se opun unui astfel de plan sau care pot vorbi sunt eliminati sau discreditati . Lucrurile sunt facute cu atata graba si disperare incat nu se mai respecta nici macar unele reguli ce tie de religie si moralitate crestina .Ca de exemplu avem un caz in care parata este insarcinanta in lunea a 8-a si din cauza ca invinuitul este Traian Basescu speta este adusa la masa de lucruru a procurorilor doar pentru a- l putea compromite pe fostul presedinte deoarece grupurile de interese ascunsa care au de gand sa pune in practica planul lor diabolic il considera pe dl Traian Basescu ca find una din persoane care poate sa vorbeasca si sa atraga atentie opiniei publice international despre ceea ce vor sa faca

    Avand in vedere ca in conformitate cu legile international o femei insarcinata pana nu termina perioada de alaptare nu are voie sa fie implicata in nicun fel de proces deoarece asa cum a fost demontrat stintific o astfel de situatie face ca organismul sa elibereze anumite substante chimice care otravesc si fac rau fatului din punt de vedere a opinei publice international acest caz este de o gravitate iesita din comun

    Din cauza gravitatii unei astfel de situatie orce cetatean din Romania care respecta dreptul la o viata normala si lispiste de riscuri a unui fatul si mama care o porta pentec

    orcand orce Roman de buna credinta , poate actiona in judecata pe cei vinovati pentru o astfel de situatie si sa aiba castig de cauza

    Aceasta situatie este de o gravitate iesita din comun si datorita faptul ca intr-o tara in care sunt peste 10 de mii de dosare cu cazuri grave care pot intra cu prioritate pe masa de lucru a procurorilor a fost adusa pe masa de lucru aceasta in care parat este o femei gravida in 8 luni si inca o alta in care mai este implicat o femeie gravida in 4 luni Abuzuri si cruzinea celor care sunt implicati in astfel de cauza demonstreaza ca disperare in care se doreste ca anumite planurile diabolice sa fie puse in aplicare a depasit orce limita

    Din cauza gravitate unei astfel de situatie si faptul ca astfel de lucruri afecteaza imagine a Romania opinia publica internationala va trebui sa afle despre acest lucru, si de factul ca masinaria stalinista care actioneaza inca nu au reusit sa aduca pe toate lumea la tacere

    Pana atunci cetateni de buna credinta care crede in moralittate crestina trebuie sa ia atitudine si sa condamna astfel de acte de cruzime care afecteaza atat unui fatului nevinovat cat si mama care il poarte in pantecului

    De ce se actioneaza cu atat cruzimea?

    Romania trebuie sa negocieze banilor pe care trebuie sa aiba din vinzarea bogatiilor sale petroliere. Pentru acest lucru, atat la Cotroceni la Palatul Victoria si Ministerul finante trebuie sa fie cat un „”executor” de ordine si cititor de biletel de pe prompter ce va fi trimis din afara.

    Din fericire, Darius Valcov si Victor Ponta au dovedit ca sunt Olteni cu singe de Roman adevarat asa cum a fost Constantin Brancoveanu si nu pot trada patria pentru a servi interesele unor forte oculte Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii merita sa repetam anumite lucrurile si anume ca in vedere ca Darius Valcov si Victor Ponta au demonstrat ca sunt Olteni cu sange adevarat de Romani, si nu vor acepta niciodata sa fie papusari unor interese din afara ca atare au devenit victime unui plan diabolic Cu puteti vedea Pacatele pe care se spune ca dl Darius Valcov le a comis dteaza de acum 6 ani

    Credeti ca daca ar fi data de o partea si lasa pe acele grupuri oculte de interese straini sa faca ce vor mai era demonizat si umilit de ziua lui de nastere ?De ce credeti ca lucrurile au fost facut ca sa coicide cu datele sale de nastere ? …Dl Darius Valcov are pacatele sale asa cum apropae toti cei care au ajuns in functile publice le au dar a demonstrat ca lupta pentru interesul patriei sale iar atunci cand au venit sa impune Romania sa aiba un deficit de 0.9 a avut curaj sa spune nu si sa-i demontrez dece nu era bine Avand in vedere ca stintele financiare este o stinta exacta si nu este permis marginea de eroare de nici macar 5% iar cei care au vrut sa impune unor lucruri in defavoare Romania si a poporul sau au avut marginea de eroare de 100% inseamna ca au fost rau intentionati sau au actionat precum amatori ceea ce nu este permis atunci cand vorbim de economia unei tari si viata unui popor

    Avand in vedere ca dl Darius Valcov nu doar i au impedicat sa impune unor lucruri care sa fie impotriva economia Romania si viata poporul sau si in acelasi timp i-au dat o lectie de finanta si economia atunci ,pentru a se putea”” razbuna”” au decis sa-i dea o dura lectie de viata chiar de ziua lui de nastere

    Dar Miza cea mare nu este dl Darius Valcov ci instalare a inca doi executanti de ordine ce vor fi trimis pe biletele ce vor fi citite de pe prompter , un la Finanta si alt la Palat Victoria deoarece interesele straini vor sa aiba drept sa scumpesca cu cat vor dori preturile la gaz ,apa ,lumina si aceasta cat mai repede ca sa poate avea profituri cat mai mare deoarece stiu ca acest este modul in care se poate imbogati repede fara nici un fel de problema deoarece stiu ca orce om indiferent de cat de sarac este consuma apa ,lumina si gaz

    Din aceste motive orce Roman care aplaude sutine astfel de acte staliniste prin intermediul care sa poate continua sa „”extrage aproape pe degeaba petrol Romanesc”” si sa aiba drept de a scumpi preturile la apa ,lumina ,gaz ,nu face decat sa demontreze ca au fost victime unor actiuni de spalare a crier si ca au ajuns intr-o etapa cronica in care nu mai pot sa gandeasca nici macar ce este bine pentru familile si viitor copii lor

  • Alberto…… desi nu scrieti cu majuscule ca altii, tot sunteti de necitit!

  • Alberto…… desi nu scrieti cu majuscule ca altii, tot sunteti de necitit!

  • Daca nu citeste….

  • Daca nu citeste….

  • Maestre ,mai practica un alt fost presedinte limbajul de lemn,deci nimic nou sub soare.

  • Maestre ,mai practica un alt fost presedinte limbajul de lemn,deci nimic nou sub soare.

  • Eu as vrea ca domnul KJ sau SRI sa imi explice de ce ar trebui ca cetatenii romani sa tolereze incalcarile drepturilor la viata privata in numele luptei impotriva terorismului. Din cate am observat, tara noastra nu prea este vizata de asa ceva si poate ar trebui sa ii mentinem aceasta natura. Faptul ca niste aiuriti din vest au plecat sa lupte pentru ISIS ma lasa rece. Poate domnul KJ si SRI ar trebui sa isi aduca aminte ca lucreaza in interesul nostru, nu interesul partenerilor sai euroatlantici.

    Acest discurs a lui KJ imi aduce aminte de penibilitatea discursurilor sale din campanie. Desi am votat pentru el, nu am mi-am pus mari sperante ca va fi altfel odata ajuns presedinte. Din punctul meu de vedere, a castigat intr-un mod complet nemeritat alegerile si a facut-o doar datorita nesimtirii PSD, nesimtirea fiind singura diferenta dintre PSD si PNL. Ambele fiind doua partide de stanga, avand in vedere ca dna Gorghiu vorbeste atat de mult despre mariri de pensii, salarii si alocatii de parca aceste politici ar decurge inerent din liberalismul lui IC Bratianu.

  • Eu as vrea ca domnul KJ sau SRI sa imi explice de ce ar trebui ca cetatenii romani sa tolereze incalcarile drepturilor la viata privata in numele luptei impotriva terorismului. Din cate am observat, tara noastra nu prea este vizata de asa ceva si poate ar trebui sa ii mentinem aceasta natura. Faptul ca niste aiuriti din vest au plecat sa lupte pentru ISIS ma lasa rece. Poate domnul KJ si SRI ar trebui sa isi aduca aminte ca lucreaza in interesul nostru, nu interesul partenerilor sai euroatlantici.

    Acest discurs a lui KJ imi aduce aminte de penibilitatea discursurilor sale din campanie. Desi am votat pentru el, nu am mi-am pus mari sperante ca va fi altfel odata ajuns presedinte. Din punctul meu de vedere, a castigat intr-un mod complet nemeritat alegerile si a facut-o doar datorita nesimtirii PSD, nesimtirea fiind singura diferenta dintre PSD si PNL. Ambele fiind doua partide de stanga, avand in vedere ca dna Gorghiu vorbeste atat de mult despre mariri de pensii, salarii si alocatii de parca aceste politici ar decurge inerent din liberalismul lui IC Bratianu.

  • Ce a vrut sa spuna n-am prea inteles. Am inteles insa ca le-a multumit pentru trimiterea lui la Hotelul Cotroceni pt. un sajur de 5 ani all inclusiv : masa, casa, plimbari, shopping, masini, perdelute, poze cu dude etc. toate pe banii idiotilor utili. Si inca ceva : am inceput sa ma intreb daca nu cumva KI este ofiter acoperit. La cat este de mototol ai crede ca nu, dar poate tocmai de aceea.

  • Ce a vrut sa spuna n-am prea inteles. Am inteles insa ca le-a multumit pentru trimiterea lui la Hotelul Cotroceni pt. un sajur de 5 ani all inclusiv : masa, casa, plimbari, shopping, masini, perdelute, poze cu dude etc. toate pe banii idiotilor utili. Si inca ceva : am inceput sa ma intreb daca nu cumva KI este ofiter acoperit. La cat este de mototol ai crede ca nu, dar poate tocmai de aceea.

  • ACTIUNILE STALINISTE CE AU CA SCOP PUNEREA IN PRACTICA UNUI PLAN DIABOLIC DE A SCUMPI PRETURILE LA GAZ APA ,LUMINA SI SA INGROASE BUZUNARELE UNOR GRUPURI OCULTE DE INTERESE

    Atentie Romanilor, exista un plan diabolic ce vizeaza instalarea papusarilor in 3 pozitii cheie pentru a putea executa unor ordine ce vizeaza ,luarea unor decizii ce vor fi impotriva intereselor Romaniei si a poporului sau. Din aceste motive cei care se opun unui astfel de plan sau care pot vorbi sunt eliminati sau discreditati . Lucrurile sunt facute cu atata graba si disperare incat nu se mai respecta nici macar unele reguli ce tie de religie si moralitate crestina .Ca de exemplu avem un caz in care parata este insarcinanta in lunea a 8-a si din cauza ca invinuitul este Traian Basescu speta este adusa la masa de lucruru a procurorilor doar pentru a- l putea compromite pe fostul presedinte deoarece grupurile de interese ascunsa care au de gand sa pune in practica planul lor diabolic il considera pe dl Traian Basescu ca find una din persoane care poate sa vorbeasca si sa atraga atentie opiniei publice international despre ceea ce vor sa faca

    Avand in vedere ca in conformitate cu legile international o femei insarcinata pana nu termina perioada de alaptare nu are voie sa fie implicata in nicun fel de proces deoarece asa cum a fost demontrat stintific o astfel de situatie face ca organismul sa elibereze anumite substante chimice care otravesc si fac rau fatului din punt de vedere a opinei publice international acest caz este de o gravitate iesita din comun

    Din cauza gravitatii unei astfel de situatie orce cetatean din Romania care respecta dreptul la o viata normala si lispiste de riscuri a unui fatul si mama care o porta pentec

    orcand orce Roman de buna credinta , poate actiona in judecata pe cei vinovati pentru o astfel de situatie si sa aiba castig de cauza

    Aceasta situatie este de o gravitate iesita din comun si datorita faptul ca intr-o tara in care sunt peste 10 de mii de dosare cu cazuri grave care pot intra cu prioritate pe masa de lucru a procurorilor a fost adusa pe masa de lucru aceasta in care parat este o femei gravida in 8 luni si inca o alta in care mai este implicat o femeie gravida in 4 luni Abuzuri si cruzinea celor care sunt implicati in astfel de cauza demonstreaza ca disperare in care se doreste ca anumite planurile diabolice sa fie puse in aplicare a depasit orce limita

    Din cauza gravitate unei astfel de situatie si faptul ca astfel de lucruri afecteaza imagine a Romania opinia publica internationala va trebui sa afle despre acest lucru, si de factul ca masinaria stalinista care actioneaza inca nu au reusit sa aduca pe toate lumea la tacere

    Pana atunci cetateni de buna credinta care crede in moralittate crestina trebuie sa ia atitudine si sa condamna astfel de acte de cruzime care afecteaza atat unui fatului nevinovat cat si mama care il poarte in pantecului

    De ce se actioneaza cu atat cruzimea?

    Romania trebuie sa negocieze banilor pe care trebuie sa aiba din vinzarea bogatiilor sale petroliere. Pentru acest lucru, atat la Cotroceni la Palatul Victoria si Ministerul finante trebuie sa fie cat un „”executor” de ordine si cititor de biletel de pe prompter ce va fi trimis din afara.

    Din fericire, Darius Valcov si Victor Ponta au dovedit ca sunt Olteni cu singe de Roman adevarat asa cum a fost Constantin Brancoveanu si nu pot trada patria pentru a servi interesele unor forte oculte Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii merita sa repetam anumite lucrurile si anume ca in vedere ca Darius Valcov si Victor Ponta au demonstrat ca sunt Olteni cu sange adevarat de Romani, si nu vor acepta niciodata sa fie papusari unor interese din afara ca atare au devenit victime unui plan diabolic Cu puteti vedea Pacatele pe care se spune ca dl Darius Valcov le a comis dteaza de acum 6 ani

    Credeti ca daca ar fi data de o partea si lasa pe acele grupuri oculte de interese straini sa faca ce vor mai era demonizat si umilit de ziua lui de nastere ?De ce credeti ca lucrurile au fost facut ca sa coicide cu datele sale de nastere ? …Dl Darius Valcov are pacatele sale asa cum apropae toti cei care au ajuns in functile publice le au dar a demonstrat ca lupta pentru interesul patriei sale iar atunci cand au venit sa impune Romania sa aiba un deficit de 0.9 a avut curaj sa spune nu si sa-i demontrez dece nu era bine Avand in vedere ca stintele financiare este o stinta exacta si nu este permis marginea de eroare de nici macar 5% iar cei care au vrut sa impune unor lucruri in defavoare Romania si a poporul sau au avut marginea de eroare de 100% inseamna ca au fost rau intentionati sau au actionat precum amatori ceea ce nu este permis atunci cand vorbim de economia unei tari si viata unui popor

    Avand in vedere ca dl Darius Valcov nu doar i au impedicat sa impune unor lucruri care sa fie impotriva economia Romania si viata poporul sau si in acelasi timp i-au dat o lectie de finanta si economia atunci ,pentru a se putea”” razbuna”” au decis sa-i dea o dura lectie de viata chiar de ziua lui de nastere

    Dar Miza cea mare nu este dl Darius Valcov ci instalare a inca doi executanti de ordine ce vor fi trimis pe biletele ce vor fi citite de pe prompter , un la Finanta si alt la Palat Victoria deoarece interesele straini vor sa aiba drept sa scumpesca cu cat vor dori preturile la gaz ,apa ,lumina si aceasta cat mai repede ca sa poate avea profituri cat mai mare deoarece stiu ca acest este modul in care se poate imbogati repede fara nici un fel de problema deoarece stiu ca orce om indiferent de cat de sarac este consuma apa ,lumina si gaz

    Din aceste motive orce Roman care aplaude sutine astfel de acte staliniste prin intermediul care sa poate continua sa „”extrage aproape pe degeaba petrol Romanesc”” si sa aiba drept de a scumpi preturile la apa ,lumina ,gaz ,nu face decat sa demontreze ca au fost victime unor actiuni de spalare a crier si ca au ajuns intr-o etapa cronica in care nu mai pot sa gandeasca nici macar ce este bine pentru familile si viitor copii lor

  • ACTIUNILE STALINISTE CE AU CA SCOP PUNEREA IN PRACTICA UNUI PLAN DIABOLIC DE A SCUMPI PRETURILE LA GAZ APA ,LUMINA SI SA INGROASE BUZUNARELE UNOR GRUPURI OCULTE DE INTERESE

    Atentie Romanilor, exista un plan diabolic ce vizeaza instalarea papusarilor in 3 pozitii cheie pentru a putea executa unor ordine ce vizeaza ,luarea unor decizii ce vor fi impotriva intereselor Romaniei si a poporului sau. Din aceste motive cei care se opun unui astfel de plan sau care pot vorbi sunt eliminati sau discreditati . Lucrurile sunt facute cu atata graba si disperare incat nu se mai respecta nici macar unele reguli ce tie de religie si moralitate crestina .Ca de exemplu avem un caz in care parata este insarcinanta in lunea a 8-a si din cauza ca invinuitul este Traian Basescu speta este adusa la masa de lucruru a procurorilor doar pentru a- l putea compromite pe fostul presedinte deoarece grupurile de interese ascunsa care au de gand sa pune in practica planul lor diabolic il considera pe dl Traian Basescu ca find una din persoane care poate sa vorbeasca si sa atraga atentie opiniei publice international despre ceea ce vor sa faca

    Avand in vedere ca in conformitate cu legile international o femei insarcinata pana nu termina perioada de alaptare nu are voie sa fie implicata in nicun fel de proces deoarece asa cum a fost demontrat stintific o astfel de situatie face ca organismul sa elibereze anumite substante chimice care otravesc si fac rau fatului din punt de vedere a opinei publice international acest caz este de o gravitate iesita din comun

    Din cauza gravitatii unei astfel de situatie orce cetatean din Romania care respecta dreptul la o viata normala si lispiste de riscuri a unui fatul si mama care o porta pentec

    orcand orce Roman de buna credinta , poate actiona in judecata pe cei vinovati pentru o astfel de situatie si sa aiba castig de cauza

    Aceasta situatie este de o gravitate iesita din comun si datorita faptul ca intr-o tara in care sunt peste 10 de mii de dosare cu cazuri grave care pot intra cu prioritate pe masa de lucru a procurorilor a fost adusa pe masa de lucru aceasta in care parat este o femei gravida in 8 luni si inca o alta in care mai este implicat o femeie gravida in 4 luni Abuzuri si cruzinea celor care sunt implicati in astfel de cauza demonstreaza ca disperare in care se doreste ca anumite planurile diabolice sa fie puse in aplicare a depasit orce limita

    Din cauza gravitate unei astfel de situatie si faptul ca astfel de lucruri afecteaza imagine a Romania opinia publica internationala va trebui sa afle despre acest lucru, si de factul ca masinaria stalinista care actioneaza inca nu au reusit sa aduca pe toate lumea la tacere

    Pana atunci cetateni de buna credinta care crede in moralittate crestina trebuie sa ia atitudine si sa condamna astfel de acte de cruzime care afecteaza atat unui fatului nevinovat cat si mama care il poarte in pantecului

    De ce se actioneaza cu atat cruzimea?

    Romania trebuie sa negocieze banilor pe care trebuie sa aiba din vinzarea bogatiilor sale petroliere. Pentru acest lucru, atat la Cotroceni la Palatul Victoria si Ministerul finante trebuie sa fie cat un „”executor” de ordine si cititor de biletel de pe prompter ce va fi trimis din afara.

    Din fericire, Darius Valcov si Victor Ponta au dovedit ca sunt Olteni cu singe de Roman adevarat asa cum a fost Constantin Brancoveanu si nu pot trada patria pentru a servi interesele unor forte oculte Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii merita sa repetam anumite lucrurile si anume ca in vedere ca Darius Valcov si Victor Ponta au demonstrat ca sunt Olteni cu sange adevarat de Romani, si nu vor acepta niciodata sa fie papusari unor interese din afara ca atare au devenit victime unui plan diabolic Cu puteti vedea Pacatele pe care se spune ca dl Darius Valcov le a comis dteaza de acum 6 ani

    Credeti ca daca ar fi data de o partea si lasa pe acele grupuri oculte de interese straini sa faca ce vor mai era demonizat si umilit de ziua lui de nastere ?De ce credeti ca lucrurile au fost facut ca sa coicide cu datele sale de nastere ? …Dl Darius Valcov are pacatele sale asa cum apropae toti cei care au ajuns in functile publice le au dar a demonstrat ca lupta pentru interesul patriei sale iar atunci cand au venit sa impune Romania sa aiba un deficit de 0.9 a avut curaj sa spune nu si sa-i demontrez dece nu era bine Avand in vedere ca stintele financiare este o stinta exacta si nu este permis marginea de eroare de nici macar 5% iar cei care au vrut sa impune unor lucruri in defavoare Romania si a poporul sau au avut marginea de eroare de 100% inseamna ca au fost rau intentionati sau au actionat precum amatori ceea ce nu este permis atunci cand vorbim de economia unei tari si viata unui popor

    Avand in vedere ca dl Darius Valcov nu doar i au impedicat sa impune unor lucruri care sa fie impotriva economia Romania si viata poporul sau si in acelasi timp i-au dat o lectie de finanta si economia atunci ,pentru a se putea”” razbuna”” au decis sa-i dea o dura lectie de viata chiar de ziua lui de nastere

    Dar Miza cea mare nu este dl Darius Valcov ci instalare a inca doi executanti de ordine ce vor fi trimis pe biletele ce vor fi citite de pe prompter , un la Finanta si alt la Palat Victoria deoarece interesele straini vor sa aiba drept sa scumpesca cu cat vor dori preturile la gaz ,apa ,lumina si aceasta cat mai repede ca sa poate avea profituri cat mai mare deoarece stiu ca acest este modul in care se poate imbogati repede fara nici un fel de problema deoarece stiu ca orce om indiferent de cat de sarac este consuma apa ,lumina si gaz

    Din aceste motive orce Roman care aplaude sutine astfel de acte staliniste prin intermediul care sa poate continua sa „”extrage aproape pe degeaba petrol Romanesc”” si sa aiba drept de a scumpi preturile la apa ,lumina ,gaz ,nu face decat sa demontreze ca au fost victime unor actiuni de spalare a crier si ca au ajuns intr-o etapa cronica in care nu mai pot sa gandeasca nici macar ce este bine pentru familile si viitor copii lor

  • O cam țineți langa.”arta pentru arta”?Nu înțeleg unde vreți sa ajungeți.Cind tot critici -de-a lungul timpului -cam pe toți ar fi interesant de auzit (citit) si dacă propuneți o soluție-o direcție măcar.Poate Udrea?Hai sa fim totuși si serioși si nu doar așa „de-ai dracului”

  • O cam țineți langa.”arta pentru arta”?Nu înțeleg unde vreți sa ajungeți.Cind tot critici -de-a lungul timpului -cam pe toți ar fi interesant de auzit (citit) si dacă propuneți o soluție-o direcție măcar.Poate Udrea?Hai sa fim totuși si serioși si nu doar așa „de-ai dracului”

  • Mereu imi aduc aminte de „1984” si de nou-vorba…

  • Mereu imi aduc aminte de „1984” si de nou-vorba…

  • Nimic despre national, totul dspre euroatlantic. Este mai important sa ne bata pe cap , ca pe un catel ascultator care face aport, partenerii euroatlantici. In general este bine pentru ca nu este rau, totul sa ramana asa dar sa se schimbe. Mie imi este foarte greu sa ascult mai mult de 2-3 minute un discurs al d-lui presedinte.

  • Nimic despre national, totul dspre euroatlantic. Este mai important sa ne bata pe cap , ca pe un catel ascultator care face aport, partenerii euroatlantici. In general este bine pentru ca nu este rau, totul sa ramana asa dar sa se schimbe. Mie imi este foarte greu sa ascult mai mult de 2-3 minute un discurs al d-lui presedinte.

  • Regele e gol?

  • Regele e gol?

  • tabloul lui kwj nu era in colectia lui vilcov?

  • tabloul lui kwj nu era in colectia lui vilcov?

  • Dl. Alberto, la dvs. in pertei, cate tablouri ale lui Valcu s-au găsit? V-a dat un mi lingou de aur si dvs. macar? Ați merita, pe cat de mult va străduiți, transpirați la tastatura!

  • Dl. Alberto, la dvs. in pertei, cate tablouri ale lui Valcu s-au găsit? V-a dat un mi lingou de aur si dvs. macar? Ați merita, pe cat de mult va străduiți, transpirați la tastatura!

  • Dl Ion Cristoiu daca vom srie luand lucrurile pe ocolite lumea nu va intelege ca mica a ceea ce se intempla este petrolul Romanesc deoarece Romania ar de negociat redevente iar pentru acest lucru anumite interese straini tremure de emotii deoarece daca la palatul Victoria va fi Olteni care s-au incapatinat sa nu primesc ordin care sa fie cititi de pe prompter ,profit lor vor scade drastice iar acest lucru nu este deloc bine deoarece va veni intr-un moment in care pentru Franta si Germania se va termina boemia de pana acum deoarece pana acum primeau de la Rusi petrol si gaz la un pret mul mai mic decat Romania de exemplu Avand in vedere ca de acum pretul pentru petrol si gaz de la Rusi vor fi egal pentru toate lumea Germania si Franta sunt disperati din cauza ca vor pierde astfel de avantage iar in situatie in care Romania va cere un pret si mai mare pentru petrol care se extrage pe pamanturile sale va fi un dezastru si mai mare Pe de alta parte find ca Germanai Franta detine monopol deja asupra unor servici care privesc utilitati publice vor sa aiba drept cat mai repede posibil de a scumpi astfel de utilitati deoarece stiu ca orce familia din Romania indiferent cat de sarace sunt consuma,gaz ,apa ,lumina ,Din aceste motive cei care se incapatineaza sa impedice unor astfel de planurile diablice sunt eliminati sau compromisi Avand in vedere ca documente scrise de dvs dl Maestru Ion Cristoiu de multe ori resusesc sa surpinde din cauza ca faceti unor paralele foarte interesesanta cu ceea ce s-au intempla in alte perioada ale historia universal cu permisiune dvs voi face o paralela cu ceea ce se intempla acum cu planurile diabolice ce au fost folosite decatre cei care luau cu asalt unor tari cu arme in mane si cruce in celalate si spuneau ca au venit sa critianize popoarele acele Acum sub pretext de lupta anti coruptie aresteaza pe cei care au curaj sa opune planurile lor diabolice Tinand cont ca opinia publica din Statele Unite ,Canada ,Australia ,Spania ,Polonia Anglia si zeci de alte tari condamna astfel de actiuni va trebuie sa incepem o campanie de informare a opinia publice international despre ceea ce se intempla ,

    • Germania va primi intotdeauna gaz mai ieftin de la rusi decat Romania din acelasi motiv pentru care cineva care cumpara engross va avea un pret mai scazut decat cineva care cumpara cu amanuntul. Rusia se poate lipsi de consumatorii romani, insa ar fi mai deficil daca i-ar pierde pe cei nemti.

      Si petrolul si gazele naturale pe care le are Romania nu inseamna nimic la nivel global. Preturile la comoditati sunt stabilite de piete, nu de doleantele unor agarici insignifianti de la palatul Victoria. Avand in vedere boom-ul petrolier din SUA si scaderea cererii de import de petrol din partea americanilor, pretul petrolului nu va mai ajunge prea curand la cele de ~$100 pe baril, exceptand cazul in care Arabia Saudita ar accepta o scadere a cotei de piata. Ei au decis ca vor sa isi pastreze cota de piata si atat timp cat acest lucru va ramane politica Arabiei Saudite, pretul petrolului nu va creste.

      Avand in vedere ca pretul petrolului este deja o descurajare pentru investitii in domeniu si multe zone petrolifere deja functioneaza in pierdere sau aproape de pierdere, cel mai probabil noi vom ramane cu productia anemica pe care o avem. Cel mai probabil, cresterea minora a extractiei de anul trecut va fi o aberatie si anul acesta si anii viitori vom observa o scadere atat a extractiei, cat si a redeventelor asociate deoarece costul de productie pe baril in tara noastra este destul de apropiat de pretul unui baril.

  • Dl Ion Cristoiu daca vom srie luand lucrurile pe ocolite lumea nu va intelege ca mica a ceea ce se intempla este petrolul Romanesc deoarece Romania ar de negociat redevente iar pentru acest lucru anumite interese straini tremure de emotii deoarece daca la palatul Victoria va fi Olteni care s-au incapatinat sa nu primesc ordin care sa fie cititi de pe prompter ,profit lor vor scade drastice iar acest lucru nu este deloc bine deoarece va veni intr-un moment in care pentru Franta si Germania se va termina boemia de pana acum deoarece pana acum primeau de la Rusi petrol si gaz la un pret mul mai mic decat Romania de exemplu Avand in vedere ca de acum pretul pentru petrol si gaz de la Rusi vor fi egal pentru toate lumea Germania si Franta sunt disperati din cauza ca vor pierde astfel de avantage iar in situatie in care Romania va cere un pret si mai mare pentru petrol care se extrage pe pamanturile sale va fi un dezastru si mai mare Pe de alta parte find ca Germanai Franta detine monopol deja asupra unor servici care privesc utilitati publice vor sa aiba drept cat mai repede posibil de a scumpi astfel de utilitati deoarece stiu ca orce familia din Romania indiferent cat de sarace sunt consuma,gaz ,apa ,lumina ,Din aceste motive cei care se incapatineaza sa impedice unor astfel de planurile diablice sunt eliminati sau compromisi Avand in vedere ca documente scrise de dvs dl Maestru Ion Cristoiu de multe ori resusesc sa surpinde din cauza ca faceti unor paralele foarte interesesanta cu ceea ce s-au intempla in alte perioada ale historia universal cu permisiune dvs voi face o paralela cu ceea ce se intempla acum cu planurile diabolice ce au fost folosite decatre cei care luau cu asalt unor tari cu arme in mane si cruce in celalate si spuneau ca au venit sa critianize popoarele acele Acum sub pretext de lupta anti coruptie aresteaza pe cei care au curaj sa opune planurile lor diabolice Tinand cont ca opinia publica din Statele Unite ,Canada ,Australia ,Spania ,Polonia Anglia si zeci de alte tari condamna astfel de actiuni va trebuie sa incepem o campanie de informare a opinia publice international despre ceea ce se intempla ,

    • Germania va primi intotdeauna gaz mai ieftin de la rusi decat Romania din acelasi motiv pentru care cineva care cumpara engross va avea un pret mai scazut decat cineva care cumpara cu amanuntul. Rusia se poate lipsi de consumatorii romani, insa ar fi mai deficil daca i-ar pierde pe cei nemti.

      Si petrolul si gazele naturale pe care le are Romania nu inseamna nimic la nivel global. Preturile la comoditati sunt stabilite de piete, nu de doleantele unor agarici insignifianti de la palatul Victoria. Avand in vedere boom-ul petrolier din SUA si scaderea cererii de import de petrol din partea americanilor, pretul petrolului nu va mai ajunge prea curand la cele de ~$100 pe baril, exceptand cazul in care Arabia Saudita ar accepta o scadere a cotei de piata. Ei au decis ca vor sa isi pastreze cota de piata si atat timp cat acest lucru va ramane politica Arabiei Saudite, pretul petrolului nu va creste.

      Avand in vedere ca pretul petrolului este deja o descurajare pentru investitii in domeniu si multe zone petrolifere deja functioneaza in pierdere sau aproape de pierdere, cel mai probabil noi vom ramane cu productia anemica pe care o avem. Cel mai probabil, cresterea minora a extractiei de anul trecut va fi o aberatie si anul acesta si anii viitori vom observa o scadere atat a extractiei, cat si a redeventelor asociate deoarece costul de productie pe baril in tara noastra este destul de apropiat de pretul unui baril.

  • Limba ii este data omului tocmai pentru a si ascunde uneori gandurile! Kwj nu a vrut sa spun nimic in acel discurs…daca dai la o parte frazele pompoase or complezente nu ramane nimic! Asta e un discurs foarte bun! Nu transmite nimic…o forma fara fond. E o arta in politica la nevoie sa vorbesti fara sa transmiti nimic concret!

  • Limba ii este data omului tocmai pentru a si ascunde uneori gandurile! Kwj nu a vrut sa spun nimic in acel discurs…daca dai la o parte frazele pompoase or complezente nu ramane nimic! Asta e un discurs foarte bun! Nu transmite nimic…o forma fara fond. E o arta in politica la nevoie sa vorbesti fara sa transmiti nimic concret!

  • ACTIUNILE STALINISTE CE AU SCOP DREPT DE A SCUMPI CAT VOR DORI PRETURILE LA GAZ APA ,LUMINA CONTINUA Atentie Romanilor exista un plan diabolic ce vizeaza instalare papusari in 3 pozitie cheile pentru a putea executa unor ordine ce vizeaza ,luare unor decizie ce vor fi impotriva interesele Romania si a poporul sau Din aceste motive cei care se opune unui astfel de plan sau care poate vorbi sunt eliminati sau discreditati Lucrurile sunt facut cu atat graba si disperare incat numai respecte nici macar unor regurile ai religile ortodoxe Ca de exemplu avem un caz in care parat este insarcinanta in lunea 8 si din cauza ca invinuit este Traian Basescu cauza este adus la masa de lucruru a procurorilor doar pentru a putea compromite pe fost presedinte Avand in vedere ca inconformitate cu legile international o femei insarcinata pana nu termina perioada de alaptari nu are voi sa fie implicat in nicun fel de proces deoarece asa cum a fost demontrat stintific astfel de situatie face organism sa eliberez anumite substante chimice care oravesc si face rau pe cel care urmeaza sa vine pe l lumea Din cauza gravitate unei astfel de situatie orce cetatean din Romania care respect dreptul la viata a cei noi nascuti si drept de a veni pe lumea si de a fi sanatos poate actiona pe cei vinovati pentru o astfel de situatie Acesta situatie este de o gravitate iesita din comun intr-o tara in care sunt peste 10 de mii de dosare cu cazuri grave care poate intra pe masa de lucruru a procuroriroe a intrat aceasta in care parat este o femei gravida in 8 luni Opinia publica international va trebuie sa afla despre acest lucru pana atunci ,orcand cetateni de buna credinta poate actiona pe cei vinovati de o astfel de situatie in judecata Pe de alta parte si in alta ordin de idei motive pentru care se fac astfel de arestari se datoreze frici pe care anumite interesele straini le au deoarece trebuie sa negocieze bani pe care Romanii trebuie sa aiba in urma bogatiile sale petroliere Pentru acest lucru atat la Cotroceni cat Palatul Victoria si Ministerul finante trebuie sa fie cat un „”executand de ordine si citiror de biletele de pe prompeter ce vor fi trimis din afara Din pacate Dariu Valcov si Victor Ponta au dovedit ca sunt Olteni cu singe de Romanii adevarata asa cum a fost Constantin Bracoveanu si nu pot trada interesele patria pentru a servi pe unor forte oculte Avand in vedere gravitate unei astfel de situatie merita sa repetam anumite lucrurile si anume Avand in vedere ca Darius Valcov si Victor Ponta au demonstrat ca sunt Olteni cu sange adevarata de Romanii si nu vor acepta niciodata sa fiu papusari unor interese din afara sunt victime unui plan diabolic …Dl Darius Valcov a demonstrat ca lupta pentru interesul patriei sale si atunci cand au venit sa impune Romania sa aiba un deficit de 0.9 Avand in vedere ca stintele financiare este o stinta exact si nu este permis margina de eroare de nici macar 5% iar cei care au vrut sa impune unor lucruri in defavoare Romania si a poporul sau au avut margine de eroare de 100% inseamna ca au fost rau intentional sau au actionat precum amatori Avand in vedere ca dl Darius Valcov nu doar i au impedicat sa impune unor lucruri care sa fie impotriva patria sale si in acelasi timp i-au dat o lectie de finanta si economia atunci ,pentru a se putea”” razbuna”” au decis sa-i dea o dura lectie de viata chiar de ziua lui de nastere Dar Miza cea mare nu este dl Darius Valcov ci instalare a inca doi executanti de ordine ce vor fi trimis pe biletele ce vor fi citite de pe prompter un la Finanta si alt la Palat Victoria deoarece interesele straini vor sa aiba drept sa scumpesca cu cat vor dori preturile la gaz ,apa ,lumina si aceasta cat mai repede ca sa poate avea profituri cat mai mare Din aceste motive orce Roman care aplaude sutine astfel de acte staliniste prin intermediul care sa poate continua sa extrage aproape pe degeaba petrol Romanesc si sa aiba drept de a scumpi preturile la apa ,lumina ,gaz ,nu face decat sa demontreze ca au fost victime unor actiuni de spalare a crier si ca au ajuns intr-o etapa cronica in care nu mai pot sa gandeasca nici macar ce este bine pentru familile si viitor copii lor Din fericire pentru cei 22 milioane de Romani eu sunt cercetator in stintele economice si digitale si nu au putut sa ma spala si pe mine creier si sa ajung sa -i aplaut sutine cand vad ca ei prin ceea ce fac vro sa jefuiasca Romania si sa baga mainile si mai adanc in buzunarele fiecarei familia din Romania

  • 1. Confirma sprijinul acordat DNA-ului de catre SRI :
    „SRI a contribuit semnificativ la lupta împotriva corupţiei şi la consolidarea securităţii naţionale. Acestea sunt, de altfel, şi direcţiile de acţiune majore pe care Serviciul şi le-a definit pentru anul în curs şi pe care le susţin.”
    2. Confirma implicarea Serviciului in jocurile politice:
    „Voi urmări cu atenţie conduita Serviciului, care mă aştept să fie una echilibrată, neutră faţă de jocurile politice şi în relaţie cu societatea „.
    3. Dl.Helvig o sa-i schimbe pe toti din SRI :
    „Anul 2015 este ultimul dintr-un ciclu asumat de Serviciu în viziunea strategică ‘SRI în era informaţională’ şi cel de debut pentru o nouă conducere instituţională. Va fi un moment definitoriu pentru evoluţia Serviciului, în sensul continuării procesului de transformare, în care eficienţa profesională şi respectul pentru democraţie se completează reciproc. Am deplină încredere că domnul director Eduard Hellvig, o persoană care cunoaşte bine, atât sensibilităţile societăţii deschise, cât şi rigorile cerute de calitatea României de stat membru al Uniunii Europene, va contribui decisiv la acest proces”.
    Deci…., simplu dle.Cristoiu, „stop si de la capat”, la oameni noi, SRI nou !!!!

  • 1. Confirma sprijinul acordat DNA-ului de catre SRI :
    „SRI a contribuit semnificativ la lupta împotriva corupţiei şi la consolidarea securităţii naţionale. Acestea sunt, de altfel, şi direcţiile de acţiune majore pe care Serviciul şi le-a definit pentru anul în curs şi pe care le susţin.”
    2. Confirma implicarea Serviciului in jocurile politice:
    „Voi urmări cu atenţie conduita Serviciului, care mă aştept să fie una echilibrată, neutră faţă de jocurile politice şi în relaţie cu societatea „.
    3. Dl.Helvig o sa-i schimbe pe toti din SRI :
    „Anul 2015 este ultimul dintr-un ciclu asumat de Serviciu în viziunea strategică ‘SRI în era informaţională’ şi cel de debut pentru o nouă conducere instituţională. Va fi un moment definitoriu pentru evoluţia Serviciului, în sensul continuării procesului de transformare, în care eficienţa profesională şi respectul pentru democraţie se completează reciproc. Am deplină încredere că domnul director Eduard Hellvig, o persoană care cunoaşte bine, atât sensibilităţile societăţii deschise, cât şi rigorile cerute de calitatea României de stat membru al Uniunii Europene, va contribui decisiv la acest proces”.
    Deci…., simplu dle.Cristoiu, „stop si de la capat”, la oameni noi, SRI nou !!!!

  • 1. S-au tranformat..dar se tranforma
    2. Discursul era probabil scris înainte sa participe la bilanț/ședința. Ori avea 2 versiuni, ori nu are legătură cu bilanțul
    3. Speranța moare ultima

  • 1. S-au tranformat..dar se tranforma
    2. Discursul era probabil scris înainte sa participe la bilanț/ședința. Ori avea 2 versiuni, ori nu are legătură cu bilanțul
    3. Speranța moare ultima

  • LA ZIUA LUI DUDA CIND MERGE? ACOLO SIGUR VA CITI DOUA RINDURI DESPRE ROMANIA LUCRULUI PROST FACUT.

  • LA ZIUA LUI DUDA CIND MERGE? ACOLO SIGUR VA CITI DOUA RINDURI DESPRE ROMANIA LUCRULUI PROST FACUT.

  • Felicitarile adresate SRI pentru rezultatele bune din 2014 se justifica,daca luam in calcul victoria lui Iohannis in cursa pentru Cotroceni.Ce nu inteleg,este urarea de succes in realizarea obiectivelor propuse pentru anul 2015. Din cate cunoastem,SRI nu este o fabrica de productie cu depasiri de plan,sau, pentru 2015 SRI are in plan sa-i ”produca” lui Iohannis guvernul Lui ?

  • Felicitarile adresate SRI pentru rezultatele bune din 2014 se justifica,daca luam in calcul victoria lui Iohannis in cursa pentru Cotroceni.Ce nu inteleg,este urarea de succes in realizarea obiectivelor propuse pentru anul 2015. Din cate cunoastem,SRI nu este o fabrica de productie cu depasiri de plan,sau, pentru 2015 SRI are in plan sa-i ”produca” lui Iohannis guvernul Lui ?

  • Trebuie întrebați cei care au scris, el nu i decat cititorul scrierilor altora!

  • Trebuie întrebați cei care au scris, el nu i decat cititorul scrierilor altora!

  • Daca ii iei hartia din mana nu mai spune nimic,chiar si cu hartia in mana nu spune nimic,.

  • Daca ii iei hartia din mana nu mai spune nimic,chiar si cu hartia in mana nu spune nimic,.

  • A vorbit dar nu a spus nimic.

  • A vorbit dar nu a spus nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *