Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cum sprijină „anticomunistul” Klaus Iohannis „ororile comuniste” comise de Augustin Lazăr

Site-ul Lumea Justiției a publicat recent documente potrivit cărora actualul procuror șef al Republicii, Augustin Lazăr, pe vremea cînd era procuror la Procuratura Alba, ca șef al unei Comisii de eliberare condiționată, a refuzat cererea deținutului politic anticomunist Iulius Filip de a fi eliberat condiționat. Site-ul, preluat rapid de întreaga presă ostilă lui Augustin Lazăr, susține că Iulius Filip avea dreptul legal de a fi eliberat condiționat.
În replică, presa favorabilă lui Augustin Lazăr, ca presă de propagandă și agitație a Sistemului, susține că procurorul general de acum a fost șeful unei Comisii strict tehnice. Refuzul de eliberare condiționată a venit din partea judecătoriei. Într-adevăr, a refuzat eliberarea condiționată, dar a făcut-o din motive tehnice și nu politice.

Presa ostilă lui Augustin Lazăr cere demisia sau demiterea procurorului general al Republicii pe motiv că, urmare a refuzului său, un dizident anticomunist a rămas mai departe în închisoare.
Presa favorabilă lui Augustin Lazăr răspunde că un procuror precum Augustin Lazăr a decis doar după niște chestii tehnice, pe care dizidentul nu le-ar fi îndeplinit. Nu ni se spune dacă procurorul de la Alba a știut sau nu despre ce deținut e vorba. Sigur este însă că a știut. Documentele arătau clar că Iulius Filip ședea la închisoare, pentru că trimisese o scrisoare de sprijin Sindicatului independent din Polonia. Altfel spus, documentele arătau clar că solicitatorul eliberării condiționate era un cetățean condamnat pentru ceea ce se numea la vremea respectivă infracțiune împotriva ordinii socialiste.

Cazul Augustin Lazăr de pe vremuri poate fi judecat de pe două poziții.
Una e poziția de pe care eu am judecat și am propus să fie judecați toți cei care au lucrat în regimul comunist. Am susținut și continui să susțin că fiecare dintre cei care au lucrat în Sistemul comunist trebuie judecați în parte, după ceea ce au făcut în cadrul funcției deținute. Chiar și în cazul unui procuror comunist, cum a fost Augustin Lazăr în ultimii ani ai domniei lui Ceaușescu, trebuie să vedem dacă a fost zelos, zbir, sau omenos, preocupat de a evita abuzurile și acolo unde a putut de a favoriza pe cei condamnați pentru activitate anticomunistă sau obsedat de a reprima orice gest de minimă revoltă față de Sistemul comunist. În disprețul total al opiniei publice și profitînd de sprijinul necondiționat al ONG-urilor și presei puse în slujba Sistemului, Augustin Lazăr a evitat să vorbească în public despre perioada în care a fost procuror comunist. Dacă ar fi făcut-o, eu, care admit nuanțele, aș fi avut poate argumente pentru a-l apăra. Poate că a fost mai blînd acolo unde se cerea să fie nemilos cu dușmanii poporului, poate c-a făcut scăpat vreun dizident. Totul era posibil într-o lume în care nu era obligatoriu să fii fiară. Evident, un procuror în regimul comunist e mai greu de apărat chiar decît un activist. Prin natura funcției sale, un procuror în comunism a apărat legalitatea socialistă. Legalitatea socialistă însemna și condamnarea unei femei care a făcut avort sau a unui amărît care a furat o sacoșă de știuleți de la CAP. Printre condițiile principale ale legalității socialiste se număra apărarea statului comunist de orice punere la îndoială a legitimității sale. Prin urmare, prin natura funcției sale, un procuror în comunism avea datoria de a depista faptele care puneau la îndoială ordinea socialistă, de a le ancheta și de a le impune o sentință. Că această activitate se desfășura sub supravegherea Securității nu încape îndoială. Totuși, dacă Augustin Lazăr a avut sau nu relații cu Securitatea n-are nici o importanță. Ca procuror în regimul comunist el nu putea decît să sprijine lupta Securității pentru protejarea statului comunist.

În aceste condiții, cînd s-a zbătut să fie procuror (în socialism nu se ajungea lesne procuror, trebuia să ai dosar beton, dar mai ales aprobarea Securității), Augustin Lazăr a știut că urma să fie brațul înarmat al regimului împotriva tuturor celor care contestau. Dacă ar fi avut o minimă conștiință s-ar fi făcut altceva:
Avocat, jurist.

De ce s-a zbătut el să fie procuror?
Din aceleași motive pentru care s-a zbătut să fie procuror general al Republicii în condițiile în care lăsase în urmă numeroase abuzuri comise în anii comunismului:
Cele ținînd de parvenire cu orice preț.

O altă poziție față de lucrătorii din comunism e e cea a inșilor pe care eu i-am poreclit în anii de început ai democrației românești Talibani. Sînt cei care au considerat și consideră că toți cei care au lucrat în fostul regim sînt din start niște criminali. Criminali chiar dacă n-au comis abuzuri. Criminali, pentru că au lucrat pentru un regim criminal. Împotriva acestora s-au propus legi ale lustrației, s-au dus campanii violente, de excludere din viața publică.

Mai nou talibanilor le-au luat locul TeFeL- iștii. Sprijiniți de partidele de Opoziție, în frunte cu PNL, TeFeL -iștii agită slogane gen Ciuma roșie, comuniști, pentru cei din PSD. Din nevoia de a găsi instrumente de luptă împotriva PSD, TeFeL- iștii condamnă în bloc comunismul, cer linșarea celor care au lucrat în fostul regim. Recent, ca expresie a TeFeL- ismului agresiv, USR a propus o lege prin care ar fi condamnat pînă și folosirea cuvîntului comunist în spațiul public.

Unul dintre cei mai fanatici anticomuniști din România actuală e președintele Klaus Iohannis. Deși nu știm să fi făcut vreun gest de dizidență în anii comunismului, Klaus Iohannis n-a ostenit a denunța comunismul cu înverșunare. M-a mirat această poziție ( de regulă anticomuniști sînt cei suspecți de a avea pe conștiință lucruri necurate făcute în comunism) încă de la interviul din septembrie 2014 dat de Klaus Iohannis Realității tv. Candidatul la președinției era mai înverșunat anticomunist decît cei care făcuseră pușcărie în anii stalinismului românesc. Biografia sa vorbea de un ins care, deși părinții emigraseră în Germania, beneficiase de toate avantajele oferite de stat unui minoritar de treabă, care nu punea probleme regimului. Am crezut atunci că e vorba de o figurație electorală. După ce-a ajuns la Cotroceni, Klaus Iohannis și-a făcut din anticomunism un program politic. E cel mai anticomunist președinte din istoria postdecembristă. Mai anticomunist decît Traian Băsescu, inițiatorul unei denunțări publice a perioadei comuniste. Iată un exemplu recent de denunțare de către Klaus Iohannis a comunismului:

„Comunismul, în realitate, a fost un regim oribil, un regim crunt, un regim draconic și aceste lucruri nu se pot recrea printr-un spațiu, aceste lucruri se pot recrea numai prin amintiri și o mică parte din ce am trăit noi atunci se poate transmite prin povestire, nu se poate recrea și este bine. Ceea ce am simțit, cum ne-am simțit, oprimați, umiliți, jigniți, îngrădiți, lipsiți de libertate, aceste lucruri nu se pot nici imagina în ziua de astăzi, nici nu se pot transmite ca sentiment de viață. Însă, ceea ce se poate povesti este ce evenimente am văzut, ce evenimente am trăit, cum a fost cadrul general. Și, din acest motiv, cred că spațiul are valoarea lui prin faptul că îți dă un motiv să intri în această discuție despre vremea comunismului în România, dar să țineți minte întotdeauna, epoca a fost probabil cea mai neagră epocă a României și ororile comunismului nu trebuie uitate, trebuie povestite tocmai pentru a nu ajunge în situația să repetăm greșeli pe care noi le-am făcut.” (Klaus Iohannis, la inaugurarea Spațiului 80east (optzecist) – „Acasă în comunism”, 11 Februarie 2019.)

Neîndoielnic, printre ororile comunismului s-au numărat și ținerea la închisoare a unor cetățeni care nu făcuseră altceva decît să-și exprime un punct de vedere. Cetățeni precum Iulius Filip. La ținerea la închisoare a lui Iulius Filip, la o oroare comunistă, așadar, a contribuit din plin și Augustin Lazăr. Să admitem că în clipa cînd l-a numit procuror șef al Republicii, desi știa că Augustin Lazăr a fost procuror în regimul comunist, Klaus Iohannis n-avea cunoștință de gestul de a refuza eliberarea condiționată a unui cetățean condamnat pentru delict de opinie.
Acum iată știe.
Și în loc să-i ceară celui care a contribuit la ororile comunismului demisia, fie ea și de onoare, Klaus Iohannis tace. Tace și, prin spălătorul său de rufe murdare, consilierul prezidențial Andrei Muraru, un fel de Gavrilă Marinescu al Cotrocenilor de azi, îi pune pe cei din presa prezidențială și pe cei de la CNSAS-ul prezidențial să-l spele pe Augustin Lazăr.

De ce ?
Augustin Lazăr e omul de casă al lui Klaus Iohannis, mai precis al familiei Iohannis. Ca și în cazul fostei șefe a ÎCCJ, Klaus Iohannis îi e dator pînă în gît lui Augustin Lazăr. L-a spălat de 40 de dosare. Dar nu numai atît. În condițiile de bătălie prezentă, cînd fiecare dintre cele două tabere – tabăra PSD și tabăra prezidențială – își numără oamenii din cadrul instituțiilor de forță, Augustin Lazăr nu poate fi sacrificat.

Da, dar astfel Klaus Iohannis sacrifică unul dintre instrumentele sale de luptă împotriva PSD:
Anticomunismul feroce.
Rămîne de văzut ce ar costa mai mult:
Sacrificarea unui om din gașcă sau a unui instrument de luptă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Cum sprijină „anticomunistul” Klaus Iohannis „ororile comuniste” comise de Augustin Lazăr”

 • test

 • E de tot risul ca romanii de provenienta rurala continua sa se lupte cu comunismul, de treizeci de ani, despre care n-au stiut vreodata ce este, ca ideologie. Confuzia se mentine si astazi, cind ceea ce numesc ei dreapta, este, in realitate, stinga extremist-globalista, iar stinga, un hibrid greu de definit, care contine un conglomerat de politici si directii care pot fi gasite de-a lungul intregului spectru politic. Pentru 99,9% conta, indiferent de timpuri, deschiderea cailor spre joburi lucrative, care satisfaceau fudulia maririi, cu putina munca si bani multi, plus posibilitati sa-si bage rudele la acelasi stil de viata. Fara acest “comunism”, cum ar fi ajuns ruralii, cu milioanele, ingineri, doctori, arhitecti, profesori, jurnalisti etc cind, inainte de 45, numai 0,2% reuseau sa-si schimbe viata intr-un oras prin studiu?! Aici mai trebuie sa amintesc si de faptul ca si-au introdus reguli de favorizare, privind acceptarea in facultati si ocuparea functiilor de conducere. Romania are si a avut un singur partid, cel al oportunistilor, lucru usor vizibil prin modul de functionare al societatii. Chiar legea redactata de geniile USR este tot un model de parvenire, asa ca orice a existat in ultimii 74 de ani. Sa nu uitam ca din lupta impotriva burghezo-mosierimii, care s-a desfasurat timp de 45 de ani, au intrat direct in cea anticomunista, folosind exact aceleasi metode, lucru cit se poate de normal, tinind cont de “calitatile” etalate in toti acesti ani si care pot fi admirate la tv, practic, nonstop. Toti cei scosi din sate si urmasii lor n-au avut decit un singur scop: parvenirea cu price pret, iar exemple sint fara numar si nu cred ca mai trebuie sa le insir, deoarece sint pe ecrane toata ziua. Cind s-a terminat cu asa numitul comunism, aparind minunatul capitalism, peste noapte ne-am umplut de anticomunisti, batalioane de mari suferinzi, vajnici luptatori pentru democratie si altele, care dau bine in functie de situatie. Societatea de astazi sau de ieri, inseamna suma calitatilor de care dispune majoritatea si plecam de la stadiul din 1945, cind 81% traiau in sate si unde, in intreaga perioada interbelica, conditiile de trai erau extrem de grele, cu analfabetism de 80%, speranta de viata de 41,5 ani, mortalitate infantila la nivel de record european si pelagra ca principala cauza a mortalitatii. Mai mult capitalism, in timpuri dominate de concerne, nu exista nici in vest, inca din anii 90, perioada marcata de tunurile speculantilor si a fuziunilor, iar in Romania, tara aflata sub cea mai mare dependenta de acestea, dupa date furnizate de E.U., nici nu se pune problema! Apoi ce cred romanii ca reprezinta acordul semnat la ONU, in 1992, privind “dezvoltarea sustenabila”, ca parte a Agendei 21? Mai mult capitalism?!
  Chiar isi poate inchipui cineva ca cei cu sute de ani de experienta in cucerit si stapinit popoare nu stiu ce au de facut? Poate spune cineva ca Olanda si-a pierdut “instinctele” coloniale? Oricine se uita la starea tarii, vede clar metodele clasice ale acestora, printre care se numara si cele relatate de Cornel Dinu, la fel de naiv si neinitiat ca mai toti. O cercetare a celor petrecute in “laboratorul de teste” America Centrala si de Sud, in ultimii doua sute de ani, ar fi fost suficienta.
  Dar de ce sa mai mire acest fapt cind, de curind, s-a semnat cu mare usurinta aderarea la €, fara ca cineva sa se uite la consecinte, cind acestea au existat pentru toate tarile membre ale E.U., atunci cind aceasta moneda a fost introdusa. Astazi, Romania este mult mai vulnerabila decit Grecia la vremea caderii in criza.
  Cine vrea sa stie mai mult pune mina pe carte, adica ceva ce romanii nu vor sa faca, crezind ca le stiu pe toate de la natura. De data asta riul si ramul nu lucreaza pentru voi. Ghinion!
  De la Carmen Avram aflam ca n-a stiut cine sau ce este Open Society, cind a primit finantarea pentru un film documentar. Acesta este motivul pentru care au fost impinsi in fata cei proveniti din mediul rural! Cum sa nu taie toate padurile, sa ia pe nimic orice si sa desfinteze tot ce incurca, in vederea maximizarii profitului, cind au dispus de conditii ideale?!
  Altfel toata lumea se ocupa cu lucruri care, in cel mai fericit caz, nu aduc nimic, asa ca nu este greu de inteles motivul pentru care Romania nu aveanseaza din nici un punct de vedere.
  Si daca miine revine comunismul, vom vedea o mare inghesuiala de luptatori gata sa ne explice cum s-au sacrificat ei sa submineze capitalismul,desigur, spre binele tututor.

  Der Koloss im Norden- Geschichte der Lateinamerikapolitik der USA- Frank Niess

  Die Grenzen der Krise- Alvin Toffler
  Aici va explica specialistii ca lumea o va duce bine cind va exista doar un singur concern!

 • Liliana Timofte, iti explic eu frumos.
  In primul rand, daca nu vrei sa trezesti reactii adverse, nu postula matale ca ¨e fake news¨, da-ti eventual cu parerea.
  Tortionar este cel care tortureaza, de aceea Hodor a afirmat ca ¨Augustin Lazar nu a actionat DIRECT ca tortionar¨. Asta insa nu contrazice cu nimic informatiile aparute in media, cum ca, in calitate de sef al comisiei de elibarari, i-a refuzat lui Iulius Filip eliberarea, adica l-a mai lasat sa fie torturat timp de DOI ANI.
  Acu´te-ntreb eu, este oare mai putin vinovat decat cei care-l torturau in mod direct ???

 • https://de.wikiquote.org/wiki/Jean-Claude_Juncker
  https://diepresse.com/home/wirtschaft/eurokrise/1335097/Junckers-beste-Zitate_Wenn-es-ernst-wird-muss-man-luegen#slide-1335097-0

  Din citatele lui Juncker care reprezinta modul de functionare a E.U. si “crezul” acestei constructii:
  „Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter – Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt.” – in Die Brüsseler Republik, Der Spiegel, 27. Dezember 1999.
  „Hotarim ceva, apoi aducem la cunostinta opiniei publice și așteptam o vreme să vedem ce se întâmplă, iar dacă nu există multe strigăte și revolte, pentru că majoritatea nu poate intelege ce s-a hotărât, atunci vom merge mai departe – pas cu pas până când nu mai există posibilitatea unei cai de intoarcere.”
  „Fischer hat nicht nur Marx und Mao Tse-Tung studiert, sondern auch Brehms Tierleben, weil in Brehms Tierleben ist nachzulesen, dass große und kleine Tiere gemeinsam atmen, leben und sich bewegen müssen. Zum Beispiel weiß jeder, auch der in Brehms Tierleben weniger Kundige, dass ein Floh einen Löwen zum Wahnsinn treiben kann, ein Löwe einen Floh aber nie zum Wahnsinn treiben wird.” – in seiner Laudatio anlässlich der Verleihung des Gottlieb Duttweiler Preises an Joschka Fischer ,Außenminister und Vizekanzler der Bundesrepublik Deutschland, 4. Mai 2004.
  “Fischer i-a studiat nu numai pe Marx și Mao Tse-Tung, dar și “Viața Animalelor” a lui Brehm, deoarece, in cartea lui, acesta ne spune că animalele mari și mici trebuie să respire, să trăiască și să se miste împreună. De exemplu, toată lumea, inclusiv cei mai puțin familiarizați cu “Viața Animalelor” a lui Brehm, știu că un purice poate provoca nebunia unui leu, dar acesta niciodată nu poate provoca nebunia unui purice.”
  „Wenn es ernst wird, muss man lügen.” – auf einer Abendveranstaltung zur Euro-Krise in Brüssel im April 2011 dapd, zitiert nach spiegel.de
  “Când lucrurile devin serioase, trebuie să mințiți.”

  Birocratii E.U., atit de apreciati de romani si-au marit veniturile cu 423,5%!!
  http://www.focus.de/finanzen/news/neue-regelung-vor-fuenf-jahren-pensionen-fuer-eu-abgeordnete-steigen-um-423-5-prozent_id_4135556.html

  In anii 90 Scott McNealy, CEO al firmei Sun Microsystems, a spus ca principala problema a viitorului este “to have food, or to be food”.

  Adaug doua carti:
  Suicide of a Superpower: Will America Survive 2025? – Pat Buchanan
  Coming Apart: The State Of White America 1960-2010 By Charles Murray

 • Ba Tudor Bucur, taranoi alcoolist (dupa mecla)! Mai lasa-ne cu mutunache si pisatul tau, ca ne-ai capiat! Am inteles, esti fin umorist, se tavaleste cascopitecul la glumele tale, dar cam atat.
  Esti probabil obisnuit sa vina lumea la tine acasa, sa-ti traga o flegma si sa se cace in mijlocul sufrageriei, nu-i asa? Ca asta e nivelul tau de eleganta si subtilitate.
  Mars si vopseste-ti peretii aia in orice alta culoare decat rosu, nu te dor ba, dintii??

 • Pentru cine se intreaba (nu idiotul de Cernat, asta doar sarbatoreste) cum de i s-a ridicat controlul judiciar lu´ Kovesi: ¨Procurorul SIIJ a fost dat afara din sala de judecatoarea Francisca Vasile (pe motive procedurale), iar in locul lui a intrat un procuror din subordinea lui Lazar, care a pus concluzii IN FAVOAREA lui Kovesi¨.
  E de bine.. 🙂

  • Super-actiune, trebuie sa recunosti! E de bine pentru unii si de rau pentru altii. 😉

   • Ba don prefesor , de unde ba, mucalitule , atatea vorbe de duh , cum facem sa ne luminam si noi ,astia de nu ne putem apropia de inaltimea spiritualitati matale , lumineaza-ne cumva , sa nu mai ratacim pe site-uri , sa ne bucuram de cufurelile mata ,la tinta , zi-ne ce si unde sa citim ,poate mai avem o sansa la indreptare ,ca presupun ca nu doresti moartea pacatosului , ci indreptarea lui , spre tefelism , sau unde te-ar fi indrumat ma-ta , tac-tu , sau cine te-o fi avut spre ingrijire pana avui liber sa mergi pe strada , ca mare responsabilitate si-au asumat sa te lase liber , de capul tau .

 • Până una-alta, dacă deschideți cărticică aia mică, pe care Baselu’ o poartă în poz’naru’ di la chept, o să găsiți art 148, privind integrarea europeană . Probabil asta este cauza scandalului iscat în PE, precum și ofuscarea celor „12 oameni furioși” (a fost un film n a) !
  Urmează arătarea „pisicii nucleare” ???

 • Super mesaj ptr Ambasadele sulii cu scrisorile lor de ” îngrijorare”: să stea în banca lor, au probleme mai grave la ei în țară. Franța de ex , unde dictatorul Macron își măcelărește poporul în stradă, sau bolnavii mintali care guvernează Suedia care îi primesc înapoi pe teroriștii islamici ce au luptat în Siria fără să-i întrebe măcar cum îi cheamă, sau Germania unde fetele și femeile nu mai pot ieși din case din cauza migranților ilegali, sau Irlanda unde fundațiile Soros nu mai respectă legea cînd e vorba de presiuni pe liberalizarea avortului, sau Olanda unde teroriștii islamiști omoară oameni în tramvaie etc etc. Ai Sictir, poate aveți treabă mai importantă m[i ambasadorilor de carton asfaltat, de exemplu să vă trimită plenipotențiari în Somalia.

 • Un unsuros de-al lu Soros numit Medellin Hodor neagă că tractoristu Lazăr augustin a fost torționar. 😆 Păi da , că Statu Paralel al lu Hodor o să sprijine mereu statu paralel al lu Lazăr, doi sorosisști-securiști care se îmbucă. Ce o înțelege idiotul Hodor prin torționar? Unul care dădea cu pulanu în deținuți?. Nu, Lazăr a fost prelungirea bătăușilor Securității, pe care azi drogații rezist îi admiră și îi apără. Cînd stăpînii lui de la revista unsurosului Pleșu l-au pus să caute o „colaborare” a lui Ioan Aurel Pop, jegul Hodor a găsit imediiat material să îl atace (cu orice preț da fără dovezi) pe Pop. Grupurile finanțate Soros au ajuns să conțină cea mai execrabilă colecție de insecte finanțate, gen Hodor, care cică e cercetător CNSAS, sau jurnaliștii plătiți gen Tapalabă, idiotul congenital CT Popescu sau Dogioiu căreia îi dicta SRI articolele la telefon 😆 Ce vremi de cacao pt libertatea de expresie care ptr unii e doar mercenariat.

  • Extrema stîngă unde se situează acu și imbecilul cu frunte îngustă de cercopitec, Cristian tudor Popescu, dăunează grav sănătății și ptr BBC, care are probleme tot mai mari cu profesionalismul. Mai nou, s-a ordonat BBC să plătească daune liderului ucrainian Poroshenko, despre care a dat știrea că ar fi plătit 400000 euro ptr a prelungi o întîlnire cu Donald Trump. Evident, eroarea pleacă din ura pe care unii mahări din BBC, în cel mai pur stil Sorosist, o arată față de Trump. Normal, amenda ar trebui plătită de acei indivizi alienați, dar o va plăti tot contribuabilul britanic, care dă taxe ptr BBC. Ura cercopitecului CTPopescu pt coaliția de la guvernare măcar e mai onestă, fiindcă ăla își varsă kktul pe gură în direct ,la un post privat, televizunea serviciilor DIGI.

  • #

   Marc Aurel

   ln rest esti bine , sanatos Aurele ???

 • Fa Liliano ,cu muian suspect de prostie crasa , tu vrei sa citim alegatiile nespalatului ciufulit din link , traiasca ma-ta , nu cumva speri ,crezi si iubesti , cum era pe vremuri o lozinca a gastelor pe o carpeta de perete ?

  • Decizia de ridicare a controlului judiciar a lu Kovesoaica nu reprezinta o surpriza. S-a intuit acest deznodamant din momentul in care s-a aflat ca actiunea Laurei Kovesi a picat la judecatoarea ICCJ Francisca Vasile, colega de complet in foarte multe dosare cu fostul consilier al lui Kovesi, judecatorul ICCJ Horia Valentin Selaru. Nici nue nevoie de presiunile sclavilor Soros Verhofstadt, Antonio Tajani sau Timermnanns, avem sclavii noștri aci, pe judecătoarea Frantzisca și pe procuroru trimis de suporteru lu Statu Paralel, tractoristu Agustin Lazăr, care i-a ținut partea lu Kovesi. Asta nu e justiție, e doar dispreț că națiunea plătește ptr salariile acestor fomiști în robe. Și nu se poate face nimik pe moment, fiindcă Statu paralel a fost instalat cu mulți ani înainte și suporterii lui au puteri date de Soros 😎

  • Ba ,Tudor Bucur , prostălău din poza esti chiar matale ? , lamurăste-ne , dă-ne un semn din mila măriei tale ,că te vad om in etate ;suntem in mare dilemă si nu prea , la ce tîmpenii debitezi ,aproape e o certitudine ca tu esti ăla , muianul corespunde si cadrează perfect cu faptele tale de arme , iar ca bonus te vrei si cumva spiritual-subtil , cand in concret esti vai mama-ta .

  • Niciodată nu voi lua în considerare argumente susținute folosind acest limbaj. E mai ușor să împroști cu invective decât să iți susții un punct de vedere din care să înțeleg că nu am dreptate în ce spun.

   • Ma doare-n replica , daca bati campii ,primesti ce ti se cuvine , nu te uiti la fata ăluia din care te inspiri , ne jignesti intelectul si vrei sa ne purtam cuvincios ,v-ati intins ca o pecingine peste tot si pe deasupra vreti sa si va apreciem .

   • Liliana
    Veti da peste asemenea indivizi la orice postare, pe orice site. Indivizi de genul acestuia nu merita sa fie bagati în seama. Raspunzându-le, le dati, o data în plus, posibilitatea sa-si demonstreze imbecilitatea si lipsa de educatie.

  • FRATIA INTELECTUALELOR – Procuroarea PICCJ Bodoroncea, care a pus concluzii pentru ridicarea controlului judiciar al Laurei Kovesi, a scris carti impreuna cu judecatoarea Franțisca Vasile de la ICCJ, care a a ridicat controlul judiciar al Laurei Kovesi. Aceeasi procuroare Bodoroncea a fost evidentiata de Laura Kovesi pentru “merite deosebite”. Trebuiau sa se abtina Franțisca Vasile si Bodoroncea in cazul Kovesi? Desigur. Numa că Statu paralel cu obosiții lui din procuratură și justiție nu admite așa ceva. E timpul ca Inspecția judiciară se sesizeze împotriva celor două grații searbede care sînt pretene și la cafea, și în sala de judecată. Alde Franțesca și Bodo roncea mențin justiția din Romania ca în Afganistan, făcută după ureche, pe clanuri 😀 În ce mizerie au adus ăștia justiția, sclavii lu tarcea ,Lazăr și Kovesoaica, au infectat-o cu cumetrii și protocoale 😎

  • Romania trebuie sa paraseasca UE urgent, urgent, foarte urgent!!! Ca sa intelegem cu adevarat cum functioneaza UE trebuie sa ne ducem la originile tarilor din Europa de Vest care au pus bazele acestei uniunii. Cam toate aceste tari au fost imperii coloniale mai mari sau mai mici care s-au unit realmente in a pune stapanire pe tarile din Europa de Est dupa aparatia nucleului vestic al uniunii. Italia, Franta, Anglia, Germania, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia si Austria au exploatat la sange coloniile din lumea larga pe care le-au detinut in trecutul nu prea indepartat ridicandu-si nivelul de dezvoltare si de trai iar cand aceste colonii au fost pierdute aceste tari au pus bazele UE tocmai pentru ca fostele imperii coloniale sa poata sa exploateze si sa subjuge acum tarile din Estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia… transformate si ele in colonii sub masca acestei UE. De aceea politicienii imbecili ca Timermans, Tajiani si ambasadorii acestor tari ne dau acum ordine ca niste vatafi pe plantatia in care au trasformat Romania. Din acest punct de vedere tarile din Europa de Est au facut cea mai mare gresala devenind membrele acestei Uniuni Coloniale acceptand, fara ca sa-si dea seama, sa devine sclavele tarilor mai bogate din Vestul Europei. Pentru Romania, Ungaria, Polonia, Cehia, Bulgaria…. singura cale de salvare a identitatii nationale si existenta lor ca state independente si stapane pe destinul lor este Parasirea de Urgenta a UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *