Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Operațiunea Sebastian Ghiță îl denunță pe Florian Coldea a fost un succes. Va fi și Operațiunea Sebastian Ghiță o denunță pe Codruța Kovesi?

17 ianuarie 2017. Ora 18.
Președintele României anunță în cadrul unei declarații de presă semnarea a două decrete prin care Florian Coldea, prim – adjunct al directorului SRI e eliberat din funcție și trecut în rezervă la cererea conducerii SRI.

A doua zi, marți, 18 ianuarie 2017, pe cristoiublog.ro, sub titlul Cel mai spectaculos eveniment al ultimilor ani: Prăbușirea lui Florian Coldea, purcedeam la o analiză la rece, scutită de partizanatul de tip bolșevic al presei noastre de fiecare zi, a succesiunii de evenimente prin care s-a ajuns la această decizie. Printre altele mă refeream la succesiunea evenimentelor în cadrul SRI, succesiune care arăta limpede intenția de a-l debarca pe Florian Coldea, manifestă prin Comunicatul din 12 ianuarie 2017:

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Codea, care au fost supuse unor verificări preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau ale deontologiei profesionale.”

Comisia specială de verificare fusese constituită, așa cum arată SRI, în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță în cadrul serialului său de la România Tv. În mai multe rînduri, – 3, 5, 9, 11 ianuarie 2017 – Sebastian Ghiță denunțase (da, acesta e termenul) o serie de fapte și evenimente dubioase în care fusese implicat Florian Coldea. Denunțul avea o putere deosebită de convingere prin cel puțin două caracteristici:

 • Acuzațiile erau însoțite de fotografii și documente, piese convingătoare într-o bătălie mediatică.
 • Dezvăluirile veneau nu de la un martor, ci de la un implicat în aceste evenimente. Sebastian Ghiță fusese în relație de familie cu Florian Coldea. Petrecerile de Crăciun, întîlnirile de la vilă, vacanțele în Seychelles– toate încălcările deontologiei profesionale de către Florian Coldea, avuseseră loc nu numai cu participarea lui Sebastian Ghiță, dar și în organizarea și finanțarea acestuia.

Despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiță am scris, la vremea respectivă, înainte de decizia de trecere în rezervă a lui Florian Coldea, în mai multe rînduri. Deși luasem atitudine față de abuzurile comise de Binomul SRI-DNA (porecla de Binom, folosită azi ca bun comun al presei, a fost dată de mine), în cazul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță căutasem să fiu lucid, obiectiv și să descopăr, ca de obicei, dincolo de spectacolul mediatic realitățile unei Operațiuni.
Am conchis atunci că:

 • Dezvăluirile lui Sebastian Ghiță fuseseră un pretext pentru o decizie luată anterior dezvăluirilor la nivelul conducerii SRI cu aprobarea lui Klaus Iohannis. Insistam pe un adevăr de care nu sînt dispuși să țină cont tinerii ziariști de azi, animați de romantismul juvenil al profesiei:
  Dezvăluirile din presă n-au în sine nici o putere. Efectele – dacă sînt – țin nu de tresărirea necesară a autorităților la ceea ce scrie presa, ci de folosirea acestor dezvăluiri în cadrul luptelor interne. Nu de puține ori dezvăluirile din presă nu sînt deloc spontane, inocente. Ele fac parte chiar din Operațiune. Din acest punct de vedere am considerat și consider și acum dezvăluirile lui Ghiță ca parte dintr-o Operațiune de debarcare a lui Florian Coldea și nu ca expresia unei porniri spre răzbunarea de tip Contele de Monte Cristo.
 • Relația Sebastian Ghiță-Florian Coldea a fost mai ales una profesională. Sebastian Ghiță a fost omul de afaceri folosit de SRI – așa cum fac toate Serviciile secrete ale lumii – pentru Operațiuni în care Serviciul n-avea ce căuta din punct de vedere oficial. O parte a dezvăluirilor sale aveau așadar caracterul a ceea ce specialiștii în Intelligence numesc autodetonare, iar juriștii, autodenunț.

Miercuri, 13 februarie 2019, televiziunile de știri sînt zguduite de un Breaking News al Breaking newsurilor:
Codruța Kovesi, candidat la funcția de procur șef al Parchetului European cu mari șanse de a fi numit, judecînd după forțele din afara țării angajate fățiș în susținerea ei, s-a plîns la televiziunile apropiate că a fost convocată la Secția de Investigare a magistraților ca suspectă într-un dosar de mărturie mincinoasă, luare de mită, abuz în serviciu. De precizat că informația din presă a fost dată de Codruța Kovesi și nu de Secție. A doua zi, joi, 14 februarie 2019, Secția confirmă existența unei anchete declanșate împotriva Codruței Kovesi.

Ancheta a pornit de la un denunț făcut de făcut de Sebastian Ghiță Secției de investigare a infracțiunilor din Justiție în 3 decembrie 2018 în afacerea Aducerea lui Nicolae Popa din Indonezia. Denunțul a fost prezentat de Mihai Gâdea la Sinteza zilei din 9 decembrie 2018. Potrivit lui Sebastian Ghiță așa-zisa extrădare a lui Nicolae Popa s-a făcut cu grava încălcare a Legii. În loc să fie adus cu un avion de linie, Nicolae Popa a fost adus cu un avion privat. Plata acestui avion privat a fost făcută de firma Asesoft a lui Sebastian Ghiță. Citez din document:

„Am avut o relație de prietenie cu Laura Codruța Kovesi pe care o pot proba declarațiile martorilor care au văzut-o împreună cu mine la Crama Tohani, la mine acasă pe strada (…), la o vilă din Sinaia.

În timpul acestei relații de prietenie Laura Codruța Kovesi mi-a solicitat personal în primăvara anului 2011, moment în care deținea funcția de Procuror General al României, să efectuez plata unei sume de bani pentru urgentarea unui caz (dosar penal) de care aceasta se ocupa în mod direct și personal, caz de notorietate care ar fi ajutat-o foarte mult în cariera sa profesională dacă se finaliza în modul dorit de ea.

În mod concret Kovesi a pretins în mod direct și a primit o sumă de bani pentru aducerea în țară a lui Popa Nicolae, la momentul oportun, ales cu atenție deosebită de Kovesi personal. Mi-a spus chiar ea la acea vreme că acest lucru ar reprezenta pentru ea un beneficiu de imagine care i-ar garanta numirea în funcția de Procuror Șef al DNA România, lucru care s-a și întîmplat ulterior.

Plata s-a făcut prin societatea (…) din Ploiești, la cererea mea, pentru închirierea unui avion privat de la compania aeriană Țiriac Air.

Cu acest avion privat a fost adus în țară din Indonezia numitul Nicolae Popa. Aducerea acestuia în țară era oportună pentru Kovesi care dirija modul de lucru într-un dosar ce îl viza pe Sorin Ovidiu Vântu, Popa Nicolae fiind martor în acest dosar.

Laura Codruța Kovesi mi-a promis că în schimbul plății contravalorii facturii din data de (…) / 2011 cu nr. (…) / 2011 în valoare de 268.689 RON achitată către Țiriac AIR de către (…), la cererea mea, va interveni și își va folosi influența pe lîngă procurorii care aveau în lucru dosarele mele (ex.: dosar Tracia, unde procurorul de ședință era de la Parchetul General), în scopul soluționării acestora în mod favorabil mie prin neîndeplinirea anumitor acte ce intrau în atribuțiile lor de serviciu.

Laura Kovesi s-a ținut de cuvînt cu aceste promisiuni cat timp a fost Procuror Sef al Parchetului General.”

În sprijinul afirmațiilor sale, Sebastian Ghiță a prezentat Secției documente zdrobitoare – de la fotografia promisă în interviul luat de mine pînă la facturi, rapoarte ANAF.
Ca și în cazul Florian Coldea avem de a face cu o autodetonare a lui Sebastian Ghiță. Acesta a fost folosit de Binomul SRI-Parchetul General, condus de Codruța Kovesi, pentru o Operațiune ilegală. Ca și în cazul Florian Coldea, tăria denunțului e dată de implicarea lui Sebastian Ghiță în Operațiune.

Putem vorbi însă de o Operațiune mai amplă, în care, ca și în cazul Florian Coldea, Sebastian Ghiță e implicat ?
Cred că da.
De remarcat astfel că denunțul a fost depus după ce s-a aflat – de cei care era obligați să știe, nu de opinia publică de la noi – despre depunerea candidaturii și mai mult ca sigur de jocurile la nivel european în jurul fostei șefe a DNA.

E limpede că fosta șefă a DNA e preferată de anumite forțe de pe plan european care văd în ea sluga perfectă pentru folosirea parchetului european în bătălii . Un procuror franceaz sau german nu sînt la fel de dispuși să-și terfelească onoarea profesională la ordin. Codruța Kovesi, așa cum arată realitățile din România, e în stare de așa ceva. Sînt însă nu numai forțe favorabile ei. După opinia mea, sînt și forțe adversare la nivel european. Acestea nu se manifestă fățiș fie și pentru că, spre deosebire de cele favorabile Codruței Kovesi, nu sînt folosite de presa apropiată de Kovesi pentru a se da în stambă.

E limpede însă că și pe plan intern candidatura asta deranjează anumite forțe. Oricît ar părea de ciudat, deranjează mai puțin PSD. PSD a avut tot interesul să scape de ea de la șefia DNA și mai ales să destabilizeze DNa prin plecarea ei. Dacă ar fi să judecăm lucid, cel mai deranjat e Klaus Iohannis:

 • Klaus Iohannis e cel care a revocat-o. Parvenirea la șefie a Codruței Kovesi poate fi folosită în campanie de Dacian Cioloș ca un argument că a cedat corupților în cazul Codruța Kovesi, Dacă Zeița e anchetată, rezultă că nu e atît de fără de cusur.
 • Dacă ajunge Procuror șef european, Codruța Kovesi devine românul ajuns prin propriile puteri în cel mai mare post continental. Un fel de Simona Halep a politicii. Imaginea asta intră în conflict cu dorința lui Klaus Iohannis de a fi o vedetă la nivel european.

Păstrez convingerea asta, chiar dacă Klaus Iohannis, împins de agitația USR-Dacian Cioloș, s-a grăbit să se pronunțe în legătură cu investigația.
Sebastian Ghiță n-a acționat pînă acum pe cont propriu. El a acționat în cadrul unei Operațiuni. Operațiunea scoaterea din joc a lui Florian Coldea a fost un succes. Va fi un succes și Operațiunea Codruța Kovesi?

Am serioase îndoieli dacă ea se rezumă la o Operațiune fără sprijin extern.
Dacă opțiunea pentru Codruța Kovesi e bătută-n cuie în urma unor negocieri secrete, și dacă o arestează ai noștri, ea tot va fi numită.
Că doar n-o să credem că Puterile Garante țin cont de părerea valahilor cărora le zic și împuțiți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Operațiunea Sebastian Ghiță îl denunță pe Florian Coldea a fost un succes. Va fi și Operațiunea Sebastian Ghiță o denunță pe Codruța Kovesi?”

 • Teo Matei: ¨În scolile în care au fost descoperiti profesori vinovati de pedofilie, au fost pedepsiti si directorii pentru aceeasi vina?!¨
  Nu cred ca vrei sa compari asta, cu ceea ce a
  patit Rarinca..
  In cazul profesorilor, se presupune ca directorul nu stia nimic.
  In celelalt, abuzul DNA, stia TOATA TARA, implicit ¨directoarea¨, ca doar a fost fkn mediatizat!!! In timp real.

 • Realitatea tv a schimbat macazul?

  • Mai acu’ două zile, Gușe i-a lăsat în offsaid pe RB și IED.
   Sunt eu de vârsta a treia, dar sper că nu sunt atât de senil. 😯
   Emisiunea din acest moment, îmi place! 🙄

   • Il cheamă GUȘĂ, dar asta-i al’ceva, că cam (sic), cu hilaritatea tv, așa IE !!!
    Atentie MARE la conturile GOOGLE + !!! Prietenii stiu de ce !!!

  • Pentru Mosu Cocolosu(știu că are umor): mi-am trăit traiul și-am mâncat mălaiul; dar tot mai am un sac de rezerva!

 • Codruţa, noi te iubim,
  Că ca tine … nu găsim !
  BREAKING NEWS de ultimă oră:
  PROCURORUL DE CAZ A SOLICITAT, nici mai mult, nici mai puţin, decât ARESTAREA Laurei Codruta KOVESI !!!

 • Ia uite ce mi-am adus aminte !
  Ce-a vrut să spună sasu’, atunci, in 2015, după Colectiv, prin acea ‘formulare’ :
  A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI !
  Oare, chiar așa… trebuia, sau l-a luat gura ‘pe dinainte’ ?

 • @Bucur – să fii de catâr!

 • @Teo e mai simplu să-mi dai replica aici, măi, dragă…anonimă.
  😯

 • Puterile Garantez _în ad 2019? Ce sunt ele? Legături de gări , autogări ?

 • Am auzit că hashtagienii rezist vor s-o pună, azi, de un ‘miting”, în PV, in apărarea CODRUŢEI !
  Sunt curios ce vor striga ?
  Probabil … PENALII NOȘTRI SUNT MAI BUNI DECÂT AI VOȘTRI , sau ce … ?!?

 • Cât despre…subsoleni…tot respectul, dragii mei! Mă simt…tânăr printre voi. Vă mulțumesc că mă acceptați în mijlocul vostru!

 • Cernateee! Vezi ba, ca iar ti-a scapat cascopitecul din lant… 🙂
  http://www.lolpix.com/_pics/Funny_Pictures_163/Funny_Pictures_1637.jpg

 • CLARIFICARE!
  Nu am avut, nu am, și nu voi avea cont de Facebook. Pentru că nu „vrea” mușchii mei, bine?!
  Ca atare:
  @Gabriel Șerban: „Ca de fiecare dată Joian sare în apărarea lui Koveși…”
  – în opinia mea, mesajul este inversul a ceea ce vrei să sugerezi. În retorica mesajului prezindețial, avem cam așa: omul a revocat-o, dar fiind apreciată la nivel european, propusă și chiar susținută pentru noua funcție, ar cam fi avut ceva probleme în campania prezidențială cu tefeliștii lui, nu crezi?
  @Baltag, faci foarte bine că lași la liber comentariile…pentru că se vede bine ipocrizia unora de pe aici;
  @Cernat: lăudabil că te „pricepi” la gramatică, dar politica las-o pentru alții. Ești o gâscă în materie. Probabil găinurile tale pricep mai bine;
  @Roxana, Ghiță „a turnat adevărul cu carul!” Infractor este făcut de către Sistem. Eu îl numesc un oportunist. Atât și nimic mai mult. Nu era el, era altul.
  @Teo Matei, FOSTĂ… Geo Matei!
  Geo, vine de la Georgeta?
  Matei, vine de la numele de fată?
  N-ai vrea să te ocupi…hmm!…de ceea ce știi mai bine? La adopția de câini, mă refer.

 • In seara asta Ghiţă i-a făcut MUCI, în direct, pe Mănăstire și, respectiv, Gâdea !!!
  Asta-i ‘una la mână’ !
  A doua este știrea că mme Codruţa ar pleca, in seara asta, din ţară, cu o masină !
  Mai știi ?!?

 • Mateiasule , Mateiasule , parsivule , de unde te inspiri sa scrii fabule la gazete , viata e sursa , ba idiotule , de Rarinca ai auzit , netrebnicule , de babuta aia adusa la Bucale pentru doua oua , ai auzitara oligrofrenule , de Mustata ,ditamai judele ,care a crapat la bulau , ai auzit dobitocule , de amarata aia de la Cluj , care a fost belita fara nici o vina , ai auzit nevertebratule ,de alte cateva mii de nevinovati , ai auzit brontozaurule , cu toti ieuropenii ma-tii cu tot , ca vaz ca-i intrat in fibriliatii , si muma-ta chiar nu ar vrea asta , presupun , nichiperceo .

 • Dle Cristoiu, a propos de interventia dv. la televiziune, se pare ca nu stiti ca Parlamentul european a votat ca in Consiliu sa se treaca de la decizii luate cu unanimitate la decizii luate cu majoritate simpla:

  agerpres.ro/politica-externa/2019/02/13/parlamentul-european-cere-sa-se-renunte-la-regula-unanimitatii-in-adoptarea-deciziilor-la-nivelul-ue–257626

  Calea spre dictatura Germaniei asupra tarilor din est este acum larg deschisa. Am fost pro UE acum sunt scarbit. Romania merge de la o dictatura la alta.

 • Mie sa-mi zica cineva ce a comentat ambasada americana. Dupa, stam de vorba. Hai sa nu fim papagali!

  • Ambasada SUA:
   „Este extrem de dezamagitor sa vedem înca o încercare aparenta de a o discredita.
   … îi uram succes!”

   • Ba domi, intreab-o pe ma-ta , daca ma-sa , adica ma-ta mare , tot agent de influenta a fost cand era fata mare ,si mai apoi , sa stim si noi , ca de tine nu avem indoieli

 • Bate-un vânt dinspre … celule,
  La Târgșor, în … ‘curte’ !
  Au adus covoru’ … ‘roșu’,
  Cel cu ‘franjuri’ … multe !
  S-au adus chiar si … ‘hârdaie’,
  Chiar și dușuri noi !
  Asta, fi’ncă se… așteaptă
  ‘Locatari’, de … soi !
  Cin’ să fie, cin’ să fie …
  Vreo persoană … ‘grea’ ?
  Însă, ‘cineva’, chiar stie,
  Cine este … EA !
  Dar, nu vreau să zic mai multe,
  Căci, v-am … ‘plictisit’ !
  Iar, cine nu vrea … s-asculte,
  E-un … NEAVENIT !!!

 • Jirpula , ba Terente de Giurgiu ,care te pricepi la fineturi , spaima duduiilor nonagenare de la malurile Dunarii ,cum te fudulesti , ai speriat cu barzoiu blegit, sub acoperirea castii tale de idiot consacrat , toata generatia Bumbesti-Livezeni de damzele neinplinite sexual ,atat in sistemul comunist , cat si dupa , iar ca contabil sef GAZ , o loaza penibila ,dupa cum spun confratii tai , nu ai inteles nimic din ce ti-a zis ma-ta la nastere , sa nu faci multe eforturi cu capul , ca-ti va dauna , mai ales la senectute .

  • Scipio, strici orzu pe gîște și vorbele pe un idiot, Jipula e un bou dependent de iarbă, altfel nici nu-l primeau la interviu , la gașca de finanțați Soros de la rezist. 😎

 • BREAKING NEWS
  KOVESI, urmarita penal, va primi interdictie de a părăsi ţara ! Asta inseamna ca s-a putea sa fie saltata, chiar de la Otopeni, de mascaţi !!! Că cam (sic) așa făcea si ea !!!

  • Kovesi, penala. Te-au ajuns blestemele nevinovaților pe care i-ai nenorocit numa ca să poată fomiștii lu Soros de la Digi TV să dea „filme cu corupți” 😀

   • Salvini, la Roma, către romîni- Mulțumesc României și cetățenilor români, atât celor din România, cât și celor din Italia, pentru contribuțiile lor”, a subliniat Salvini, notând că românii din Italia sunt „comunitatea cea mai mare și cea mai bine integrată”. Ceva frumos să zică romînilor nu are și nazistu de al Cotroceni Iohannis cu acriturile care -i sînt consilieri? așa de ocupat e să noteze ce-i dictează Soros că neamțul ăsta de ferentari uită cine l-a pus președinte. Bobolu bă Iohannis te-a făcut preș la palat, nu Soros cu Ongurile lui de vipere 😀

    • Ghiță- Le-am dat dovezi procurorilor că am comunicat cu doamna Kovesi și doamna Tițian. cucuveauamov@gmail.com. Avea ideea asta cu cucuvele, le punea la mail, la cadouri și tot așa. În mailuri sunt dovezile că eu am comunicat cu dânsa. Să spună doamna Udrea ce cadouri i-am dat doamnei Kovesi.
     Deci Kovesi mergea la paranghelii în beciul lu Ghiță da în fața sorosiștilor de la Europa FM nu recunoaște. Pe minciună și pe cadavre și-a clădit această creatură cariera. Dacă a încercat să blocheze cursul Justiției, la bulău cu madam Kovesi!

   • Nick Cernat pe tine să mă ac
    Bă bulibașă de Brăila , te vede lumea cum te-agiți să o sugi unor diverși, de la Băse la soros
    Și nu ți-e jenă, soiosule, și nu te saturi
    Ești ca scheletu ăla care intră într-un bar și zice Dă-mi o bere și o cîrpă să șterg pișatu. 😆

   • Bolnavul de la Cotroceni iese iar cu presiuni pe justitie. klaus Iohannis, in buna practica nazista, „avertizează” procurorii care o ancheteaza pe protejata lui si a lu Soros, Kovesoaica. Ptr acest fomist Soros, asta ar insemna ca Kovesi are mai multe drepturi decit un muritor de rind. Kovesi, nevasta-sa lu Iohahnis care sfideaza citatiile procurorilor etc, le-a facuit Soreos imune la Justitie 😎 . Iesire scandaloasa a presedintelui Iohannis, care vorbeste pentru prima data de abuzuri, pentru simplul fapt ca suspecta Laura Kovesi a fost citata intr-un dosar de luare de mita. Iohannis cere explicatii procurorilor pentru acuzarea lui Kovesi si ataca Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Este doar un act de derbedeu politic, asemanator cu grava implicare in mitingul diasporei din 2018, cind a cerut anchetarea jandarmeriei. 😯

   • Teo Matei de svlă să ne iei, bă fomist Soros, Uite-aci, derbedeul ăla Elmar Brok din care citezi tu a luat bani de la vizitatorii Parlamentului European,mai lasă-ne cu hoții tăi europarlamentari nemți, spălați pe creier de globalism. Cu jeguri ca ăla, Parlamentu sulii europene a ajuns un bordel ptr tîrfulițe ieftine ca tine, cu Soros care rupe bilete la intrare.

    Elmar Veteran EU lawmaker Elmar Brok charged constituents €150 per head to cover the costs of visiting him at the European Parliament — while also claiming many of the same costs back from the legislature.(politico.eu).

   • Se închide Pro TV de la 1 Martie. N-are nimic. O antenă Soros mai puțin 😯

  • General Dumiytru Ilescu, cu privire la interbenția nazistului-șef de la Cotroceni, Klaus Iohannis, în cazul punerii sub acuzare a lu Laura Kovesi.(scrisoare către Lia Savonea, CSM)

   „Subsemnatul, General Dumitru Iliescu….., va adresez rugamintea sa faceti demersurile legale necesare pentru apararea independentei Justitiei. Astazi, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, prin Comunicatul privitor la anchetarea doamnei Laura Codruta Kovesi, a incalcat grav independenta magistratilor, solicitand acestora sa rezolve rapid situatia fostului sef DNA, sa manifeste corectitudine si sa nu uite ca domnia-sa a fost impotriva infiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justititie si ca nu are incredere in procurorii acestei sectii. Prin intermediul acestui comunicat, profund ilegal, Presedintele Romaniei pune o presiune de netolerat asupra magistratilor sectiei, intervenind in favoarea unei persoane impotriva careia a inceput urmarirea penala. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *