Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Gînduri de la Congresul Înmormîntării PDL

Gînduri de la Congresul Înmormîntării PDL

S-a ivit Partidul Rezultat!
Cătălin Predoiu e primit cu un entuziasm ieșit din comun. O fi regizat sau o fi sincer?

Mă întreb: Cum va fi votat Klaus Iohannis de foștii PDL-iști dacă-l iubesc atît de tare pe Predoiu?
Discurs bun, care înflăcărează sala.Cătălin Predoiu, în buna tradiție a politicii românești, nu scapă prilejul de a lustrui pe șelau pe Vasile Blaga.Vorbește chiar de Doctrina Blaga!
Să-ti faci cruce nu alta!
Mai înainte s-a votat Înmormîntarea, pardon Fuziuunea, cu un singur vot împotrivă. NImeni nu s-a dus la tribună ca să pună întrebări.Toți au lăudat PDL. Ca la orice Înmormântare:
Despre morți numai bine!

Potrivit Protocolului, noul partid se va numi, pe timpul Tranziției, Partidul Național Liberal, Rezultat al fuziunii dintre Partidul Național Liberal Și Partidul Democrat Liberal-PNL (PNL+PDL).
După cum știu eu presa, noului partid i se va spune Partidul Rezultat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Gînduri de la Congresul Înmormîntării PDL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *