Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Grupaj foto. Vaccinare cu gură-cască, plus Iohannis

În Piața Constituției din București s-a deschis primul centru de vaccinare drive-thru.
După prânz a apărut și președintele Klaus Iohannis, care a stat foarte puțin, însă, pentru cele cinci minute de glorie s-a irosit foarte multă logistică: zeci agenți SPP au împânzit Piața cu câteva ore înainte. Ei fotografiau poporul, poporul îi poza pe ei. Președintele a venit cu o coloană impresionantă de mașini.
La punctele de vaccinare s-au format cozi imense, iar Iohannis, în scurtul său discurs, i-a îndemnat pe bucureșteni să apeleze la această modalitate. Într-un final a mai spus „Sărbători fericite”, și-a învârtit de trei ori verigheta pe deget și a dospărut.

Atât colonelul Gheorghiță, cât și șefa protocolului de la Cotroceni i-au acordat celebrului rezist scandalagiu Ceaușescu atenție ca unui gust star.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Grupaj foto. Vaccinare cu gură-cască, plus Iohannis”

  • Cînd gîndești că derbedeul ăsta gîngav,evazionist penal,care a tranzacționat copii imediat după revoluție,este președinte în această țară de trepanați,te apucă toate pandaliile,sictir căcați de romîni pupători in cur de naziști

  • Poate invartitul verighetei are rolul se a prosti romanii de fiecare data ca prea ii iese mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *