Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Guvernul pregătește o ofensivă mediatică împotriva speculanților care sug sîngele Cumpărătorului

1. A fost pus în discuție publică Proiectul Ordonanței de urgență privind combaterea speculei. Cetățenii sînt invitați să vină cu amendamente și propuneri. În calitatea mea de cetățean nu numai plătitor de taxe și impozite, dar și de cumpărător din piață și prin asta posibilă victimă a odioșilor speculanți, propun ca Ordonanța de urgență să prevadă pentru televiziunile de știri ale Coaliției de guvernămînt (Digi 24 și Antena 3) emisiuni speciale mobilizării maselor populare împotriva bandiților de speculanți, care sug sîngele Cumpărătorului. În acest sens, pun la dispoziția Guvernului, cel care va întocmi forma finală a Ordonanței, titluri luate din Scînteia lunii august 1947, cînd regimul deja comunist din România a declanșat ofensiva revoluționară împotriva speculanților, pentru a fi trimise televiziunilor de știri ca burtiere pentru emisiunile speciale:

Ca și în întreaga țară, cetățenii capitalei au făcut pe speculanți să simtă mînia poporului;
Predaţi autorităţilor de către cetăţeni, primii speculanți de alimente au fost internați în lagăr;
Muncitorii cer înlăturarea judecătorilor care au achitat pe speculanţi;
Cetățenii Capitalei au declarat război speculanților;
Cu placarde și cîntare la gît bandiții speculei au fost duși la Prefectura Poliției Capitalei;
Cetățeni, muncitori, gospodine, Oriunde descoperiți vreun speculant telefonați la Controlul Economic (Reclamațiuni), sau la Controlul economic (Corpul de control) și la Poliția economică;
Telefoanele speculanților vor fi ridicate;
Și-n cursul zilei de ieri, acțiunea populației împotriva speculanților a continuat;
Demascați orice încercare de depăși prețurile oficiale!

2. Pe site-ul Antenei 3, sub semnătura Redacția Antena 3 (o premieră în istoria presei prostovane – o știre e semnată de întreg colectivul de oameni ai muncii!) dimineață Vladimir Putin era pe masa de operație pentru un cancer terminal, iar după amiază același Putin, era viu și nevătămat la Summitul organizației Tratatului de Securitate Colectivă:

10:30 Publicația italiană La Stampa relatează, pe baza unor surse apropiate de Kremlin, că Vladimir Putin suferă de cancer și a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale după ce a asistat la parada de Ziua Victoriei, de pe 9 mai.

Conform publicației citate, Kremlinul ar fi pregătit două sosii pentru a-l înlocui pe Putin în eventuale apariții publice.

16:00 Președintele rus Vladimir Putin a spus, luni, că «dacă extinderea NATO va fi însoțită de amplasarea de infrastructuri militare pe teritoriul Finlandei și al Suediei, atunci Rusia va fi nevoită să reacționeze».”

Minunea cu Lazăr e potrivit Scripturilor. Cea cu Vladimir Putin e potrivit tot Scripturilor. De la Cotroceni.

3. La conferința de presă de la spitalul Colentina, vizitat de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a moașelor, un ziarist i-a cerut președintele părerea despre rezultatele neliniștitoare ale unui Raport potrivit cărora „în România avem 44% dintre elevi care sînt analfabeți funcțional”, „ aproape jumătate dintre elevii din România nu înțeleg ceea ce citesc la școală sau chiar și în timpul liber.”

După ce a caracterizat fenomenul ca „extrem de îngrijorător” (ceea ce denotă un oarecare interes față de fenomen, altfel ar fi spus că e „foarte îngrijorător”), Klaus Iohannis declară că el, ca președinte de două ori ales, și-a făcut datoria finalizînd Programul România educată:

„Partea care a revenit administrației prezidențiale s-a terminat. Am pregătit conceptul, am pregătit pachetul și l-am dat guvernului ca să transforme acest concept în text de lege, care va fi supus atenției parlamentului.”

Rezultatul muncii de cîțiva ani a Administrație prezidențiale a fost dat publicități sub forma unei broșuri pline de abstracțiuni și încîlceli, prevăzută în final cu mai multe pagini cu poze.
Paginile cu poze vor fi de mare folos lui Nicolae Ciucă, pus de președinte, din cîte se vede, să transforme Conceptul în proiect de lege. După cîteva pagini străbătute cu un efort intelectual marcat de consumul fizic al urcării unui deal, premierul se va relaxa privind pozele. După care va deschide Pachetul să vadă dacă nu cumva Cotroceniul i-a trimis, o dată cu Conceptul, și un baton de ciocolată.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Guvernul pregătește o ofensivă mediatică împotriva speculanților care sug sîngele Cumpărătorului”

  • Nu ar trebui sa existe astfel de legi atat timp cat te proclami tara democratica, unde economia de piata e dictata de principiul cerere-oferta. Pentru restul exista Consiliul Concurenței, autoritate responsabilă cu aplicarea regulilor de concurență, având ca principală misiune protejarea consumatorilor de practicile ce pot distorsiona funcționarea pieței libere.

  • În primul rând, ce-i aia speculă? Dacă prețurile într-o economie de piață, în care pretindem cu mândrie că ne aflăm, se fixează în funcție de cerere și ofertă, unde mai e specula? Putin nu a mărit inițial prețul gazelor decât cu maxim 15% dar bursa din Brent le-a aruncat la 300%. Nu asta este specula care trebuia combătută? O companie scoate gaz pe care îl vinde altei companii cu un preț reglementat de stat dar noul proprietar al gazului vinde gazul unde vrea și cu ce preț vrea. Asta este specula pe care vrea să o combată guvernul? Mă îndoiesc. Legea va fi aplicată vânzătorilor autohtoni din piețe pentru ca aceștia să nu mai comercializeze produsele din grădina proprie întrucât ordinul de zi pe unitate este să fie foamete.

    • Da.. intreaga economie capitalista se bazeaza, din pacate pe specula, adica fiecare ridica pretul bunurilor de subzistenta cu cat vrea si cum vrea.
      Asta se intampla pentru ca asa-zisa economie libera e de fapt o oligarhie in care cateva firme mari controleaza preturile la imputurile energetice de la baza.
      Daca scumpesti gazele si energia electrica si alte materii prime de baza (ex: apa) vei transmite inflatie in toata economia, dupa care va fi greu sa evaluezi care e mai speculant in economie, pentru ca fiecare isi trage partea, inclusiv statul.
      In mod normal cota de adaos, de profit ar trebui plafonata prin lege – fiecare lanta de productie sau distributie are voie sa adauge la pret doar 3%.. asa ar fi un targ cinstit, pentru ca altfel nesimtirea capitalista cu efecte catastrofale la buzunar, nu are margini.

  • Sancțiuni peste sancțiuni contra rușilor. Inclusiv împotriva atleților care nu mai pot concura sub steag rusesc.
    Mai nou au fost interziși pe Wimbledon la un turneu de la All England Club.
    Practic lumea sportivilor a scăpat de concurența rușilor care îi cam curăța de medalii.
    Maestre nu știu dacă vă uitați la sport. Există un patinator cu o carieră și un palmares impresionant Evgeni Plushenko. Este iubit și primit și acum pe toate patinoarele lumii. Nu este doar un atlet, este un artist.
    Ce a făcut el pe gheață este artă.
    Un program pe vremea când era cel mai bun de pe planetă. Îl iubesc. Are un fiu copie la indigou pe care l-a pus pe gheață de la un an. Acum are și conduce o academie de patinaj.
    *
    Muzica „Once Upon a Time in America”
    https://www.youtube.com/watch?v=vCCZ2xRgvVo
    https://www.youtube.com/watch?v=Zv2M4bCh5m4

  • la Vrenuri Noi, o Lume Noua si Oameni Noi.

    oamenii, recunoscand masura vremurilor…adusa la cunostinta:))) se vor misca natural:)

  • in mijlocul apelor involburate reduci miscarea.
    daca poti trece pe ‘nemiscare’…bravo.

    insa barim nu actiona!

    ganditi o noua rinduiala, udati o pasta noua, insa…pe cea veche considerati o, tratati o ca pe o Cenusa!
    practic…nu va atingeti de ea, la limita.lasati o sa curga in legea ei. Dinamica Cenușii e cu totul speciala.

    Lumea Noua, asta pe care v o doriti, e…Noua!
    ea renaste din Cenusa celei vechi!, deci ori renaste, ori nu se va manifesta.
    Lumea Noua nu poate fi o nastere, pentru ca din Cenusa renasti, nu te nasti.

    Lumea Noua, adica Patria Artificialului, e…o alta Civilizatie. Insa nu e asta…imbunatatita, ci alta!, Nou Nouta.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Daca va uitati prin magazine observati 2 lucruri
    1.Produsele de baza adica cele ieftine,alimentare si nealimentare s-au scumpit foarte mult in ultimul an,sunt produse la care pretul s-a si dublat
    2.Unele produse au inceput sa dispara dupa rafturi iar asta poate insemna ca ori nu mai e rentabil sa fie comercializate sau ca au inceput sa se rupa lanturile de aprovizionare
    ce fac mascaricii astia,controale sau campanii in mass media e irelevant deja

    • Pai tocmai asta inseamna specula – sa iei doua randuri de piele de pe omul simplu.. sa-l aduci la sapa de lemn in mica lui viata marunta.
      Au disparut de pe rafturi pentru ca nu mai e rentabil sa produci ceva (la cat a crescut curentu si gazu) – cu cat ar trebui sa le vinzi ca sa te scoti? Apoi, multa lumea a capatat frica scumpirilor si cumpara mult, fac stocuri in casa. Asa se intampla intr-o economie dereglata, bazata pe specula, cand nu ai garantia pretului de la o luna la alta – cumperi de spargi, ca sa stii o treaba.
      Ideea de baza e ca nu se scumpesc yachturile, elicopterele si vacantele de lux, se scumpesc ouale, cartofii, uleiul si legumele.. adica fix lovitura la omul simplu.
      Asta e si ideea – lumea sa fie adusa la disperare si sa imbratiseze Noua Ordine Mondiala.

    • Domnule Constantinescu, am tot vrut să vă scriu, dar ba una, ba alta. Vă mulțumim tare mult pentru comentariile dvs, i le trimit mereu domnului Cristoiu. 1. Că sunt pertinente, cu bun simț și la obiect. 2. Că vă asumați identitatea. Sănătate și numai bine.

  • atunci cind Bisturiul taie ‘pe Granita Creatiei, adica ibtre Cer si Pamabt, Stiibtele Pamantului devin impotente, cele pe masura vremurilor dovedindu se Stiintele Cerului SI imaginea din Oglinda a acestora, Stiibtele Pamantului.

  • dincolo de Marea Resetare se afla Metamorfoza, adica Marea Revolutie, care sustine tranzitia de la Natural la Artificial.
    prin urmare orice Artificializare, prezenta in Marea Resetare, aduce cu sine dezvolyarea unei ‘noi conponente’, care in sine se manifesta prin bramburirea Anotimpurilor, .. caz in care cea catalizata va fi fix Artificializarea!, moment in care dinamica va ibtra in bucla, ARTIFICIALIZAREA devenind un proces imposibil de oprit
    ( pe componenta Pamant, insa tendinta Civilizatiei va fi doar una: sa sunteze dinamicile Cerului )

    • @online
      Bun…..inteleg ce spuneti…”marea resetare”…..”marele reflux”…..”marea revolutie”…..”natural….artificial”……”metamorfoza”…..”megapolisul”….”frunza artificiala”….”artificializare”…..”dinamicile cerului”…..adica m-ati nenorocit……m-ati ologit…..mi-ati rupt picioarele…..m-ati distrus……
      Sa incerc….putina ordonare….organizare….eventual niste legi fizice…..
      1.teoria haosului…..
      2.legile lui maxwell….
      3.teoria numerelor mari……
      4.calcul integral……
      5.inductie matematica…..
      Sa incerc….asa umil….ca e mare nenorocire….adica + -…..e dezastru….
      1.teoria haosului e foarte noua si esential spune doar ca se ajunge de la ce se pleaca….de fapt e vorba de „conditii initiale
      2.legile lui maxwell…..extrem de complicate…..sunt 4 MARIMI……..Intensitate Electrica……Intensitate Magnetica….Inductie Electrica…..Inductie Magnetica….. E D H B…..si mai multe „regimuri”…..Static….Stationar….Cvasistationar….Dinamic…..Permanent Dinamic…..EXTREM DE COMPLICAT……sunt 4 LEGI….dar multe „combinatii”…..
      3.teoria numerelor mari….”un eveniment se stabilizeaza in jurul probabilitatii sale de a se produce”……
      4.Calcul integral…in principiu……aproximeaza o lungime……o suprafata……un volum…..
      5.Inductie matematica….Daca Adevarat pentru 1 2 3…..presupun…Adevarat pentru n si Verific pentru n+1…..
      Vedeti ca astea sunt Instrumente…..Matematice……Teribil de Puternice…..care Descriu……Fenomene……”Fizice”…..
      Daca ar fi sa fiu putin…..”filozof”…desi Sun Tzu a spus bine acum vreo 2500 ani…….”Războiul este ca apa. Se schimbă permanent tot aşa cum şi apa îşi adaptează forma la pământul pe care îl străbate. Va reuşi să învingă cel care-şi poate schimba tactica faţă de inamic sau adversar”………..De FAPT….TOTUL E FLUX…….ENERGIE……..FLUX ELECTRIC MAGNETIC DINAMIC PERMANENT……mai mult sper ca nu e nevoie….
      O Zi Frumoasa!!!

      • pai..ati spus ca se ajunge de unde se pleaca:),
        prin urmare…am ajuns debunde am plexat, adica…dinaibte sa scrieti comentariul de mai sus:))
        adica…e ca si cum n ar fi, ca…daca se ajunge de unde se pleaca,…daia! :)))

        domnule Constantinescu, toate chestiile astea pe care le ati insirat, cinci, nu vor scapa Civilizatia de anotimpul Iarna:)).
        Acu daca nu se poate, aia e!:)))

        Insa….chestia aia despre care tot povestesc, pitita in Computerul Cuantic,…va scapa Civilizatia de ‘problema’ numita Iarna, insa o va face ARTIFICIALIZIND.

      • Matematica, adica desavarsirea matematicii, e Secatura Creatiei, e Seaca, n are Seva, e o Clona, e Clona Iubirii:)

        Matematica e Imaginea din Oglinda a Iubirii.

        unii i se vor inchi a Matematicii, altii Iubirii
        ȘI si unii si altii se inchina Superpozitiilor MINTII Oului Absolut. Unii dibtre acestia fii d INIMĂ:)))

        • dupa ce v am spus ce e Matematica va pot spune si ca n am nimic impotriva ei, insa tot Ispita Absoluta ramane 🙂 ( prin urmare bineinteles ca Tatal Nostru ramane…cum a fost scris si spus 🙂 )
          :)))

      • „adica m-ati nenorocit……m-ati ologit…..mi-ati rupt picioarele…..m-ati distrus……”

        …daca ati fi fost…cum spuneti, mai exact ‘ca apa’…creca ati fi scapat mai usor:))))

        • ‘conditiile Initiale’ nu pot fi cunoscute, ci doar recunoscute:))
          e ca si cum ai intra pe o usa, insa cind o privesti de pe partea ailalta…ea arata fix pe dos si cu capul in jos!
          la linita, ele pot fi cunoscute, insa tot asa cum Infinit tinde sa fie Zero.

          • eu nu neg Matematica, pe care o ridicati in slavi :), ci spun ca…ea e doar una dintre Superpozitiile MINTII 🙂

            deci io doar spun ca mai e una!:))
            …prin urmare…vedeti?, …ne intelegem!:)

      • daca Razboiul e ca apa, Pacea cum e?!

        • @online
          Usor…….
          Am Spus ca „Matematica e un Instrument Teribil de Puternic”……care „Descrie” FIZICA
          Am zis puternic….adica Feminin…..culmea…..paradoxal….nu-i asa……dar „descrie”……FENOMENE…..Aproximeaza……
          Razboi….Pace….Apa….h2o…..in ce stare…..v-ati prins….Apa….e O Stare….Gheata…..alta Stare…..sunt 4 Stari de „agregare” ale Materiei…..Lichida….Solida…..Gazoasa…..si…….Plasma……aia….”Neutra”…..
          Culmea e ca „uman vorbind”…nu doar ca nu am ridicat in slavi matematica…..bine….am fost pe la o olimpiada…doua…..dar nu mi-a placut mai mult……FIZICA….in schimb….e Altceva…..sa Intelegi Fenomenul…..Empiric…..Suna Altfel…..apoi vine Matematica…..”descrie….aproximeaza”……Fenomenele….sper ca am reusit sa va lamuresc….un pic….cat de cat…cat m-am priceput….

          • „FIZICA….in schimb….e Altceva…..sa Intelegi Fenomenul…..Empiric…..Suna Altfel…..apoi vine Matematica…..”descrie….aproximeaza”……Fenomenele”

            mai intai fizica si mai apoi matematica, deci

            in cazul Originalului, adicava Iubirii, pe cars Matematica o cloneaza,, e invers.
            deasta Iubirea, spre fundamebtala diferenta, nu aproximeaza

            sper ca am reusit sa va inteleg….un pic….cat de cat…cat m-am priceput….

        • @online
          Bun……inca o „jucarie”……”instrument”…….”matematic”……..
          iteratia…….iteration…….tangenta……injumatatirea….”repetentia e mama invataturii”……
          Adica aproximarea din aproape in aproape…..folosind experimentul….empiric……optimizare……imbunatatire……
          se aplica…..de exemplu…..Inginerii….cand reparau un tv…..un sistem…il imparteau in doua…..cautau defectul asa….adica ai un „sistem”…..systema….grecesc…. a pune impreuna…..si imparti la doi……la patru….si tot asa……pana „identifici problema”…..sper ca am reusit sa te lamuresc…..doar ca ce e interatia…..adica iteratie la „punct fix”……pai „punctul”…..nu exista…..e o abstractiune……suficienta sper aproximare…..
          O Dimineata Frumoasa!!!

          • cum sa nu exista ‘punctul’
            exista!, el e chiar ‘golul’ care se manifesta pe ‘linia ‘golita’ de…puncte :))

            deci exista ‘golul’
            si
            ‘linia golita de pucte, care e un soi de sleau :), pe care cruge…punctul, adica ‘golul’

            se intelege mai usor daca linia e vazuta ca fiind Fecioara Maria iar Punctul ca fiind Pruncul, adica LINIA e Fecioara Maria cu Pruncul in Brate :))

            nu o insiruire de puncte definesc o linie, …linia e linie si punctul e…punct 🙂

      • Va promit ca niciodata calculul integral nu „aproximeaza” nimic.

        • @promi
          promi……pai…..”limitele”…….de…..”integrare”…..ce….sunt……o „aproximare”……adica…….nu ABSOLUT

          • Glumiti, sper. Calculul integral nu este aproximativ. Asta e basic in matematica, nu stiu despre ce limite aproximative si aproximatii vorbiti dvs. Nu confundati cu interpolari sau cine stie ce altceva. Daca aveti un link catre un site cat de cat serios unde sa scrie ca, calculul diferential sau cel integral sunt aproximative, eu ma las de citit orice. Si de fumat.
            O zi buna.

        • @promi
          Eu inteleg ce spuneti…..
          un „numar”…..e≈2,71828 18284 59045 23536 cu 20 zecimale exacte….spune wikipedia….. π≈3,14159 asa e dat pe wikipedia…..mi se pare 3.1415926535…..nu mai tin minte….si tot asa…..”limite”…..”derivate”…..”integrale”….”ecuatii diferentiale”…..am mai facut si Eu din astea….ce incercam sa va spun……oamenii au perceput existenta unor marimi….inca din antichitate…pi de exemplu…..dar e „infinit dezimal”…..cum sunt anumite impartiri/diviziuni…..dau cu „perioada”….acum…niste marimi….astia zic pe wikipedia ca atomul e asa…. 1.67×10−27 to 4.52×10−25 kg si are dimensiuni….32 pm(picometri) pana la 225 pm….Eu stiam ca se lucreaza uzual cu amstrong(10-10 m) si atomul e de ordinul zecimilor de amstrong…in fine…..ce vroiam sa spun…..instrumentele astea matematice foarte puternice de altfel se bazeaza pe niste „marimi” elementare….”infinit dezimale”…..particule elementare….quarci….fotoni…..pai astea ce „masa” au……sau ce „dimensiuni”…..ca cica nu au masa…..si mai e ceva….mecanica clasica…..mecanica cuantica…..doar ca unde sunt valabile „legile” mecanicii clasice nu se aplica cele ale mecanici cuantice…si invers….asta am vrut sa spun…stiinta este foarte buna….dar are „limitele” ei….
          Toate Bune!!!

    • Se afla un rahat cu motz ! Artificialul este un surogat mai ieftin si mai de proasta calitate al naturalului.

      • ARTIFICIALUL e o exprimare a uneia dintre Superpozitiile MINTII Oului Absolut.
        mai exact e Ispita Absoluta.

        Patria ARTIFICIALULUI e Raiul pe Pamant.
        pina ajungem la faza complexa, ‘pe Pamant’ s-o retinem paia cu ‘Raiul’,…ca poate asa e mai simplu de priceput ‘masura’ Ispitei care…tocma ce a descalecat pe planeta…

  • Marele Reflux va lasa statele in…chiloti, daca nu cumva ele chiar si păștia i au globalizat, caz in care vor ramane in fundul gol.

    Marele Reflux e..Marele Offside.

    de nevoie, statele, ramase doar in chiloti sau in fundul gol, se vor acoperi cu o Frunza Artificiala…cu placere!, chiar 🙂

  • tendinta Marelui Reflux e sa se opreasca la ‘noul stat’, care e ‘vechiul sat’, care azi arata ca Megapolisul, ca intre timp s a dezvoltat in stil fibonacci.

  • In Romania cea veche si cea noua,se cauta impunerea birurilor in timp ce populatia cauta sa nu plateasca nimic.Cred ca e o vorba,,cainii latra caravana trece,,Oricum remarc ,cum peste tot pe glob sunt doua lumi paralele,merg pe drumuri paralele

  • EXTREM de INGRIJORATOARE ,este alegerea impusa,a unui presedinte de tzara.

  • R.C.a prezentat ,Gaudeamus 2022,cartea Simonei de Beauvoir,,Al 2-lea sex,, Dictionarul lui Lionel Povert,ne spune ca aceasta carte a fost vanduta ,in SUA,peste un milion de exemplare.Precum Balzac si SDB scrie doar cand vinde foarte mult.Acum echipa Romaniei la Eurovision,mi sa parut cutezatoare si mie oricum nu-mi place muzica folk.Eu nu cred intr-o prietenie E-V.

  • pai…’sistemul de invatamant’ se exprima, pe vremurile astea, prin superpozitii, una se preocupa cu desteptii cealalta cu inteligentii.

    pesemne ca in curind toti prostii vor deveni, brusc, destepti, ca tehnologia in sensul asta se misca.
    deci…cum ramane cu scoala de inteligenti?:))), ca inteligenta se seamana inainte ca oamenii sa ti se nasca pe ogorul patriei 🙂

  • ROMEXIT….jos EU….jos camarila pro US….jos regimul Johannis…la puscarie cu Securitatea pt inalta tradare…reinstituirea pedepsei cu moartea….

  • Cel mai mare speculant e însuși statul român care a liberalizat chipurile prețurile la energie și combustibili. Dacă mai dăm și exemplul punctului de pensie cumpărat acum indirect de fiecare salariat cu 6000 lei și plătit la stat ulterior pensionarului cu 1586 lei…

  • Sunt foarte nerabdator sa vad acesti speculanti din ziua de azi la PUSCARIE pe ei pe mama lor sa incepem cu…CARREFOUR LIDL PROFI MEGAIMAGE METRO …EUROVISION..HA HA HA…PUTIN…

  • Contextul politic al „speculei” din 1947 a fost diferit fata de cel din 2022. In 1947,produsele lipseau. Acum, marea majoritate a comercianților mari reduc preturile la al doilea produs cumparat sau fac promotii xxl. Praf in ochi. Oricum, sa retinem ca in 1947, am scapat de rege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *