Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Guvernul pregătește un tun de proporții: 5 miliarde de dolari

Guvernul pregătește un tun de proporții.
Un tun de aproape 5 miliarde de dolari, bani care vor fi plătiți de România după o decizie cel puțin controversată dacă nu prejudiciativă luată de premier.
Retragerea dosarului Roșia Montană de la UNESCO face ca procesul pe care România îl are cu Gabriel Resources să fie câștigat mai mult ca sigur de firma lui Frank Timiș.
Ok, nu o să vorbesc de resorturi securistice și confirmări care vin prin această retragere intempestivă și punerii pe tavă a unui cadou de 5 miliarde de dolari lui Frank Timiș, asta e treaba organelor de anchetă penală!
Dar, când tu nu ai bani pentru pensionari sau pentru copii, când nu ai bani pentru sănătate sau educație, când faci datorie istorică amanetând viitorul tuturor, să iei o asemenea decizie înseamnă crimă economică.
Evident, banii vor fi plătiți tot din datorie, adică România se va împrumuta pentru 5 miliarde de dolari, că doar nu vine premierul cu ei de acasă.
Din pix, 5 miliarde dolari la domnul Timiș.
Pe modelul fraților Micula.
Si voi mai credeti că unii administrează banii statului pentru binele oamenilor?
Nu! Unii dau, din pix, acești bani către cine trebuie!
Fraierii plătesc!
Apropos, aurul de la Roșia Montană nu va rămâne în România, ca să nu mai zic de redevență!
Prejudiciu, prejudiciu, prejudiciu!
În trecut erau mii de oameni pe străzi pentru Roșia Montană! Acum e liniște! (Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *