Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Hagi, ca și Iohannis…

22 mai 2023. Farul învinge dramatic FCSB și câștigă titlul de campioană. Mai euforic ca niciodată, Hagi e luat de valul măririi: „Trebuie să ne pregătim de Champions League încă de pe acum. O să facem o echipă mare, care trebuie să se bată acolo. E greu, dar inventăm resurse.” Deh, că tot suntem la… Marea Neagră.

18 iulie 2023. Farul pierde lamentabil la Tiraspol, 0-3 cu Sheriff (după1-0 la Constanța), și Champions League rămâne în continuare un țărm prea îndepărtat pentru fotbalul românesc. „Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi !” a răbufnit „Machidonul”, mai înnegurat ca oricând.

Și totuși, de ce a fost nevoie de minciuna aia gogonată, cu „echipa mare”, una la îndemâna oricărui politician mărunt și sulfuros ? Nu eram noi sătui de „România educată” a Klausului nostru Iohannis? Ce cumplită dezamăgire îmi fu dat să trăiesc în vara asta dogoritoare, să-l confund pe „Maradona din Carpați” cu „Marfarul din Sibiu”, acest Păcală prezidențial, dar fără agerimea de minte a îndrăgitului personaj popular, desigur…
De ce, Gică, de ce ?

P:S.: Apropo, dacă așa arată „echipa mare” promisă în primăvară, ajung să îl înțeleg și pe cruciatul păcătos Gigi Becali, a cărui singură ambiție lumească (și publică, totodată) e să-i umilească pe toți antrenorii, cu licență ori fără…


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *