Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Hărțuirea Bisericii este o politică de stat ordonată de Klaus Iohannis


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Hărțuirea Bisericii este o politică de stat ordonată de Klaus Iohannis”

 • Imi pare rau ca imi este dat sa vad asa ceva, ca la vrasta mea, la 28 de ani, trebuie sa asist la astfel de ticalosii.Am avut norocul sa nu fi copilarit intr-o vreme in care exista Facebook sau Blog, exista internet si Calculator dar parintii mei nu si le permiteau pentru ca traiam la tara.Ma bucur enorm.Aveam timpul si ocazia sa inteleg pe ce lume traiesc.Sa merg la secerisul graului, sa culeg strugurii, sa imi doresc sa devin ceva, sa cuget, si sa il cunosc pe Dumnezeu.Duminca sa ma imbrac frumos, si la 12 sa fim toti la masa.Dar stau acum sa ma gandesc, ca si cei din partidele (USR/PNL) care totusi sunt impotriva bisericii, care astazi stau intre romani si credinta (si asta este clar pentru cine vrea sa vada, si nu are nevoie doar de ochii mintii pentru asta), unii dintre ei, sunt de o varsta apropiata cu a mea.Si dintre acestia, unii au crescut in familie de credinciosi.Chiar si daca nu ar fi fost crescuti asa, este nevoie de putina morala sau instinct de conservare, bun gust, bun simt, constiinta sa inteleaga ce reprezinta biserica pentru Romani.Nu e nevoie sa fi fost taran in romania unde sa fi luat legatura cu celestul si teluricul sa intelegi multi romani merg la moaste sau la biserica pentru ca atat mai au, atat le-a mai ramas.Poate pare deplasat sau ciudat sa crezi sau sa vorbesti in teoria conspiratiei, dar pana la urma ajungi si acolo chiar daca nu vrei.In cazul asta nu pot decat sa tind sa cred ca poate Romania este supusa unui fenomen/atac prin care se urmareste destructurarea realitatii/identitatii etnice romanesti pe toate planurile, dece sa nu cred?!, acolo ajungem, vrem, nu vrem, nu-i asa.Cum naiba avem voie la vot dar la biserica si la moaste nu????
  Ce motiv as mai avea sa ma intorc acasa?, Fiind la munte, am ocazia sa reflectez, sa citesc presa de acasa, sa ma interesez, si fiind la distanta de politica si nevralgia din tara, ma declar spectator….urat, nu?
  Oare este poporul din care fac parte slugarnic, letargic, cu complexul fatalitatii, nu stiu…dar nu vreau sa devin magar cu comentariul meu.
  Cert este ca cel putin pana acum, nu numai pentru biserica si identitate, alegerile exceptionale, votarea bugetului prin asumarea raspunderii, si multe altele, romanii mei trebuiau sa fie in strada cu milioanele!!!!, unde sunt?!Asteptati sa va impunga cineva?, simulatoare?, sau credeti ca nu se schimba nimic daca iesiti?, bine, atunci nu mai asteptati sa votam si noi cei din diaspora.
  Da maestre Cristoiu, aveti dreptate, daca in 22 decembrie ´89 ar fi inceputu sa ninga sa ar fi fost mai frig, poate nu mai era nimeni nici in strada.
  Toti cei care suntem in diaspora , vrem inapoi acasa, si va veni momentul intoarcerii, toti cu care vorbesc spun acelasi lucru ca nimeni nu sta aici de placere.Dar tinerii politicieni de acasa sa nu uite si sa caste urechile bine:NOI NU VOM MAI PUTEA FI MANIPULATI.

  Imi cer scuze daca am fost cinic, citesc presa de acasa, ma uit cu atentie dar de multe ori ma culc isteric….
  Imi aduc aminte de Caragiale, in timpul sederii sale Berlin….inca il citesc…si deabea astept sa ma intorc acasa, pana atunci, m-am retras la munte.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog