Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Hora șobolanilor

O parte a presei anunță triumfător știrea zilei, fraților. Sper că stați jos și vă țineți răsuflarea.
Nu, nu vin banii ăia mulți de la Bruxelles, nici nu curge apa caldă în București. Nu, nici tenismena Naomi Osaka nu s-a decis să vorbească cu presa, ce știre ar fi asta?
Fraților, dragi concetățeni, lume, Nicușor Dan S-A TUNS. Chiar s-a și bărbierit. Îmi tremură mâna când scriu aceste rânduri pentru că îmi închipui drama, tensiunea, sacrificiul de care a fost în stare primarul Capitalei.

Asta a ajuns să fie considerată știre, că s-a tuns primarul Capitalei, după o îndelungă luptă cu el însuși, pe care o recunoaște fără teamă, ca un bărbat. Doamne.
Ce zice Plicușor? Zice că pe când era matematician, se simțea în largul lui cu un aspect fizic rebel. Frumos. A fost un sacrificiu că s-a tuns, urlă Plicușor din toată ființa lui, și ăsta nu e singurul, atunci când a intrat în politică. E posibil să-și fi tăiat și unghiile, ceva mai groaznic decât tunsul ce putea fi?

Dar de ce s-a tuns acum, se aud voci din public. Mai avea 3 ani să fie Rebelul de la Primărie. Păi tot din cauza voastră, iubiți concetățeni, a văzut omul un sondaj în care i se cerea să se tundă!!!
“Eu reprezint bucureștenii, ÎN SPECIAL PE CEI CARE M-AU VOTAT, MI-AU CERUT SĂ MĂ TUND, M-AM TUNS”

Dragă Plicușor, să știi că oamenii ți-au cerut și apa caldă promisă pe 28 septembrie, nu se menționa anul. Ți-au cerut și curățenie în parcuri, și dezinsecție și deratizare, înainte ca șobolanii și țânțarii să-și facă buletin de București. Ți-au mai cerut ei multe și cam de multișor, dar nu a venit momentul. Partenerii de coaliție ți-au cerut să răspunzi la telefon. Numai sacrificii, așa e.
Doar în campanie ai cedat. Te-ai prezentat tuns și aranjat, ferească Dumnezeu, după care, la primărie ai redevenit rebel, cum zici mata. Dar cum, nu ai încredere în tine? Dacă te știai convingător, de ce sacrificiu în campanie, adevăratul Plicușor care uită promisiunile după aceea, la primărie? A ținut doar 9 luni strategia asta cu părul? Să tot vorbească lumea de freza lui Plicușor, nu de promisiunile lui.

Se anunță vremuri de poveste. S-a tuns primarul!!!
Șobolanilor, dans!

Acest text este un pamflet!

(Text: Ligia Enache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Hora șobolanilor”

  • Hai sa dam mana cu mana/soareci cu inima Romana/Ca primaru i Nicusor/anu asta ca Dulaii/si la anu Elefanti/sa jucam hora Camorrei /pe pamantul Capitalei,/sa traiasca Nicusor/Primarul soarecilor. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Cum 👿 au iesit si ghiersurile iestea. 😆 😆 😆

  • La Bucurestelu\Sobolanu i cat catelu 😆 😆 😆 Sa creasca ,sa infloreasca ,sa se faca ca dulaii.Hai ca se poate Nicusor,la vara viitoare sobolanu i elefant.Ca tu poti. 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *