Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

I-am votat pe cei în stare să ne scape de gunoaiele din București și din țară!

Am votat ,în jurul orelor 12, împreună cu soția mea la secția nr. 92 din Șoseaua Nicolae Titulescu. După cum am putut vedea, operațiunile de votare se desfășurau corect, fără incidente. Întors acasă am mai discutat cu unii și cu alții și am constatat că distinșii noștri colocatari s-au prezentat într-un număr mare la vot, ceea ce spune ceva despre responsabilitatea lor civică.
Așa cum spuneam ceva mai înainte, în răstimpul în care m-am aflat în secția de votare nu am văzut să se fi petrecut incidente care să încalce regulile unui proces electoral corect. În schimb, pe traseul de la blocul nostru și până la secția de votare și retur, am văzut maldăre de gunoaie, așa cum de multă vreme nu au mai fost în cartierul nostru. Situație care, zice-se, s-ar datora un unui conflict (de interese?) între doamna Clotilde Armand, noua doamnă primar a sectorului 1, și o anumită firmă de salubrizare. Conflict de pe urma căreia nu știu cât pierde firma sau doamna primar, dar cu siguranță văd și știu cât pierdem noi, cei care locuim în sectorul 1.

Motiv pentru care, eu și soția mea, am votat, atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților, candidații acelei formațiuni politice pe care o considerăm cu adevărat în stare să ne scape de gunoaiele, de orice fel, care încă mai există și chiar amenință să ne sufoce. În București și în țară!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *