Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

I s-a spus Europenița

Aglaia Păncescu din Străluminaţii de Jos, a născut la Primărie, în camera Fonduri ale Uniunii Europene. Maternitatea din sat e închisă sîmbăta şi duminica, deoarece medicul e speolog amator şi, la sfîrşit de săptămînă, îşi ia rucsacul în spinare şi pleacă la peşterile din Apuseni.

Naşterea a avut loc în bune condiţii. Încăperea e curată, aerisită şi luminoasă. Nu de alta, dar e primul lucru pe care sunt invitaţi să-l vadă cei de la Bruxelles, cînd trec prin localitate, în drumul lor spre munţi, unde se găseşte o cabană de vînătoare a Guvernului, cu circuit închis. Primarul, bucuros nevoie mare, că naşterea a avut loc într-o încăpere dedicată Uniunii Europene, a zis să-i pună fetei (fată era) numele Europeniţa.

Mama s-a opus, mai ales cînd a aflat că din toată chestia asta nu iese nimic din punct de vedere financiar.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „I s-a spus Europenița”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *