Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, sabotat chiar din interiorul PNL: „Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern”

Igor Dondon îi dă în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova a decis să-i dea în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban, după ce a acuzat că autorităţile din România s-au implicat în alegerile prezidenţiale din ţara sa.
În urmă cu două săptămâni, avocatul lui Igor Dodon a depus o cerere cu privire la constatarea implicării în campania electorală din Moldova a preşedintelui şi premierului României, cât şi a preşedintei formaţiunii Uniunea Creştin-Demodrată din Germania, Annegret Karenbauer. Magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au trimis documentul spre examinare la Judecătoria Chişinău. Judecătorii au precizat însă că Igor Dodon nu a invocat pretenţii clare în cererea sa. Decizia magistraţilor a putut fi contestată la Curtea Supremă de Justiţie în termen de o zi de la pronunţare prin intermediul Curţii de Apel Chişinău, lucru care s-a şi întâmplat. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog