Nicolae Ciucă anunță că mai avem de plătit facturi mari: „România poate atinge independența energetică în cinci ani”

În amintirea lui Willy Brandt

Orașul hanseatic Lubeck se mîndrește cu fii săi de seamă. Unul dintre ei se numește Willy Brandt și a fost cancelarul Germaniei care a făcut deschiderea RFG spre Est (Ostpolitik).
În casa de pe Königstraße 2, Fundația Cancelarul Federal Willy Brandt, cu sediul la Berlin, înființată de Bundestag în 1994, a amenajat un Centru complex- centru educațional, muzeu și memoria, deschis în 2007.
Un fost conducător al Germaniei a cărei amintire i-o cultivă posteritatea.
Cu excepția celor doi Regi ai României – Carol I și Ferndinand – mai știți vreun conducător al României din Epoca modernă care să fie cultivat de românii de azi?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog