Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În bătălia politică, plagiatul a luat locul corupției

Comentarii

35 comentarii pentru articolul „În bătălia politică, plagiatul a luat locul corupției”

  • E oaresce diferenta intre cercetare si documentare…
    .
    „Prin definiție, activitatea de cercetare se referă la sporirea cunoașterii, rezultate care pot fi considerate noi numai dacă sunt recunoscute ca atare (de comunitatea stiintifica). În caz contrar, nu poate fi vorba de o activitate de cercetare, ci de documentare.”

    • singurii ‘doctori’ sint geniile.
      doar ei aduc ceva nou-nout in stiinte, in arta

      cite genii …fix atatia doctori :))

      sau, altfel: Inteligentii definesc un nou termen fibonacci, Desteptii urmand a umple teritoriul defiint de noul termen si cel ( cei ) anterior(i) lui.
      cotrobairea printre doi termeni fibonacci se numeste ‘cercetare si documentare’

      tot ceea ce e nou-nout in lume vine pe calea Daruirii, deci e un efect al manifestarii Inteligentei, nu Desteptaciunii.

      indiferent cit ai cerceta si te ai documenta nu poti sa fii Inteligent.
      sau, altfel: Desteptaciunea tinde sa fie Inteligenta tot asa cum Infinit tinde catre Zero, fara a si putea fi Zero

      • @online: Nu cunosti subiectul si improvizezi. Ca de obicei.

        • Dar e bine. Ca umplutura pe sectiunea de comentarii si ca trafic, e bine. Continua.

          • dar …bucuria mea e sa fiu Prost!:))
            nu prea mi iese, insa pentru mine Bucuria e sinonima cu Improvizatia Inteligentei. de fapt fix asa si defines Prostia:)))

            singurele noutati in Civilizatie sint Daruri izvorate de Inteligenta ( Oului Absolut ), ele fiind intotdeauna daruite cu ‘egala consideratie’.
            singurele noutati in lume sint ‘termenii fibonacci’ care se manifesta in dinamica civilizatiei. atat. in rest e, cel mult, o asamblare de chestii care isi au cauza, temelia, in termenii fibonacci aferentii dinamicii 🙂
            cei care se manifesta intre doi termeni fibonacci sint asambleori :)), insa atat. ei nu pot aduce nimic nou, ca cele doua extreme in care se pot manifesta sint deja definite 🙂


            poti pune la indoiala ceea ce spun, nu ma supar :)))
            succes! 🙂

          • @online: bine, dar comenteaza si tu la altii. Te rog.

          • pai…am mai batut eu la alte usi:)), insa ori au ramas inchise, ori s-au inchis dupa o vreme, ori n am avut stare ( a potrivita ) si m am retras:)). doar Maestrul m a lasat sa ma dau de a dura :)))) dupa cum doresc in curtea dumnealui, numita blog :). daca mi arata usa,..aia e, o sa plec fara sa cirtesc, multumind din inima pentru gazduirea de toata isprava de care am avut parte:)))

          • @online: La alti comentatori tot de pe aici, am vrut sa spun.

          • @online: … am si spus ca pe bloguri e foarte apreciata si umplutura, nu numai valoarea. Te-am rugat doar sa nu mai imi raspunzi mie la comentarii, daca se poate. In rest nu e treaba mea. Multumesc.

          • bine, …dar ai idee de unde pot face rost de alti comentatori?:))))
            …vad io

          • @online: te descurci tu. Pot fi si comentatori imaginari, poti sa iti mai faci un cont si sa iti raspunzi singur, dar nu uita ca raspunsul sa fie tot in stil obsesiv compulsiv si in bataie de joc de toate cele :)))) ca acum, adica, daca nu vrei sa schimbi nimic.

      • Sunt tone de articole stiintifice publicate de cercetatori pe site-urile de specialitate, fiecare aduce cate ceva nou, uneori foarte putin, uneori mai mult, dar nimeni nu se pretinde geniu, asa ca lasa subiectele pe care nu le cunosti.
        PS: Cat despre categorisirea oamenilor in oameni si antioameni pe criteriul inimii, ai grija ca s-ar putea sa te incadrezi unde nu iti doresti cu comentatul asta tot timpul obsesiv si fara argumente in contradictoriu. Asta in primul rand. In al doilea rand, cum iti permiti?

        • cum imi permit?
          pai… ma manifest dupa cum sint. adica …incerc! :))

          cum sint?
          pai…habar n am cum sint :)))
          si nu mi pasa cum sint.
          mai important e sa ma manifest dupa cum sint:))), indiferent …unde ma incadrez:))), intelegi? …nici macar asta nu ma mai intereseaza,
          sa ma manifest dupa cum sint e mai important pentru mine decit felul in care sint 🙂
          la cunasterea de sine n am trecut clasa:)))

          criteriul nu era…al inimii, ci al mintii:))), ca Mintea se exprima prin superpozitii:)

        • pai…oamenii sint facuti dupa chipul si asemanarea Sfintei Treimi, care e …Inteligenta:)

          prin urmare toti oamenii sint Inteligenti :))

          adica toti oamenii sint geniali.
          unii inca nu si au descoperit aceasta stare, insa ea exista acoo, in om, nedescoperita:)))

          omul nu tre sa se pretinda geniu,:)), ca ar face asta pe calea Acumularii, adica ar fi ceva gen…iata ce geniu sint!, am invatat, toba de carte sint, si…iauite ce maret sint!:)))
          nu, omul e genial…inca din Facere:)))))

          sa spun ca oamenii nu sint geniali e ca si cum as spune ca Sfanta Treime nu e Inteligenta 🙂
          pai daca eu vad ca e, cum sa spun, domne, ca nu e ?!:)))))

          deci…ramane cum am zis: doar antioamenii nu sint Inteligenti, adica geniali, insa ei sint Destepti 🙂

        • genialitatea e un dar, cu multe te poti lauda, insa cu darul…de a fi om, nu:)))
          genialitatea e primita in dar la Facerea Omului.
          sa pui la indoiala Inteligenta omului e ca si cum ai pune la indoiala Mintea, pe Tatal, care a zis ca omul sa fie facut dupa chipul si asemanarea Sfintei Treimi, proprie acesteia fiind Inteligenta 🙂

          • Desteptaciunea e Acumulare, e bogatie
            Inteligenta e Daruire
            🙂

            ‘Minte SI Inima’ e Inteligenta
            ‘Minte’ e Desteptaciune

  • pandemiile de reactiuni disproportionate manifestate in fata covid si a atacului din februarie au hranit nevoia de innoire fundamentala a temeliei mare cit planeta.
    nevoia e fundamentala, deci e dincolo de orice negociere.

    momentan procesul de innoire balteste.
    asa ceva e imposibil. procesul de innoire a temeliilor civilizatei se va desfasura char daca asta presuune manifestarea unei ‘ploi de la waterloo’

    pentru ca procesul balteste, insa pentru ca procesul de innoire fundamentala e asumat la nivel mondial, ceea ce urmeaza…se stie: o noua ‘pandemie de efecte plenar disproportionate’.
    in fata carui stimul se va manifesta? habar n am! ideea e ca ea se va manifesta, pentru ca Iarna e un proces nenegociabil.

    februarie s ar parea ca e febletea dinamicilor proprii Marii Revolutii. prin urmare noua ‘pandemie de efecte plenar disproportionate’, avand in vedere istoricul deja disponibil, e asteptata in februarie, …anul asta.

    • insa pandemia care va obliga la schimbarea paradigmei, din naturala in artificiala, va fi, teoretic, peste inca sase luni, deci pe la jumatea anului 2023
      acest an este anul in care Artificializarea va deveni subiect de discutie acceptat la nivel mondial ca fiind fundamental pentru dinamica ulterioara a civilizatiei mare cit planeta

      • atunci cind dinamica civilizatiilor ajunge la finalul procesului de desavarsire se manifesta concomitent doua dinamici: una permite manifestarea procesului propriu Infinitului, adica ‘pasii uriesesti’, iar cealalta permite manifestarea ‘pasilor de Melc’.
        adica un pas mic al Civilizatiei, din ce in ce mai mic, la limita putind fi asimilat cu pasul de melc, va permite salturi colosale in Artificializarea Civilizatiei.
        inainte de covid mai nimeni nu si imagina ce va urma. insa nici inaintea pandemiei ‘atacului din februarie’ mai nimeni nu si imagina ce va urma. nicio grija, nici in cazul pandemiei care urmeaza mai nimeni nu si imagineaza ce va urma. descoperirile uimitoare care vor avea loc in Stiinta in anii, citiva, care vin, vor fi…colosale.
        inimaginabile ca fiind posibile atat de repede, azi.

        insa vor fi!, negresit.
        ele sint fix ca Iarna de implacabile.

  • A3 s-a dus sub cota zero, iar Răzvan Dumitrescu e tot pe acolo de când emisiunile model clacă. Miss Craci ne arată a n-șpea oară că se e ceva putred în Danemarca legat de răzbelul din vecini.
    Iar s-a trezit prezidentul să mai facă un șir de gafe impardonabile…De Eminescu și români nimic…o fi adjunctul actorașului și noi nu știm.
    Bietul Bode, doctoratul e pentru el precum tichia de mărgăritar; personajul nici nu vorbește coerent în limba maternă de unde atâta documentare și redactare a referatelor precum și a tezei de doctorat?!
    Am găsit și academicieni care au plagiat fără nicio jenă, iar apoi au dat în judecată comisia de etică a universității…bineînțeles că au pierdut, ce pretenție să ai de la un politician?!

  • atunci cind vine vorba despre doctorate treaba e simpla ca buna ziua.

    Singularul si Pluralul reprezinta doua Lumi, distincte.
    una e sa faci o chestie o singura data si absolut alta e sa folosesti pluralul.
    povestea se exprima prin superpozitii.

    in cazul unui doctorat, el e asa si nu altfel daca si numai daca tipul sau tipa care e doctor a folosit pluralul.
    nu exista, in mod absolut nu exista!, un doctor care a nascut …o singura teza de tip doctorat.
    daca esti incapabil sa folosesti pluralul, adica sa repeti isprava, nici lucrarea ta ‘la singular’ nu merita sa fie declarata doctorat.

    prin urmare:
    toti ‘doctorii’, de oriunde de pe planeta, care au in portofoliu o singura teza de doctorat nu au cu ce sa si sustina titlul de doctor.
    cartile, lucrarile stiintifice, …munca! unui ‘doctor’ e intotdeauna egala sau superioara ‘doctoratului’
    sau, mai altfel, un ‘doctor’ pe bune e un Izvor, …exprimarea lui e intotdeauna de acest tip, intotdeauna!, nu doar o data :)))

    si invers: cartile, lucrarile stiintifice scrise de un neica nimeni, care insa prin ceea ce sint pot fi asimilate cu o teza de doctorat sint ale unui ‘doctor’, adica ale unui maestru.
    Maiestria e …ecuatia de miscare care genereaza un ou, …nu oul!:)))
    Maiestria, care in mod normal e proprie ‘doctorilor’ nu sta in oul, in teza de doctorat pe care au sustinut o cindva in viata lor, ci in felul in care se misca, acesta putind genera oricind alte oua.

    toti ‘doctorii’ din Univers care in viata lor au generat o singira teza de doctorat sint falsi.
    ecuatia de miscare a unui doctor presupune …barim doi pasi!:))) ( in Univers ) ca sa poti defini miscarea:)), un pas e insuficient, deci o singura lucrare de doctorat e insuficienta.

    Rezumat:
    procedura de definire a ‘doctorilor, a ‘maestrilor’, nu face doua parale.
    e mai cu folos sa fie aruncata la cosul de gunoi, ca asa macar se recunoaste impotenta procedurii.
    prin urmare orice punere la indoiala a unui ‘doctor’ e fara sens, atata vreme cit definitia maiestriei, a maestrilor, e o incapabila.

    • ( @@
      ‘Ei bine, fiecare moleculă de proteină din acea fabrică specializată care este celula intră pe linia de producție doar atunci când se activează un anumit comutator. Și tot astfel își sistează producția. Iar comutatorul se află sub comanda unui controlor de calitate care veghează ca totul să funcționeze impecabil. Acel controlor poartă numele micro-ARN’

      despre acest controlor de calitate nu se stie nimic, pentru ca nici despre a treia componenta a unicului foton care se manifesta in Univers nu se stie nimic,
      insa acest Reazem al dualitatii unda-corpuscul, care se afla intre unda si corpuscul, si care e chiar ‘si’-ul dintre, si care e Adevarul,
      micro-ARN-ul este legat ombilical de Adevar.

      ‘controlor de calitate care veghează ca totul să funcționeze impecabil’
      Adevarul nu vegheaza ca totul sa fnctioneze impecabil!, nu!, ‘functionarea impecabila’ e o alta poveste,
      el vegheaza ca totul sa se intample cf Definitiei fiecarui membru al Intregului. asta e fundamental.
      deci controlorul nu cu impecabilitatea functionarii Intregului se ocupa, asta e treaba Proiectantului, treaba controlorului e sa permita manifestarea concomitenta a tuturor Definitiilor care exista in proiectul care e un Intreg.
      tot asa cum Unicul Foton din Univers tranzactioneaza toaaata informatia din Univers, deci in el e cuprinsa in orice moment toata informatia din Univers, Esenta Unicului Foton fiind a ‘a treia componenta a fotonului, care e SI-ul dintre unda si corpusul’,
      fix asa se intampla si cu acest controlor, el tranzactioneaza Informatia din Intreg acoperind in fiecare clipa toate definitiile Intregului cu informatii despre dinamica Intregului.
      deci Adevarul, controlorul, nu cu functionarea impecabila se ocupa, el doar implineste voia Proiectantului, adica de a se asigura ca Definitiile functioneaza dupa cum au fost Proiectate si nu altfel. mai altfel spus daca Definitiile ar fi fost …vai de capul lor!, atunci Adevarul, controlorul, s-ar fi ocupat cu asigurarea functionarii dupa cum au fost Proiectate a tuturor Definitiilor Intregului, fara sa i pese care e natura Definitiilor.

      deci despre micro-ARN va exista cunoastere in masura in care omenirea va avea cunoastere si despre ‘a treia componenta a Unicului Foton. momentan se vorbeste despre dualitatea unda-corpuscul. deja e insuficient, in poveste va aparea si reazemul dintre unda si corpuscul, care e in fapt Referinta Absoluta a Universului, care e insusi Adevarul, odata cu el putind fi inteleasa si dinamica ‘butonului’ despre care ati povestit chiar si pe intelesul meu, doamna doctor 🙂 )

    • @online: da, unde mai pui ca strugurii sunt atat de acri…

      • toti oamenii sint geniali.
        doar antioamenii nu sint geniali
        de genialitate omul poate ‘scapa’ doar alegand sa nu mai fie om, alegand sa fie antiom

        toti oamenii sint Inteligenti
        doar antioamenii sint Destepti
        doar Desteptii sint lipsiti de Inteligenta
        🙂

        toti oamenii sint in tirla inca de acum cam 2000 de ani 🙂 intre timp ei doar implinesc…acel Efect :))

        • @online: Si cum s-ar traduce rumegusul asta cu oameni si antioameni? Si cine sunteti voi sa numiti pe cineva antiom?

          • atunci cind mintea a fost numita Minte si inima, Inima, au fost numiti oamenii ( care sint un Intreg Minte-Inima) si Antioamenii, care sint Minte,
            ‘viata’ omului numindu se Adevar, iar ‘viata’ antioamenilor numindu se Antiadevar
            o ‘viata’ fiind Vesnica, ailalta fiind Nemuritoare

            oamenii vor alege liberi sa devina antioameni sau sa ramana oameni
            eu l am numit pe Antihrist, atat:),
            de oameni nu m am atins,
            ei vor alege singuri, insa negresit, intre a fi antioameni sau a ramane oameni.

          • @online: au fost numiti… de catre cine?

          • primul om care a mintit l a numit pe antiom.
            minciuna a incoltit, s a facut mare, a devenit Minciuna, adica Antiadevar, ‘mincinosii’, in acest caz, numindu se atiadevarati,
            insa pe cind falsul, minciuna, e un Adevar, Minciuna e Antiadevarul,
            deci antiadevaratii sint antioameni, pentru ca Adevarul si Omul una sant 🙂
            :)))

          • habar n am cine a fost primul om care a mintit:)
            iar pentru ca habar n am cine sint, habar n am cine a fost primul om care a mintit, incluzindu ma si pe mine :))))

          • Logica, pina acum, a zburat cu o aripa.
            acum i a crescut si ailalte.

            o aripa:
            o propozitie e adevarata
            o propozitie e falsa
            orice propozitie adevarata sau falsa e Adevarata

            cealalta aripa:
            doar propozitia Antiadevarata nu e Adevarata
            orice propozitie Antiadevarata nu e falsa
            Antiadevarul e imaginea din oglinda a Adevarului
            _________________________________________
            asa arata …noua Logica, care e o Improvizatie a Inteligentei :))))))


            luati baroasele mintii si oricare altele, … si demolati ce am zis, puneti la indoiala ce am zis, dar numai daca doriti asta!:))), abia facand asta veti ajunge la concluzia…care vi se va dezvalui singura :)))

  • daca tot sintem eurosceptici, atunci scepticismul nu cumva ar trebui sa inceapa fix cu barometrul? :)))
    deci …de sceptici ce sintem nu avem incredere in acest barometru. aia e.

    acest barometru, de fapt, e ca in povestea cu schengen, adica e motiv de discutii pe tema euroscepticismului …colosal din Ro.

    schengen a fost primul pas.
    euroscepticismul e al doilea.
    sensul pe care ue ni l imprima, deschizind teme bine definite, e
    ‘in sens invers’ :)))

    bate saua ca sa priceapa iapa. adica …ne iau mai pe departe, sa nu ametim :))))

  • Nea Ioane, cine te-a împiedicat să-ți faci doctoratul?
    Eu știam că moldovenii sunt descurcăreți…?

  • Mare nesimțit Joha…să nu vă premieze dle Cristoiu pe dvoastră ziarist, scriitor, om de televiziune …etc!?…

  • E foarte bine că nu am intrat și nici să nu intrăm în Schengen!Îmi pare că mulți români nu știu ce înseamnă Schengen!Nu vedeți ce a devenit Bruxelles-ul,UE?Nu vedeți ce s-a întâmplat de când e Euro ca monedă?Nu vedeți ce indivizi conduc de la Bruxelles?Să se întărească leul românesc,să ne păstrăm limba românească,tradițiile,suveranitatea.Dacă vreți digitalizare,bun,dar cu măsură.Cartea lui Harry,poate e un simbol pt.lume,să mai citească de pe hârtie și nu digital!(mie nu-mi place că se face atâta reclamă la această carte).

  • Haideti sa vedem de ce Bode este atat de atacat, iar premierul Ciuca, un mare plagiator, nu este atacat de doamna Sercan si ,edia useristo-cotrocenista. plagiatul acestuia fiind evident.
    Povestea este simpla – domnulk Bode nu a aprobat niste proiecte ale unor „oameni de afaceri americani”, investitii de importanta „stratgica” cica pentru americani, deci NU pentru romani. Cine o spune? Pai consultantul acestor „oameni de afaceri”, adica domnul HD Hartman, profiler, si analist la moda in Romania, care are doua sau trei tinet – Iohanis si Bode, de la PML, chiar si Ciuca, dar ridicandu-l in slavi pe prietenul Rares Bogdan, care musai trebuie sa preia PNL si candidatura la presedentie, adica ar fi noul CANDIDAT MANCIURIAN, iar de la PSD tinta este Olguta Vasilescu si sotul acesteia. care probabil s-o fi contrat cu Bogdanel-Batistuta pe la Strasbourg.

    „Patriotismul” de parada al acestui domn este mult peste ce ne-a oferit Catavencu, Farfuridi, Trahanache la un loc!!!

    Nu ma intereseaza daca Bode este un plagiator, ci ma intereseaza de ce nu este tratat in acelasi fel si plagiatul lui Ciuca si al unor generali sau fost generali SRI…nu dau nume, cae stiu …Ma deranjeaza ca in linia intai al luptei antiPlagiat este doamna Sercan, ea , insasi PLAGIATORE!!!
    M-am saturat de LUPI MORALISTI., care fac pe mioarele virgine si nepatate, vopsite cu var sa para albe. iar daca picuri niste apa ies petele de murdarie la iveala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *