Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

În București se întâmplă ceva bizar: numărul cazurilor noi de Covid scade zilnic, incidența crește

Am fācut un calcul. Ca senator dar si ca simplu cetatean. Pardon, terorist! Cum ne “alintā” premierul. În timp ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, o acuză pe Violeta Alexandru, dar și pe PNL că au măsluit datele privind Covid, în București se întâmplă ceva fabulos: în vreme ce numărul cazurilor noi de Covid scade zilnic, incidența, în schimb, crește!

Asta arată că formula cu incidența la 14 zile, nu la 3, cum e în Europa și la mia de locuitori, nu la suta de mii, cum e în Vest, nu ne arată realitatea!

Astfel:

București, 21 martie 2021: 1755 cazuri noi, incidența 5,33 la mie.

București, 22 martie 2021: 1446 cazuri noi, incidența 5,67 la mie.

București, 23 martie 2021: 695 cazuri, incidența 6,22 la mie.

București, azi 24 martie 2021: 1.092 cazuri, incidența 6,37 la mie.

Așadar, cine și cu ce interes măsluiește rata de incidență, în timp ce numărul de cazuri noi este în scădere, că la Guvernare sunt PNL și USR+, nu PSD, domnilor din Coaliție!? (Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În București se întâmplă ceva bizar: numărul cazurilor noi de Covid scade zilnic, incidența crește”

  • Este doar o metoda prin care ne spun ca este ilegal sa iesi in strada la manifestatii antiguvern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *