Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

În culise la „Interviurile lui Cristoiu”. Începe școala, politicienii se bat ca chiorii

Lupta pentru putere a făcut din scena politică arena unor confruntări în urma cărora pare că nu mai rămâne piatră pe piatră.
În ultima perioadă, cel mai important eveniment al toamnei, începerea noului an școlar, a trecut pe loc secund. Cadrele didactice, părinții și elevii, după ce au trăit experiența unui an școlar ratat din cauza crizei sanitare, știu doar vag, dintr-un ordin de ministru stufos, cum se vor desfășura cursurile. Stau cu „ rata de incidență” deasupra capului și se tem că pe copii îi așteaptă un alt scenariu sumbru.

Invitatul emisiunii „Interviurile lui Cristoiu” este Iulian Cristache, președintele Federației Naționale de Părinți din învățământul preuniversitar.
Vă lăsăm mai jos câteva fotografii din culise și vă invităm să urmăriți emisiunea. Interviurile lui Cristoiu, sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 20:00, la Aleph News.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În culise la „Interviurile lui Cristoiu”. Începe școala, politicienii se bat ca chiorii”

  • Maestre, scuze da’ ce incepe acum numai scoala nu e. Scoala era odata, acum e doar un simulacru.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog