Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Știe Klaus Iohannis că poate fi pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Știe Klaus Iohannis că poate fi pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității?”

  • Buna ziua, D. Cristoiu,
    As vrea sa va prezint si eu o problema de actualitate. (Youtube-ul nu-mi permite sa ma inscriu pentru comentarii). O chestiune de ultima ora este si extragerea pentru numirea operatorilor de calculator pentru alegerile parlamentare (am fost si eu nominata pana la alegerile locale) . Acum am aflat cu stupoare ca au fost numiti (prin asa zisa tragere la sorti) pentru sectiile de votare din comuna noastra, reprezentanti din partea PNL si USR. Poate nu stiti ca incepand de la alegerile locale s-a introdus in tableta optiunea de a reveni cu modificari la situatia din tableta in funstie de numaratoarea din realitate. Pentru ca nici un presedinte al sectiei de votare nu permite inchiderea sectiei pana cand situatia nu este la fel : cea din realitate cu cea din tableta. Va multumesc pentru oprtunitatea de a scrie acest mesaj! La revedere!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog