Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Știe Klaus Iohannis că poate fi pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Știe Klaus Iohannis că poate fi pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității?”

  • Buna ziua, D. Cristoiu,
    As vrea sa va prezint si eu o problema de actualitate. (Youtube-ul nu-mi permite sa ma inscriu pentru comentarii). O chestiune de ultima ora este si extragerea pentru numirea operatorilor de calculator pentru alegerile parlamentare (am fost si eu nominata pana la alegerile locale) . Acum am aflat cu stupoare ca au fost numiti (prin asa zisa tragere la sorti) pentru sectiile de votare din comuna noastra, reprezentanti din partea PNL si USR. Poate nu stiti ca incepand de la alegerile locale s-a introdus in tableta optiunea de a reveni cu modificari la situatia din tableta in funstie de numaratoarea din realitate. Pentru ca nici un presedinte al sectiei de votare nu permite inchiderea sectiei pana cand situatia nu este la fel : cea din realitate cu cea din tableta. Va multumesc pentru oprtunitatea de a scrie acest mesaj! La revedere!