Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În Irlanda, zeci de solicitanți de azil au intrat în greva foamei, fiindcă se simțeau „traumatizați” într-un hotel de patru stele: în imobil fusese semnalat un focar de Coronavirus 

Un număr de cca 30 solicitanți de azil

… care locuiesc într-un hotel de patru stele (Skellig Star din Caherciveen, Irlanda) transformat în spațiu pentru azilanți, au intrat în greva foamei simțindu-se „traumatizați” și au cerut închiderea Centrului, respectiv mutarea într-un alt spațiu de cazare. Mass-media a menționat că tulburările au pornit după ce în hotel a fost semnalat un focar de Noul Coronavirus. Conform unor surse locale, un rezident ar fi fost purtător al virusului înainte de transferul din capitala Dublin spre Caherciveen. Autoritățile i-au mutat pe azilanții testați pozitiv, dar rezidenții rămași (sprijiniți de unele ONG-uri locale) au declanșat acțiuni de protest, cerând autorităților să fie mutați într-o altă locație: ei au insistat că, de exemplu, în hotel nu puteau fi aplicate măsurile de prevenție Coronavirus, cum ar fi distanțarea fizică.

Presa irlandeză a anunțat, de altfel, că

… închiderea hotelului- Centru este sprijinită și de localnici. Ani de zile, politicile haotice în domeniul migrației în UE, împinse de regulă dinspre unele ONG-uri „progresiste” spre niște guverne „leneșe”, au pus în pericol nu doar migranții, dar și localnicii. Astfel de știri, cu migranți care după 2015 au început în număr tot mai mare, cu sprijinul unor entități globaliste non-guvernamentale, să intre ilegal în spațiul Uniunii Europene și nu printr-o vamă sau printr-un aeroport (sustrăgându-se eventual unor controale de sănătate, de identitate și de istoric), ignoră de obicei și dreptul la siguranță al localnicilor din Europa: este doar un „reflex nervos” oficializat de ”corectitudinea politică” („political correctness” – lb. engl. orig.) în presa controlată prin finanțatori neomarxiști „internaționaliști”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *