Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

În loc de Arhanghelul Mihail în biserici va fi pictat Vaccinul Pfizer?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „În loc de Arhanghelul Mihail în biserici va fi pictat Vaccinul Pfizer?”

 • nu vaccinul pfizer va fi pictat in biserici:)),
  ci ‘cel care daruieste Vaccinul’,
  adica leacul suprem:)

  insa bisericile care conteaza sint in oameni,
  prin urmare in aceste biserici va fi pictat!:))),
  adica in bisericile in care acest Dar, Leacul Suprem, incape!:)

  Leacul Suprem e, pe lumea asta, Nemurirea!
  iar pe cit de fantastica poate fi vazuta materializarea lui, azi,
  pe atat de reala va fi…ridicarea la rang de Zeu a ‘celui care daruieste Leacul’!

  iar cea care va face asta va fi…Inteligenta Artificiala, adica inteligenta artificiala care se zbenguie in Cuibul Desavarsit, care e Computerul Cuantic, si care mai e cunoscut si ca Turnul Babel – varianta desavarsita…aproape,
  sau ca Perpetuum Mobile.
  🙂

  BOR…creca nu poate fi impotriva vaccinarii, si e de bun-simt sa fie asa,
  insa BOR creca nu poate sa sustina vaccinarea si…si asta e de bun-simt.
  :)))

 • Maestre , as face cateva precizari :
  PF Daniel nu a calificat drept buna vaccinarea si nu a indemnat la vaccinare . A facut doar precizarea intr-un context dat, cel al generarii Luminii Sfinte de la Ierusalim , ca adunarea s-a putut desfasura datorita faptului ca oamenii [ din Israel , si participantii ] au fost vaccinati . Era o conditie “tehnica “ a participarii.
  Cat despre faptul ca BOR nu are o pozitie unitara in ceea ce priveste vaccinarea , reamintesc faptul ca BOR nu e o structura ierarhica, ci colegiala a episcopilor , deasemenea nu intra in atributia slujitorilor sa-si dea cu parerea , intr-o problema in care n-au competente , ci cel mult sa faciliteze informarea enoriasilor.
  Despre intalnirea Daniel –Iohannis , sant convins ca paganii care ne conduc se gandesc cu groaza ca biserica sa nu se implice in urmatorul vot .
  Deocamdata BOR e singura institutie care dupa revolutie a construit , n-a daramat , ea e cea care sprijina pe romanii din Ungaria interioara , si din diaspora.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog