Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În Războiul civil din PNL, Sudul lui Orban a trecut la contraatac împotriva Nordului lui Cîțu

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În Războiul civil din PNL, Sudul lui Orban a trecut la contraatac împotriva Nordului lui Cîțu”

  • Maestre , de inregistrat alaturi de sintagmele create de Dv , neaparat idea care caracterizeaza cel mai bine prin adevarul ei “evolutia” noastra post ‘89 : “stupid people nu era o constatare , ci un program “ . Se pare ca e singurul program care a fost implementat cu success in Romania.
    In alta ordine de idei , va semnalez ca paduchele a iesit in frunte :
    „În urma demersurilor făcute în calitate de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, am primit, săptămâna aceasta, decizia și acordul liderilor Camerei Deputaților și Senatului pentru organizarea unei ședințe solemne a Parlamentului României pentru comemorarea victimelor Pogromului de la Iași, din urmă cu 80 de ani. Este doar una componentele amplului program de activități comemorative care vor avea loc pe teritoriul României în perioada următoare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei.
    [https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/parlamentul-va-organiza-o-sedinta-solemna-pentru-comemorarea-victimelor-pogromului-de-la-iasi-din-iunie-1941 ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *