Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În timp ce bucureștenii respiră otrăvuri, Primarul PUZișor are alte preocupări

În această dimineață, Capitala a fost roșie! Majoritatea senzorilor care monitorizează calitatea aerului, atât la stațiile statului cât și la cele private, au înregistrat valori extrem de ridicate. Se respiră otravă! Parcă niciodată nu a fost așa!
Nici măcar anul trecut, când poluarea era un principal atac la adresa mea și a echipei mele.

Domnule Primar General, dragă PUZișor, poluarea a fost doar temă de campanie electorală sau aveți de gând să că ocupați, concret, să nu mai respirăm otravă?
Domnule ministru al Mediului, ați cerut ridicarea filtrelor de la aparatele de măsurare pentru a vedea ce particule sunt în aer și astfel să aflați cine ne poluează?

De o lună, ați anunțat echipe mixte de control. Ați luat polițiștii locali de la treburile lor și i-ați pus să facă treabă inspectorii de la Mediu. Sunt echipele pe teren? Ce se întâmplă?
S-a ars iarăși păcură la CET-uri? Sunt probleme la cele trei mari gropi de gunoi, Chiajna, Vidra și Glina? A fost un accident la vreunul dintre operatorii economici din București și Ilfov, cu instalații autorizate de ardere a deșeurilor?

Fix acum un an s-a întâmplat la fel! Nici acum nu știm cine a fost de vină atunci, în ciuda scrisorilor trimise către Consiliul Suprem de Apărare a Țării și Parlamentului României. Cine trebuia să se ocupe avea alte preocupări. Să nu uităm, totuși, că fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, negocia șpagă în fier și se certa cu mine, îl loc să caute poluatorii.

Însă, în timp ce bucureștenii respiră otrăvuri, Primarul PUZișor are alte preocupări. Astăzi, a convocat ședință de îndată la Consiliul General al Municipiului București pentru a prelungi contractul cu un lanț de restaurante fast-food. În cinci luni de mandat, a încercat de vreo patru ori să treacă acest proiect și nu i-a ieșit! Urgenta mare! Peste sanatate, poluare, santiere…
#MinciunileDeCampanie
#LaPuterePrinMinciunaSiFurt

(Text și foto: Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *