Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Înainte de a fi anunțată victoria lui Joe Biden, Donald Trump a plecat la golf

Donald Trump și-a început ziua de sâmbătă postând pe  Twitter mai multe mesaje inflamatoare despre cum au fost fraudate alegerile. În continuar, și-a clamat victoria.  Imediat după aceasta a pornit cu o coloană de mașini spre terenul de golf. Toate acestea se întâmplau cu câteva ore înainte de anunțul neoficial al victoriei lui Joe Biden.

Conform presei oficiale de la Casa Albă, pentru partida de golf din Sterling, Virginia, președintele s-a îmbrăcat cu un hanorac, pantaloni închiși la culoare, un tricou albastru și pantofi ce păreau potriviți pentru golf și a purtat șapca sa albă Maga.

Pasiunea lui Trump pentru golf în timpul mandatului său a fost o sursă continuă de controverse. Acesta l-a acuzat de mai multe ori pe predecesorul său, Barak Obama, că a jucat de prea multe ori golf.

Trump și-a justificat pasiunea, astă vară, pe Twitter: „Exersez jucând, aproape niciodată în timpul săptămânii, o partidă scurtă de golf. Nicio problemă, Obama a jucat partide mult mai multe și mai lungi.”

Mass media aamericane susțin că au numărat și că Trump  a jucat  de multe ori decât Obama.

Joe Biden  a jucat, de asemenea, golf. În 2015, Golf Digest îl pune în topul 150 al jucătorilor de golf din Washington.

(Articol tradus și adaptat după un articol din The Guardian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *