Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Înainte de TVR, Bulai avea boală pe CFR

Pentru că postarea mea de ieri cu interpelarea de legendă a dlui. deputat Iulian Bulai s-a bucurat de succes, poate ar trebui să adaug niște mici amănunte picante. Cum ar fi că dl.deputat s-a pus cu tunul pe CFR la vremea aia pentru că nu prinsese loc pe banchetă în cursa București-Suceava, veritabilă lejmajestate la adresa unui ales. Și mai funny e că dl.deputat a informat ministerul că nu a prins bilet de tren la casa gării, dar nu spune dacă și-ar fi cumpărat bilet cu suprataxare în tren. Blat cu nașul? Și apoi îl pîrăști la șefi? Nu se face, domnu’ deputat progresist! (Bogdan Tiberiu Iacob)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *