După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Încă o dată am avut dreptate: PSD nu va iniția în veci suspendarea lui Klaus Iohannis


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Încă o dată am avut dreptate: PSD nu va iniția în veci suspendarea lui Klaus Iohannis”

  • Tehnologia vizuală din cinema a atins în sfârșit cotele de eficiență necesare pentru a putea pune pe peliculă viața lui Ion Cristoiu. În filmul care îl va omagia pe maestru rolul principal îl va avea talentatul Andy Serkis, cunoscut pentru rolurile sale în Lord of the Rings, unde l-a interpretat pe Gollum, și seria Planet of the Apes, unde a fost maimuța Cesar.

    Pentru a-l reda cu fidelitate pe Ion Cristoiu, Serkis va folosi tehnologia „motion capture” pe care o posedă la studioul său de animație din Londra.
    Filmul va reda întreaga viață a lui Cristoiu, de când a plecat din satul lui de hobiți și a venit la București să se facă ziarist. Cea mai spectaculoasă scenă va fi când jurnalistul descoperă un căcat magic pe care-l mănâncă și după aia devine obsedat de editorialism.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog