Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Încă o lovitură a liberalilor. O frizeriță a ajuns șefă la banii europeni

Liberalii nu se lasă cu numirile în funcții care lasă lumea fără replică. După Piatra-Neamț unde, zilele trecute, patronul unei firme de pompe funebre a fost numit managerul spitalului, o altă ispravă, mai puțin macabră, a avut loc în Vâlcea. De unde a fost adusă la București o frizeriță pentru a fi pusă în scaunul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor europene.

„Incompetența crasă a liberalismului vâlcean, în guvernul României”, scriu jurnaliștii de la gazetavalceană.ro

Cecilia Văduva, cunoscută mai mult pentru saloanele în înfrumusețare din Râmnicu Vâlcea decât pentru activitatea de consilier județean, „a bătut din picior în sediul PNL ani la rând de a făcut găuri în podea”, cum spune sursa menționată, cerând o funcție de conducere la nivel local. Cum liberalii vâlceni, fie o cunosc prea bine, fie o considerau un pericol, nu i-au dat satisfacție, Văduva l-a înduioșat pe președintele cel mare. Al PNL. Adică, premierul, cel care dispune. Nu mai este niciun secret că în PNL, atunci când se solicită o funcție mai mare, toată lumea se uită în sus și spune că acolo se decide. Nu în înaltul cerului, ci de la înălțimea jilțului de premier. „A avut răbdare și iat-o în guvern! O definiție a mediocrității dusă în conducerea unui minister atât de important”, au conchis jurnaliștii din presa locală.