Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Închirierea avionului de lux – ținută la secret de președinție

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Închirierea avionului de lux – ținută la secret de președinție”

  • Problema bietului avion e derizorie. Eu unul aș fi bucuros ca liderii României să câștige de 10 ori cât Dan Petrescu la CFR Cluj, numai să fie măcar la fel de eficienți în ceea ce au de făcut. N-ar fi o risipă de bani, dimpotrivă.
    Dar unul ca Johannis merită să ia 3000 de lei pe lună și să voiajeze cu trenul.

  • Occidentul se dezORIENTează. Nu-și mai găsește drumul, s-a zăpăcit. Dar există specialiști (pregătiți din timp) care să-i arate drumul cel bun.

  • …..cupulei securiste îi convine…prezint scuze,este graba dar mai sunt si nervii.Niste ticalosi ne calca in picioare.

  • Porcul asta reprezinta securitatea sereista,ca doar ei gestioneaza acest post.Nenorocirea este alta:la nivel global reprezinta Romania.Cupulei securistilor le convine aceasta situatie pentru ca nu ei sunt priviti ca rahati urit-mirositori,ei avind pasapoarte americane,franceze,etc.Deci rahatul e pe capul nostru,al romanilor.Aceiasi situatie este si cu Ciuca-muca si ceilalti.

    • @Vasile a scris pe 12/03/2023 la 13:02
      Vasile…despre ce vorbim aici…uite cu ce se ocupa sri-ul…e de azi…
      „Chiar vrei sa imi pui nervii la incercare si sa fac o lista cu toti subordonatii tai care sunt bodygurazi in cluburile de lux din Bucuresti, incepand cu NOMAD, cot la cot cu locotenentii lui Nutu Camataru? Vrei asta? Vrei sa ofer detalii cu lux de amanunte despre bataia care trebuia sa aiba loc in Centrul Vechi, intre subordonatii tai si ciorile lui Lica Vancica? Vrei sa spun despre curvele SRI-ului din Centrul Vechi, alea de la Fredo, bagate in patul delagatiilor straine ce ajung la Bucuresti?”
      https://veghepatriei.wordpress.com/2023/03/12/in-atentia-generalului-de-br-sri-dodo-radulescu-comandantul-b-a-t-de-unde-pana-unde-au-ajuns-subordonatii-tai-sa-vocifereze-cand-ma-vad-pe-strada-daca-o-singura-data-se-mai-intampla-sa-maraie/
      Din ce mai stiu aia de la brigada antiterorista a sri-ului sunt body-guarzi in nuba si loft prin Bucuresti iar producatoare ale sri-ului sunt si alea de la nerva traian nu numai din centru vechi…Funny e altceva 😛 🙂 😀 😆 Casa de fetitze se numeste „cuib” pe „forum-uri de specialitate”…doar ca nu e „cuib legionar” 😛 🙂 😀 😆 ci „cuib de pasarici”…
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

      • Mă,nu stiu cine esti tu,dar iti spun cine sunt eu.Am avut securisti pe urme cel putin 25 de ani pina in 89.Cred ca si la nunta mea am fost sub observatie.Daca-mi vi-i cu rahaturi de-astea ma obligi sa te trimit undeva rapid ,si o fac involuntar,se revolta maruntaiele in mine,vreau sa spun.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Am ascultat cu atentie ce ati spus „Închirierea avionului de lux – ținută la secret de președinție”
    „Tinuta la secret”…”secretizarea dosarului 10 August”…”servicii secrete”…si mi-am adus aminte de un Editorial Exceptional al Profesorului Petrisor Peiu de acum 4 ani.
    „Toate dosarele de pe masa presedintelui Romaniei.O perspectiva pur financiara asupra serviciilor secrete Autor:Petrisor Peiu Sambata,07 Septembrie 2019″
    Iata si concluzia Articolului:”Nu as vrea sa trag concluzii intr-un domeniu in care nu am nici competente, nici calificari, dar pot sa trag, totusi, o linie: Romania, o tara mica si saraca, cheltuie cu serviciile secrete aceeasi pondere din PIB precum singura putere globala, America si peste trei sferturi din acesti bani se duc in salarii!”
    Avem si un comentariu Extrem de Util:”In Republica Securista Romania”SECURITATEA ( SRI cum ii spuneti dumneavoastra) pensiile si salariile sunt colosale…..cum catalogati pensia securistului din Timisoara de 90.000 lei adica peste douazeci de mii de eruo in fiecare luna….nu-mi pasa ca a fost generalul lui peste prajit, nu ai cum sa consideri normal o pensie de atat de mare intr-o tra inapoiata asa cum este Romania…..
    concediul facut in hotelul SRI 7 lei cazare pe noapte in 2019?…..masina de serviciu…..abonament la sala de sport….asigurare medicala stomatologica….bani de chirie….si salar de peste 2000 de euro….pt un tip care a fost cu 3 luni inainte profesoras intr-un satuc si care nu a luat niciodata peste 5 la titularizare, singurlul lui merit este ca unchiul lui lucreaza la SRI…..cum este posibil asa ceva….”
    Pai Eu zic ca E Clar cu „secretele secretizarile si serviciile”…aveti 2.000 generali dar nu mai exista armata…toti acesti paduchi de ofiteri superiori si-au angajat ibovnicele cracanate si botoxate prin armata politie jandarmerie sau servicii,ca fie trepadusi de tinut spatele sau de sase cand fura ii manjesc si pe aia cu foloase necuvenite…iohannis provine din sistem,nevasta-sa e fata de securist,chiar nu mai merita atentie acest aspect,penibil e altceva,sa vezi doi batranei de 64 si 62 ani ca se tin de mana,poate nu au toti fantezii gerontofile…daca faceau astia un film deocheat cu greta trotineta…suna interesant…desi e cam uritica si aia…
    Foarte Serios,toti acesti paratizi au un singur scop,tel,ideal,crez si anume sa toace banii cetatenilor cinstiti,SA FURE.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Într-o bună zi vor ieși la suprafață și costurile excursiilor de lux cu avioane închiriate. Mai curios este că absolut nimeni nu spune ce acorduri au fost semnate. Înafară de orhideea botezată de oaspete deocamdată nimic nou sub soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *