România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Întâlnire la nivel înalt la granița româno-ungară

Ministrul de Externe și al Comerțului din Ungaria, Péter Szijjártó, a anunțat pe Facebook: „Budapesta, contract istoric de cumpărare a gazelor. Continuăm ziua la granița maghiară-română, unde ne așteaptă doi miniștri români: Lucian Nikolae Bode și Bogdan Lucian Aurescu”.
Diplomatul ungar a afișat cele două steaguri, ale Ungariei și României.

Este binecunoscut faptul că Péter Szijjártó poartă mască doar în situații excepționale. De această dată, oficialii români, care nu renunță la mască nici în poze, s-au conformat. Oficialul ungar a vizitat zeci de țări în pandemie pentru stabilirea de relații economice.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii