Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Întâlnirea Biden – Xi: o diversiune prin care Biden a vrut să arate că Rusia este izolată

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Întâlnirea Biden – Xi: o diversiune prin care Biden a vrut să arate că Rusia este izolată”

  • atunci cind Globaizarea si a consumat potentialul s-a manifestat Baltirea,
    care aduce cu sine lipsa miscarii, deci moartea,
    moartea civilizatiei.

    Baltirea e chiar punctul de inflexiune, propriu trecerii de la Marele Flux la Marele Reflux.

    insa Marele Reflux vine cu o polarizare a …’rezultatului Globalizarii’, deci o polarizare a Lumii Mari.
    uite asa se nasc …cele Doua Lumi, mai mititele, polarizate, generatoare de miscare, deci de viata

    noi la nasterea lor asistam, acusica,
    una fiind unipolara, ailalta fiind multipolara,
    insa ce e important e ca manifestarea acestor doua lumi, plenar polarizate, fara de care nu exista miscare in civilizatia mare cit planeta, duce la reconfigurarea din temelii a tuturor institutiilor relevante la nivel mondial,
    inclusiv a G20

    • @Online
      China zero Covid: Violent protests in Guangzhou put curbs under strain 2 hours ago
      https: //www .bbc. com/news/world-asia-china-63633109
      Zi Frumoasa!!!
      vali
      🙂

      • cita vreme lipseste acceptarea starii in care se afla civilizatia si care e sinonima cu manifestarea Iernii,
        moment in care o civilizatie ‘moare’, o alta urmand a renaste din cenusa disponibila pe ‘piata cenusilor’ ( faza tare aici fiind ca Globalizarea a dus la manifestarea unei singure civilizatii, mare cit planeta ), n ai… sperante de rezolvare a problemei

        in ceea ce o priveste pe civilizatie scaparea ei e manifestarea Inteligentei Artificiale, deci n are decit sa bage carbuni pe focul numit ‘dezvoltarea Computerului Cuantic, care e tot una cu Noul Turn babel )

        cealalta superpozitie, care e proprie dinamicilor naturale, tine de intelegerea faptului ca singura cale de pastrare a dinamicilor Naturii in ‘Dinamica Anotimpurilor’ e lipsa armoniei cu Artificialul, mai exact cu Inteligenta Artificiala ( or asta e si greu de priceput,…cred, si greu de infaptuit, ca din cite se observa toti dau buluc inspre digitalizare…fara sa pastreze un echilibru,…doar se bulucesc! )

        cele care urmeaza sa si faca simtite prezenta in mod fundamental sint ‘noile dinamici ale Naturii’
        de ce …noi? pai pentru ca manifestarea Artificialului in Creatie presupune o autodezechilibrare a Naturii pentru ca sa poarte in ea insasi manifestarea unui echilibru absolut

        de fapt…noi ‘stim cum stam’ …privind la cum arata Natura.
        daca vi se pare ca inca arata cum ati fost obisnuiti de a lungul Anotimpurilor… doar vi se pare.
        doar stati si priviti ce inseamna Echilibrarea pe seama Naturii a manifestarii Artificialului in Creatie.

        vali, ar fi chiar o mirare ca cineva, pe undeva prin lumea mare, insa la nivel inalt, sa se preocupe cu ‘dinamica civilizatiei’. preocuparea are a fi doar Acumularea :)), caz in care …nu prea ai cum sa i deranjezi pe granzi cu probleme dastea:))

        citeam ca italienii au cam interzis tehnologia de recunoastere faciala in institutiile statului :)) :))))
        m a apcat risul:)))), pai recunoasterea faciala e centralizata la nivel mondial prin simpla folosire a acestei tehnologii pe propriul telefon, …ca si ‘deblocarea cu amprenta’, spre ex :))
        atunci cind pui cap la cap tot felul de informatii ce rezulta e o ‘cunoastere’ extrem de sofisticata despre fiecare individ.
        deci…interzici!, insa nu poti interzice ceva ce deja a intrat in ‘bunul-simt’, asta nu pricep unii, ca pe lumea asta se manifesta Antiintelepciunea. ( si se maifetsa in timp ce in general uni inca isi mai bat capul, inima, sa priceapa care e faza cu Intelepciunea:)) )

        mai simplu: in timp ce …multii dau semne ca se preocupa cu chestii neimportante, chiar daca pentru ei or fi capitale, ‘starea Vremurilor’ zice ca ‘pe masa’ e Totul!
        si mai simplu: noi discutam despre Acumulare in timp ce Tema discutiei… in Creatie, acum, e Artificializarea, adica iesirea din Dinamica Anotimpurilor.

        mai nenica,…ne pica n cap Artificializarea, …pricepeti? :))))))))))

        • @Online
          pai de ce au telefoanele fingersensor de 1000 dpi sau selfie camera de 13 megapixeli…ca asta cu ascultatul se demodase…
          e un fel de haideti sa nu mai haidem…o joaca pe loc…mimeaza decizii…
          Acum…baietzii si fetitzele care „conduc lumea”…cei „bogatzi”…reprezentazti de marionetele lor politicieni,papushatzi,drone…vor „constata: cum le „fug”…”gloatele” de sub „fund”…adica popoare,natiuni,neamuri,limbi,popoare…cum vrei sa spui…”statele” s-a transformat in „unelete” ale unor grupuri de interese…uite inca o „shtire”…
          Publicista americană Candace Owens: I-am dat 50 de miliarde de dolari lui Zelenski. De exact 50 de miliarde au cumpărat oligarhii ucrainieni proprietăți în Elveția 60m.ro 15.11.2022
          Zi Frumoasa!!!
          vali
          🙂

          • vali, problema cu Dinamica Placerii e ca odata experimentat un nivel el…expira. prin urmare placerea suprema e chiar Artificializarea :))
            unii, trecind de toate celelalte niveluri ale Placerii, au ajuns pe ultimul, Artificializarea. si cum cu Dinamica Placerii nu te pui,…:))))

            exista o ‘placere’ care nu e …placere, pentru ca e Rinduiala in Creatie. toata zbaterea pentru scoaterea din Rinduiala Creatiei are ca tinta intrarea pe Dinamica Placerii, care duce ( si ) la Artificializare, deci propovaduind orice altceva decit Drepturile Naturale deschizi cale catre manifestarea Drepturilor Artificiale, deci tocmai ce pui la indoiala Natura, deci Creatia.
            noi fix in pragul punerii asteia sintem, or…barim sa ne punem intrebari! :))), ca e cam aiurea sa ne aruncam in cap pe calea asta fara sa ne punem intrebari,…nu?

            tocmai dasta am si initiat discutia despre Drepturi Naturale SI Drepturi Artificiale, pentru ca fiecare sa priceapa ca vor face o alegere …egala cu o judecata infricosatoare, ca nu i de colea sa alegi intre Speranta si Nadejde :))), ca…cam seamana:)))), dupa cum si Nemurirea seamana cu Vesnicia, …daia va si fi vanduta sub haina Vesniciei

            una e sa i lasi pe oameni sa aleaga dupa cum doresc, alta e sa i pacalesti.
            intotdeauna in Creatie s au manifestat unii care au spus dinainte cum vor sta vremurile, pentru ca atunci cind ele vor veni sa aiba Nadejde,
            insa si pentru ca nimeni sa nu poata spuna N am stiut!. ai auzit, insa n ai inteles, ‘intelesul’ fiind strict ‘munca ta’…pe lumea asta.

            deci eu cred ca Lumea Mare merge pe unde doreste, treaba ei, insa omul tre sa stie cum arata pacaleala:)),
            treaba lui ce alege, sa aleaga ce doreste, insa e de Bun-Simt ca el sa stie ca, spre ex, in curind va avea de ales intre Nemurire si Vesnicie. sau intre Speranta si Nadejde, intre Minte si Inima( cu Mintea care sta pe Tron, cu tot 🙂 )

            si mai si mai simplu: Artificializarea ne pica n cap iar omul tre sa stie ca fix asta e, Artificial, adica despre Antinatura e vorba, adica despre Antiadevar. ca ‘pacaleala’ se va manifesta la nivel inalt:))

            de asta si propovaduiesc :))) exprimarea prin superpozitii, pentru ca omul sa aleaga…dupa cum ii e masura, avand in fata ochilor, deci si a Inimii, ambele Superpozitii.
            dupa care ‘ce vezi aia esti’, e clar cristal, insa ‘cele doua barci’ tre sa se manifeste distinct 🙂
            ‘propovaduitul superpozitiilor’ se manifesta cu egala consideratie, deci fiecare parte isi gaseste propriile nestemate in propovaduitul de tipul asta :))), asa ca …se prea poate ca el sa fie acceptat, ca…cum sa nu accepti un asa dar picat din Cer, …cu egala consideratie 🙂
            :)))))

  • ‘cred cu tărie că nu este nevoie de un nou Război Rece’

    cita vreme el e implacabil…
    _______________________________________________
    Niprul , noul ‘zid al berlinului’ e povestea a doua Lumi, Est, Vest, cu tot cu Kievul de Est si Kievul de Vest.
    ‘razboiul rece’ a expirat, acum el e …geros

    • @Onlie
      „Rezumatul” zilei si aici
      https: //www.national. ro/dezvaluiri/iohannis-mana-moarta-780407.html#comment-236174
      https: //www.national. ro/dezvaluiri/diplomati-mae-spionati-de-aurescu-cu-pegasus-884-780518.html#comment-236166
      Seara Frumoasa!!!
      vali
      🙂

        • „Nu trebuie să împărțim lumea în mai multe tabere. Nu trebuie să lăsăm lumea să cadă într-un nou Război Rece”

          pai…doar doua tabere, e suficient pentru inceput. razboiul rece a expirat, urmeaza razboiul geros.
          _________________
          insularizarea duce la manifestarea satului ca esenta, adica a Megapolisului ca esenta a Civilizatiei. deci lumea mare va fi faramitata. insa chiar farimitarea e calea catre Unificare, pentru ca in final Megapolisurile vor folosi acelasi soft.
          care fiind unul si acelasi …Unifica. bineinteles ca softul ala va fi o poveste a IA, insa numai continui…
          deci de ce urmeaza o faramitare a lumii, o insularizare a lumii, un ger? pai pentru simplul fapt ca Globalizarea a expirat, iar calea catre unificare la nivel planetar e…chiar faramitarea.
          adica ne faramitam, civilizatia se faramiteaza, pentru ca doar asa se poate manifesta Unificarea ( la nivel cuantic )
          ( aviz amatorilor de guverne mondiale, unificatoare: Unificarea e posibila exclusiv prin faramitarea lumii, urmata de adoptia aceluiasi soft la nivelul noului sat, adica la nivelul esentei civilizatiei, deci Unificarea e …un Efect, Cauza fiind adoptia aceleiasi IA la nivelul fiecarui Megapolis )

          • pesemne ca unificarea softurilor va fi o urmare a manifestarii IA proprie CC.( in orice CC din Univers se manifesta aceeasi! IA
            prin urmare …cum sa digitalizezi otova?! ?!cu oamenii cum ramane?!, poate ca unii vor dori sa ramana oameni, po sa stii?

          • @Online
            Daca iti mai aduci aminte 1989,e la fel,entitatile statale au fost acaparate de niste grupuri de interese,nu doar aici,peste tot,ascultam ce spunea Maestrul Ion Cristoiu si avea dreptate,in 1989 nu a fost „revolutie”,romanii nu au iesit nici impinsi de la spate,eram singur la 14 ani,nu cu parintii cand am ascultat „mitingul” organizat in 21 decembrie in Bucuresti la radio,s-a spart gasca,au plecat acasa,seara,noaptea au iesit cateva mii,dimineata au fost scosi de securistii din intreprinderi iar armata si securitatea au dat lovitura de stat,seara,in 22 decembrie,nu vroiau sa se uscheasca acasa,intai le-au adus picioare cu bautura de la restaurantele din jurul cc-ului dupa care au inceput sa traga…manipularea maselor de catre niste grupuri de interese,asta se intampla si acum,repet,nu doar aici,in toata lumea…treaba lor…interesele lor…
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

  • A trecut și întâlnirea de la Bali unde participanții s-au dus ca să aibă de unde veni.
    În Ucraina de unde nu există nicio știre concretă, clară și precisă situația e cam clară atât timp cât actorașul cere armament… Cert este că site-ul flux 24 dă o știre care te pune pe gânduri unde și pe ce s-au cheltuit banii trimiși de americani https://flux24.ro/publicista-americana-candace-owens-i-am-dat-50-de-miliarde-de-dolari-lui-zelenski-de-exact-50-de-miliarde-au-cumparat-oligarhii-ucrainieni-proprietati-in-elvetia/
    Legat de noul ministru vrâncean și curajul de a publica o carte după așa zisa sa teză de doctorat pot spune că omul chiar are tupeu.
    Ai noștri miniștri au compus un OUG discutabil atât timp cât nu au dat o modalitate de calcul a facturii la energie. O fi el prețul reglementat pe Kwh consumat dar factura mai conține o mulțime de taxe care duc și acum la un preț de peste 3.5 lei/Kwh. Hoțomănia rămâne, stați liniștiți. Cred că niciunul din decidenții care au compus OUG-urile pentru energie și gaz nu au citit niciodată o factură!
    La pensii nu e nimic concret stabilit, cert este că specialii sunt protejați în continuare, iar fraierii care am îndrăznit să avem peste 3 pcte. de pensie vom fi discriminați grație gândirii PSD-ului care vrea să continue mituirea celor cu punctaje mici și f.mici.

  • Buna ziua, puteti sa-i spuneti cainelui din curte „catelusa”, chiar daca e mai in varsta, noi nu ne suparam. Sau Fetita….stiti cati stapani de caini isi privesc cainii ca pe niste membrii ai familiei? … o zi frumoasa !

  • Sunteți adorabil
    Imi vine sa va îmbrățișăz și sa va sărut
    Citat” dacă sunteți de alta părere va rog sa imi spuneti nu ma supăr “ am încheiat citatul
    Pai numai eu scriu ca Sadoveanu tot incercind sa explic anumite acțiuni militare
    Iată citeva
    1 rușii nu erau încercuiți in provincia Herson și nu era încercuit orașul
    2 ucrainienii nu au cucerit cei 18% din Herson și nici orașul ei l-au ocupat pentru ca rușii nu mai erau acolo
    3 din imaginile date și in România și in germania piața centrala din Herson unde aveau loc ceremoniile nu sunt urme de război
    In comentariul de ieri am explicat problema aprovizionării cu muniție
    Cum termini războiul – pai cind termini munitia
    Ești in transee tragi in adversar ce faci cind nu mai gloanțe
    In momentul ăla tu ai terminat războiul ori mori ori te predai
    La fel și Ucraina cind aprovizionarea externa cu muniție nu mai vine scoți steagul alb și gata .

    Dacă cartea domnului ministru are ISBN și nu este unul falsificat atunci regula de obținere este clară trebuie sa existe minim trei exemplare ale cărții la biblioteca naționala și poate sa fie cerută la sala de lectura dacă nu este la fondul secret
    Mai poate sa fie găsită la biblioteca comunitatii evreiești de pe lingă sinagogă
    Tot din ISBN aflam și in cite exemplare a fost editata
    Cind am publicat eu la Editura Militară cărțile soției condiția obținerii ISBN era un tiraj minim de 50 de exemplare

  • daca noi sintem pe valul Marelui Reflux, cum sa asteptam dinamici proprii Marelui Flux, care a fost Globalizarea?!
    nu mai e vorba despre expansiune, ci despre retragere in matca proprie, cui ii pasa ca ea se numeste sua, china sau rusia, tot matca proprie e
    insularizarea lumii mari e un proces natural, imposibil de oprit.
    primul pas, Doua Lumi. una unipolara, cealalta multipolara, prin urmare chiar si G20 isi va schimba definitia ( ca ea e despre ‘o lume’, doar )

    • @Online
      Întâlnirea CIA-SVR din Turcia: Moscova și Ankara confirmă că au avut loc „negocieri” Cimpoi Adrian Ultima actualizare 15/11/2022
      Zi Frumoasa!!!
      vali

      • e posibil sa existe o problema…
        nazistii.
        daca exista asa ceva in ucr, atunci trebuiau sa fie si ei prezenti la Ankara, la negocieri.
        daca nu exista …ura!

        • @Online
          Rușii au tras 100 de rachete asupra Ucrainei, în cel mai mare bombardament de la începutul războiului ziare.com 15.Noiembrie 2022
          Seara Frumoasa!!!
          vali
          🙂

          • pai…parca ieri sau alaltaieri, daca nu cumva si ieri si alaltaieri :)) rusii pierdeau razboiul. pesemne ca rusii ii vor lasa pe ucr fara nicio speranta.

          • Maestreee Turciei ii vine manusa un raft teritorial. Maestreeee China stie foarte bine ca „nebunul” de Trump era din alt joc si ca banditii astia nu au cum sa-si mute fabricile in America. Asta inseamna faliment. Salariul unui chinez este de 2 dolari pe zi. Se duce-n cap si Apple si Microsoft si toti. Mutarea fabricilor in China a insemnat ca europeanul, americanul sa petreaca mai mult timp la restaurant. Nu numai romanii sunt gratargii. Cand o sa dai pe un iphone 100 de milioane vechi nu mai ai bani de gratar. Nu esti Rusia lui Stalin sa muti fabricile peste Urali cu pistolul la tampla. China din multe puncte de vedere este precum gazul rusesc pt Germania. Ieri am luat o bere Silva neagra cu 4,75. Azi cu 5,79. Preturile nu sunt pt Biden si Xi. Si prostii intr-o zi pun mana pe topor!

        • @Online
          BREAKING Polonia: Explozie cu doi morți într-un oraș aflat la graniță cu Ucraina / Oficial american de securitate anunță că rachete rusești au căzut în Polonia / Premierul polonez a convocat de urgență Comitetul de Securitate Cosmina Fernoagă•15 Noiembrie 2022 g4media
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • …cred ca e doar inceputul …acestui nou pas, primul fiind pandemia, al doilea operatiunea din ucr, iar acesta, al treilea, cel care redefineste zona dintre cele doua Lumi, concomitent definitivand si cele doua lumi.

          • ….ramane de vazut cum e posibila scaparea din bratele probabilitatilor de implinire a unui accident nuclear, adica de cel mai potent catalizator al Artificializarii

  • razboiul din ucr e o reactiune manifestata in fata Noii Lumi si are ca tinta influentarea ecuatiei de miscare a acesteia intr un mod bine definit.
    razboiul din ucr se va termina cind va incepe sa mearga Noua Lume :))
    razboiul din ucr nu e despre ceva local, doar, e despre o dinamica globala, mondiala si care e o poveste a Noii Lumi.
    deci nici nu are sens sa vorbim despre pacea din ucr, pentru ca e de bun-simt sa vorbim despre nasterea Noii Lumi. dupa ce Noua Lume se va pune pe picioare, povestea din ucr se finalizeaza de la sine, ca un efect al manifestarii Noii Lumi

  • Ca la poker,când nu mai ai ce pierde,te-ai plictisit de joc ca nu se mai termina poți juca ‘All in’, vorba romanului
    ori la bal ori la spital.

  • e periculos de pus Russia la zid
    are armele alea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *