După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Întâlnirea de la Geneva a confirmat Rusia ca superputere


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Întâlnirea de la Geneva a confirmat Rusia ca superputere”

  • Foarte buna analiza, felicitari pentru obiectivitate. Daca imi permiteti o sugestie, intalnirea a fost precedata de o masura luata pe plan intern in F. Rusa, prin care se reinfiinteaza lagarele de munca fortata in Siberia si despre asta sau drepturile omului nu a suflat nimeni nici un cuvant.

  • Maitre , problema SUA e China. Pt aceasta a facut toate concesiile imaginabile : a abandonat Polonia , Ucraina , a permis Nord Stream II ( dl Severin : un avatar al pactului Ribbentrop –Molotov). Cat despre Romania , sant ingrijorat de faptul ca dnii Chifu si Radu Tudor trebuie sa schimbe tuhasul de pupat .

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog