Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Interviu cu Jaqueline Cristian, la zi aniversară. La 5 iunie – 22 de ani. Ea este viitorul tenisului românesc, dacă Halep e prezentul

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian a împlinit 22 de ani superbi, chiar vineri 5 iunie.
Sportiva cu cel mai frumos chip și cu cel mai armonios trup din tenisul românesc și-a marcat aniversarea pe terenul de tenis cu o baie de șampanie. Dar, nu numai argumentele estetice, ori cele calendaristice m-au făcut să mă opresc la ea. În primul rând, valoarea deosebită care o plasează pe locul numit: cea mai mare speranță a tenisului românesc feminin. Am remarcat-o pe Jaqueline de când era un copil, iar eu purtător de cuvânt la Federație Română de Tenis.

— La mulți ani! Jaqueline, când vei ajunge numărul 1 WTA, loc mult timp ocupat de Simona Halep?
Mulțumesc pentru urare. Acum, ritmul de urcare spre top este încetinit din cauza unui virus.
— Care a fost programul zilei de 5 iunie?
— Dimineața antrenament, iar apoi pregătire fizică. Am mâncat și după-amiaza și seara cu familia și prieteni undeva să sărbătorim!
— Jaqueline, la finalul acestui scurt dialog, ce le urezi numeroșilor tăi fani?
— Să fie prudenți în această perioadă, să aibă puțină răbdare deoarece drumul spre vârful ierarhiei mondiale va fi urcat.
— Mult succes!


La vârsta de 13 ani a câștigat turneul „Les Petits As”, învingând-o în finală pe deținătoarea titlului mondial și favorita numărul 1 a competiției, americanca Alicia Black. Jaqueline a fost numărul 1 în clasamentul european sub vârsta de 14 ani.

A câștigat 9 titluri ITF la simplu și 9 la dublu. Cea mai înaltă poziție a sa în clasamentul WTA datează din februarie 2020, când a urcat până pe locul 197 la simplu și 168 la dublu.

Data de 5 iunie mai are și alte semnificații. În anul 1973, Ilie Năstase câștiga prestigiosul turneu de la Roland Garros. Îi dorim și sărbătoritei să îi calce, cât mai curând pe urme. În 1983, atleta Anișoara Cușmir intra în istorie cu un nou record mondial la săritura în lungime – 7,43 m. Și pentru Jaqueline, dorim o săritură luuungă spre notorietate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *