Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Interviurile lui Cristoiu: Credința în zodia pandemiei, cu ÎPS Teodosie


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Interviurile lui Cristoiu: Credința în zodia pandemiei, cu ÎPS Teodosie”

  • Scuzati maestre nu cumva ati ratat sa-l intrebati pe Mache daca „privilegiul” calatoriilor in afara justifica in vreun fel semnarea agajamentului cu securitatea? Avem nevoie de mai multe dovezi ca majoritatea celor ce se duceau afara au semnat un astfel de angajament? Putem azi sa spunem ca toti cei care au semnat astfel de angajamente pentru un motiv sau altul si de care este plina inca patura politica si cea propagandistica (presa, mass media, cler, intelectuali) sunt discreditati in a conduce si a propovadui ceva?
    Cu mai bine de doi ani inainte de lovitura de stat pasapoartele mi-au refuzat cererea de a calatori pentru doua saptamini pina in Bulgaria, si coincidenta? nu, nu am avut un angajament semnat cu baietii, ca sa fiu mai clar ei au incercat sa ma racoleze dar am refuzat.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog