Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Întrebarea zilei: de ce țara marelui licurici amână, cu un an, aflarea adevărului și noi nu putem?

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a anunțat că declasificarea arhivelor secrete în care se află documente privind asasinarea lui John F. Kennedy va fi amânată cu un an. „Va fi o amânare pentru un an-a declarat actualul lider de la Casa Albă – întrucât agenții au propus ca declasificarea tuturor informațiilor cuprinse în arhive să fie amânată. Certific că ea va fi amânată până pe 15 decembrie 2022”. În sprijinul acestei solicitări, agenții citați de către președintele Joe Biden, au invocat riscurile la care sunt expuși de pandemie, motiv foarte temeinic pe care nu îl poate doborî nici-un contra-argument, atâta vreme cât mai presus de orice se află omul și drepturile sale.Ca dovadă, măcar până la ora la care scriu aceste rânduri, nu există semnale că decizia sus menționată a fost contestată.

Iată o știre care poate și trebuie să ne pună foarte serios pe gânduri pe noi, autoritățile și simplii cetățeni, ăștia care nu scăpăm nici-o ocazie pentru a spune, sus și tare, că luăm lecții de democrație de la Marele Aliat Strategic de peste Ocean. Punctual, mă refer la faptul că dacă, pe lângă cei 57 de ani care au trecut de când,în 1964, Comisia Warren a stabilit că Harvrey Oswald este sigurul vinovat pentru asasinarea lui John F.Kennedy, americanii mai pot să mai aștepte încă unul. Și asta chiar dacă, și acum, această încheiere este intens contestată.

Drept pentru care stau și mă întreb și eu, ca tot omul, păi dacă în Statele Unite ale Americii se poate admite o asemenea amânare, de ce , Doamne iartă-mă, ne tot strofocăm noi, mai ales ăștia din Urbea lui Bucur Ciobanu, pe motiv că nici până acum nu a fost finalizat dosarul deschis de un procuror de la SIIJ pentru o presupusă fraudare a alegerilor pentru funcția de primar al sectorul1? Adică, americanii pot să mai aștepte, din 1964 încoace, să li se spună adevărul-adevărat, iar noi luăm foc după un an? Mai ales că ,luați bine aminte vă rog frumos, acolo este vorba despre ditamai instituția Președintelui Statelor Unite, pe când, la noi, despre ce vorbim mă rog frumos la domnii? Despre un sector acolo al Bucureștiului. Spuneți și dumneavoastră, oameni buni, se compară cele două situații?

Așa că, în ceea ce privește, nu pot decât să vă pun și să vă repet următoarea întrebare, în mod răspicat și decis: de ce țara Marelui Licurici se poate amâna cu încă un an aflarea adevărului despre cine a fost cel care l-a asasinat pe președintele John F. Kennedy, iar noi nu putem să mai așteptăm nici să se facă timpul unor noi alegeri pentru ca doamna Clotilde Armand să își ducă până la capăt mandatul de primar al sectorului1, mandat obținut cu atâta trudă? Întrebare la care tot eu vă și răspund:uite că de aia!Adică de imaturi ce suntem și de nepricepuți în treburile care privesc statul cu o democrație consolidată și independenței actului de justiție într-un astfel de stat. Punct!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *