Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Invitație la Veneția prin tabloul semnat de Elena Munteanu

Călătoriile sunt de mai multe feluri. Cu trenul, cu vaporul, cu avionul, cu mașina, ori cu gândul. Azi vă invit la un alt gen de călătorie. Cu ajutorul unui tablou vom merge la Veneția. Autorul lucrării este Elena Munteanu. Este vorba de cel mai recent tablou semnat de pictoriță.

Am dorit să aflu câteva detalii în cadrul următorului dialog:

– Ce dimensiuni are?

-Tabloul este de dimensiuni relativ mari: 60 X 90  centimetri.

-Ce tehnica ați fost, culori de ulei, acuarele?

-La pictarea acestui tablou am folosit culori de ulei, iar suportul este o pânză de bumbac. El reprezintă un peisaj tipic venețian, pictat în culori vii, o dimineață însorită de vară, pe malul apei, unde gondolele își așteaptă ora plecării.

-Ce destinație are? Pentru o viitoare expoziție? E comandat de cineva? Îl păstrați?

-Pictura a fost executată la comandă, doar subiectul a fost la libera mea alegere, în consecință nu am păstrat-o. Sper să aducă  un plus de frumusețe casei actualilor proprietari și să bucure pe cei care o vizitează! Lucrarea am expus-o totuși pe profilul personal de Facebook.

– În mod sigur aduce frumusețe acasă la proprietari…O ultimă întrebare. Ce proiecte artistice aveți?

-Proiectele mele artistice vizează în continuare expozițiile colective atât din țară, cât și din străinătate și, la un moment dat, o expoziție personală. Bineînțeles că acest lucru presupune cât mai multe lucrări, deci cât mai mult tip dedicat picturii.

– Vă urăm mult succes la viitoarele expoziții colective, dar și la cea personală. Până atunci, vă doresc multă inspirație, energie, creativitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *