Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Invitații cristoiublog.ro – Constantin Șolga

De ce votez cu PSD la alegerile europarlamentare

„Campanie electorală cu pumni și picioare”

Polițistul îmi întinde o coală de hârtie și îmi spune să scriu ce s-a întâmplat. Din punct de vedere medical, cred că sunt în stare de șoc. Mai mult din instinct, într-un automatism al supraviețuirii, apuc un pix de pe biroul agentului, dar nu prea reușesc să-mi adun gândurile și să le trec pe curat. Sunt salvat de apariția fulgerătoare a unui individ cu limbariță. Noul venit trântește ușa de perete, în timp ce vorbește întruna la telefon, mă împinge violent încercând să ridice declarația nescrisă din fața mea încât aproape că pic de pe scaun.

Pare că discută cu cineva de la presă. Atunci îmi dau seama de ce este atât de agitat. Purtătorul de cuvânt se află în direct la o televiziune și trebuie să spună ce mi s-a întamplat. Aruncă cuvintele cu stropi de salivă și sunete crescute, ca atunci când se deschid boabele de porumb în tigaie, de îmi țiuie urechile învinețite.

– Unul dintre membrii PNL afirmă că a fost scuipat, bătut cu pumni şi picioare şi lovit cu capul de gard de membrii PD-L. Practic, este vorba de o infracţiune de lovire.

Au trecut 11 ani de la întâmplarea aceasta petrecută în apropiere de alegerile locale, din mai 2008. Dacă vrei să cauți, încă mai găsești articole pe internet care descriu succint și chiar în batjocură modul în care am fost la un pas să fiu linșat, în fața casei d-lui Băsescu, din Mihăileanu.

Mai 2019 – Cu ce am rămas după mitingurile partidelor din campania pentru alegerile europarlamentare

Mi-am amintit povestea de mai sus când am văzut la televizor luptătorii pentru libertate și democrație, cinste și moralitate, bla-bla și bla-bla, că dădeau cu pumnii într-un autobuz în care se aflau niște cetățeni.
Într-adevăr, oamenii aceia erau pesediști!

Adică, în mentalul colectiv al opoziției parfumată cu aromă de stat de drept și apă chioară de Brussels, pesediștii sunt un fel de subromâni, murdari și fără dinți în gură, alcoolici și proști, se îndoaie de șale să ridice bancnotele de 1 leu aruncate de tinerii competenți și incoruptibili, oameni incapabili să gândească cu mintea lor, mânați ca vitele să voteze la comandă pentru ajutoare sociale, ulei, zahăr.  De fapt, acesta este motivul pentru care nu mai au dinți în gură… pentru că mânăncă kilograme întregi de zahăr la pungă, în campaniile electorale.

Mesaj către USR: sunteți prea deștepți să vă voteze proștii

Bogații României îi urăsc cu patimă pe săraci, pentru că sunt atât de proști încât nu înțeleg nimic, și anume că trebuie să NU mai voteze cu PSD. Cu toate că pesediștii sunt bătuți în cap, iar stejarul (ii) opoziției dau pe dinafară de inteligență precum toaletele publice de la Universitate, după protestele pașnice, PSD-ul câștigă alegerile aproape de fiecare dată. Disperarea liberalilor completată de isteria USR-istă denotă o incapacitate totală de a câștiga votul românilor, prin alegeri libere și democratice. Chiar nu se aprinde nici măcar un led în pădurile Bucureștilor și să priceapă cineva că strategia și acțiunea electorală a opoziției trebuie făcută de civili?

Înainte de 1989, tinerii români plecau să studieze la Moscova și se întorceau agenți sovietici. Acum urmașii lor se duc și ei la studii, dar la Washington ori la Brussels și se întorc alți oameni, de parcă sunt teleghidați cu telecomanda din străinătate. Nu înțeleg și pace de ce oare săracii analfabeți nu îi votează în masă? Bieții de ei consideră că merită să conducă România doar pentru că au învățat la cele mai prestigioase universități din lume. Toată lumea trebuie să se dea la o parte din calea lor și să îi alegem drept stăpâni, așa cum părinții lor erau numiți șefi pe viață direct de la Moscova.

Sursa vrajbei dintre români este lupta pentru bani

Protestele împotriva războiului din Vietnam au încetat în momentul în care studenții americani nu au mai fost trimiși să lupte în junglă. Așa și la noi, protestele împotriva corupției vor înceta de la sine, când tinerii frumoși și liberi vor pune mâna pe putere și pe bugetul României. Lupta lor nu este pentru democrație sau pentru binele oamenilor simplii, ci pentru bani, funcții și pentru îndeplinirea misiunii de la unitate și ambasade.

În loc de argumente științifice proeuropene

Fac parte din rândurile celor care nu au votat niciodată cu PSD până acum. Însă, pe 26 mai 2019, votez cu acest partid pentru că nu vreau să cauționez modul extremist prin care opoziția vrea să câștige aceste alegeri. Am văzut pe pielea mea ce înseamnă politica făcută cu pumnul. Așa că îi aleg pe cei fără dinți în gură și fără pretenții de salvatori. Aleg oameni cu bune și rele, nu indivizi care pozează în Arhangheli, dar, de fapt, sunt mai corupți decât cei pe care îi acuză. Decât caviar și vită kobe, mai bine mici și bere. Și până la urmă, cred că doar un dezastru electoral mai poate salva PNL din mâinile SRI-ului.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Invitații cristoiublog.ro – Constantin Șolga”

 • Trebuie sa-mi scot batista, nu palaria. Mi-au dat lacrimile ca viitoarei europarlamentare anteniste, Carmen Avram, când vorbea despre prim-ministrul viselor ei patriotice, Vasilica-Viorica Dancila.
  Ce usor te exprimi matale a priori, tinere Sloga! De unde ai certitudinea ca daca tinerii frumosi si liberi ar ajunge la putere, s-ar comporta la fel ca pesedistii pe care-i pretuiesti? Cred ca stii ce-i caracterizeaza pe cei care au doar certitudini si nu se îndoiesc niciodata.

 • M-aș bucura să dispară PMP, Pro România, USR-PLUS.
  Mi-aș dori ca PNL să…și-o tragă, dar să nu pățească ca PNȚ.
  Mă întristează revenirea UNPR.

 • Cu bunele și rele lui, avem un partid de Stânga. Omogen, totuși.
  Fără…bune, dar cu toate relele posibile, avem o Dreaptă politică incertă, nesigură, incapabilă, scandaloasă, oportunistă, mincinoasă, orgolioasă, dar mai ales…neomogenă, totuși.

 • Concluzia mea: Cine nu voteaza PSD sau Alde, isi dă votul dusmanilor Romaniei.
  Iata de ce: Parlamentarii ceilalti au votat in parlamentul european contra Romaniei de cate ori au avut ocazia, de ciuda ca nu sunt ei la putere, sa fure ca pe vremea basescului, la adapost de „justitie”.
  Adevaratul motiv e ca orice succes al Romaniei ii face sa sufere, pe ei si pe stapanii lor de dincolo.
  La fel cum umblă cu minciuni pe la Bruxelles, asa si vor guverna, daca vor avea ocazia – cu minciuni, lozinci si zbierete isterice. Eu unul sunt dezgustat de circul ăsta ieftin al lor.
  O sa vedem cati Români isi doresc sa vada în continuare numele țării terfelit, pe banii lor.
  Panarama cu referendumul pare doar de intimidare, scopul ei ascuns fiind de descurajare a prezentei la vot a celor citovi la cap … o sa vedem daca vor fi represalii din partea „organelor” impotriva celor care refuza buletinele de referendum.

 • Stimate domn!
  Partidele de dreapta au pierdut și pierd pe mâna lor.
  Momentul formării Alianței D.A. a fost șansa unică! Unicată a fost și…speranța noastră. Momentul istoric a fost ratat din cauza lor, a „politicienilor” (ghilimeaua este pusă cu scopul de a fi interpretat cuvântul în fel și chip, după gândirea fiecăruia).

 • E ca in faza aia cu o bunică își bătea nepoata de nunai cinci anișori, și intreabă o vecină care era de față

  -Da ce-a făcut?

  – Păi, raspunde bunica, nu o bat pentru ce-a făcut, o bat pentru ce o să facă

 • Nu votați umili soros precum Monik Macovei, Cristian Preda, Buda, Siegfried Mureşan, Marian-Jean Marinescu, Adina Vălean, Traian Ungurean alți semințari de pe peronul Soros parcați la Bruxelles care au insultat Romînia mereu și azi cerșesc voturi ca ultimii oameni. Trimiteți-i unde le e locul. La muncă, nu la întins mîna, frecangiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *