Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)

Klaus Iohannis își completează Clubul globalist prin reactivarea Siminei Tănăsescu

Vinul trece, Juncker rămâne

În septembrie 2017, cristoiublog.ro dezvăluia că “elite” UE lucrează în îndeplinirea agendei lor globaliste, pentru înlocuirea îndărătnicei Polonia cu România, un membru care sub mandatul lui Klaus Iohannis s-a manifestat ca țară umilă, supusă și, la nevoie, proastă. În 2019 s-a văzut cel mai bine acest lucru în organizarea a două evenimente majore, pe bani românești, dar pritocite la Bruxelles, de un Sistem care îl susține pe Klaus Iohannis contra “populiștilor” din Coaliția PSD-ALDE: este vorba de vizita în România a Papei Francisc, globalistul lui Dumnezeu pe pământ și bun prieten întru propovăduirea marxismului nou occidental, cu perechea Jean Claude Juncker- Frans Timmermans (CE), dar și de Summit-ul din Sibiu, unde liderii UE au venit pentru o masă scumpă și un vin rafinat în cea mai săracă țară a Uniunii Europene.

Frunză verde gaze-n șist, l-o vrut muica globalist

Din momentul în care, în 21 septembrie 2017, Klaus Iohannis s-a declarat “multilateralist” (a se citi “globalist”) de la tribuna ONU din New York, el nu a mai aparținut națiunii române, ci unui grup de oameni finanțat prin UE sau prin clubul de donatori globaliști, care rostogolesc acest Sistem si care concep “strategii”: iar vizita Papei si Summit-ul din Sibiu sunt doar două dintre evenimentele organizate de Sistem în anul 2019, care ar trebui să-i aducă voturi lui Klaus Iohannis acolo unde acesta (prin lipsa de charismă, trufie și insistență bolnăvicioasă în războiul de uzură cu propriul Guvern) nu reușeste să convingă electoral. Prizonier al propriilor consilieri (cu decanul de vârstă al “pionerilor Soros” din România, Sandra Pralong), dar și al Binomului Grupul “Rezist”- Divizia Presă, creat și finanțat ca să-l ridice și să-l împingă înainte când e obosit, Klaus Iohannis mai are azi o singură opțiune personală: aplicarea opțiunilor altora, adică a sugestiilor acelor oameni din UE și din stânga extremă a Statelor Unite ce lucrează, în îndeplinirea agendei globaliste, pentru înlocuirea îndărătnicei Polonia cu statul stat umil, supus si la nevoie prost, România.

Un meteor a apărut, a dispărut, a apărut. Tănăsescu

Klaus Iohannis se ajută acum cu moștenirea de “elite” pe care guvernarea PSD-ALDE a preluat-o și pe care, prin imprudență, o finanțează pe bani mulți de la buget: cu “elitele” din Universitățile de stat (precum Academia de Informații Mihai Viteazul”, condusă azi cu un “multiculturalist”, sau Universitățile București și Școala Națională de Studii Politice Administrative, SNSPA, adevărate focare de “cultură” neo-marxist-globalistă), cu “elitele” din instituții publice (directori precum Eduard Hellvig, din SRI, cel mereu “îngrijorat” de ascensiunea populismului), cu organizațiile ONG de magistrați-activiști, unii din ei finanțați Soros, cu grupurile haștag de “protestatari” din stradă, care reduc Uniunea Europeană la o mână de mediocrități politice precum Antonio Tajani (PE) sau Frans Timmermanns (CE). Nu în ultimul rând, dintr-un neant al concretului, Klaus Iohannis se sprijină pe plutonul său de consilieri prezidențiali- pretorienii cu care citește pe capitole deciziile de CCR și cu care își umple timpul prin laboratoarele secrete din subsolul Palatului: se evidențiază aici Elena-Simina Tănăsescu, fost consilier prezidențial si actuala propunere a lui Iohannis pentru Curtea Constituțională- un meteor pe cerul Cotrocenilor, pe care lumea îl dăduse dispărut.

Spre deosebire de Iohannis, care este veșnic…

… profesorul universitar Simina Tănăsescu din Universitatea București apăruse la un moment dat ca personaj temporar. În mai 2018, presa dâmbovițeană relata că judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu, acuzase presiuni slab-camuflate asupra sa în cursul unei întâlniri solicitate de Tănăsescu, în incinta Universității din București. Conform lui Lăzăroiu, consiliera lui Iohannis vorbise de o “misiune ingrată” și vânturase cererea unei asociații de magistrați cu aplecare spre haștag-activism, care solicita “imperios” către Iohannis, “punerea în discuţie a mandatului Petre Lăzăroiu la CCR”, respectiv “emiterea unui decret pentru revocarea lui Lăzăroiu”.

În raport cu chestiunea, Klaus neagă mixtiunea 

Discuția privată dezvăluită de Petre Lăzăroiu nu ținea neapărat de Republica Procurorilor instaurată de mediile globaliste în România, cât despre o igienă a vieții publice, care inventase instituții oficiale pentru rezolvarea tuturor problemelor, inclusiv cele referitoare la schimbări de judecători CCR. Președinția a negat precipitat că demersul consilierului său, Tănăsescu, ar fi fost “o tentativă de imixtiune în activitatea Curţii Constituţionale”, iar profesoara universitară și-a înaintat demisia. “Declaraţiile preşedintelui au fost de la o zi la alta modificate, de la a nega totul, până la a-şi asuma că a ştiut ce s-a întâmplat”, comenta judecătorul pentru EvZ, comportamentul abulic al lui Klaus Iohannis. Câtă încredere merita, însă, un președinte de țară care “practica” democrația facultativ, în funcție de natura întrebărilor primite?

Dă-i cu stresu și compresa: ce-are Klaus, n-are presa

În aprilie 2019, Mediafax dezvăluia că Președinția ignorase în ultimul an un număr mare de întrebări de interes public referitoare la chestiuni importante pentru țară: protocoale secrete, proteste “rezist” din 10 August, revocarea “educatorului comunist” de la Aiud, Augustin Lazăr și a Laurei Codruța Kovesi ș.a. Iată, însă, că subiectul “Elena-Simina Tănăsescu” fusese unul important pentru Iohannis: atât de important încât, după ce în 20 iunie 2018 îi anunțase public demisia, în 6 Iunie 2019, același Iohannis o nominaliza pe Tănăsescu pentru Curtea Constituțională. Lumea lui Klaus Iohannis e îngustă nu doar când e vorba de lucruri, dar și de personaje, iar revenirea profesorului Tănăsescu avea, desigur, o semnificație.

Simina Tănăsescu și imensitatea Constituției

Din 2010, Elena-Simina Tănăsescu este unul dintre cei 9 vice-președinți ai Asociaţiei Internaţionale de Drept Constituţional (International Association of Constitutional Law, IACL), o entitate influentă pentru mediile politice, care se vrea un “forum” pentru specialiștii în Constituție. Potențialul transfer de suveranitate al statelor- membre către Uniunea Europeană și diluarea influenței Constituției naționale- două deziderate pentru roboțeii asamblați în garajele sorosiste precum Timmermanns, Tajani sau Juncker, face această organizație o piesă necesară într-un infernal mecanism de desființare a “populismului” și “naționalismului”. Este o noțiune asumată inclusiv de Tănăsescu, care a ajuns să țină dizertații despre “tensiunile” între “domnia legii și populism”, asumându-și din start existența aceste “tensiuni”. În fapt, o teorie larg răspândită a “gânditorilor” de la IACL, la care întotdeauna mai e ceva de adăugat, este că populismul are o “relație problematică” în raport cu Constituționalismul și că este “pervers”, fiindcă acolo unde Constituția ajută, populismul o folosește, iar unde nu ajută, populismul încearcă să o amendeze. Pentru sub-lideri globaliști precum Klaus Iohannis, care ar amenda discriminatoriu Constituția României doar pentru corupție, nu și pentru alte infracțiuni, nu s-a născut încă un constituționalist la IACL.

Eu sunt Klaus, merg pe șine: eu pe țară, ea sub mine

Așadar, câtă neutralitate ar avea membrul IACL, Elena-Simina Tănăsescu, în raport cu acea cazuistică de Curte Constituțională care ar implica populism sau naționalism, în principii, în fapte, în subiecte și în desfășurări politice? Nu știe nimeni, iar locomotiva rezistenței haștagiste Klaus Iohannis nici nu este interesat de asta. Croit după chipul și asemănarea protectorilor săi de la Bruxelles și Vatican, Iohannis a ajuns în anul electoral 2019 un globalist atât de feroce încât, prin comparație, cripto-socialiștii de la PSD au ajuns să fie priviți la Bruxelles ca fioroși populiști. Important pentru Iohannis este, însă, faptul că are un “Club” aproape complet, cu Hellvig- de la Servicii, îngrijorat pe populism și cu Tănăsescu, de la Constituție, analizând tensiunile populismului cu legea.

Urcă Klaus sus pe casă. Tu ia-i scara și îl lasă

Eventual, dar nu ultimii pe listă, cu “protestatarii” din stradă și cu piticii- cărători de flipcharturi ale “societății deschise”: acea “societate deschisă” aproximativ perfectă, pe care ONGiștii lui Soros o vor fără religie, fără istorie, fără tradiție, fără populiști- naționaliști. O “societate deschisă” importată din SUA și proiectată pentru globaliști și visători: dacă, de exemplu, îi spui lui Klaus că “societatea deschisă” e la înălțime, îl vei putea urca pe orice acoperiș din Cotroceni.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)”

 • Mda, inca o „sarcina ingrata”, cea de purtator de cuvant cu drept de vot. La cat vad ca isi respecta meseria, cred ca si persoana in cauza are la baza studii de electrician sau zugrav … un om al Dreptului nu ar fi acceptat „sarcini” – eu vad aici proba ca visele cu „impostorii bine platiti” sunt realizabile in Romania lucrului bine fuckut

 • Va muri Soros si Domnia voastra veti ramâne fara obiectul muncii.

 • Asociatiile sulii de procurori ar trebui sa citeasca asta si sa mai si puna osu la munca, nu doar la proteste rezist. Altfel, e normal ca Guvernu sa renunte la trintorii din Justitie gen Lancranjan sau Vasile Daniletz si sa aduca magistratzi adevarati, dedicati meseriei lor. CIFRELE DEZASTRULUI DIN JUSTITIE – Doua treimi dintre judecatorii din Romania sfideaza legea. Analistul Radu Soviani prezinta catastrofa din Justitie: „In caile definitive, 67% dintre judecatori nu dau doi bani pe lege, 13% respecta selectiv legea si doar 20% o respecta integral. Am convingerea ca la acest rezultat contribuie lipsa reala a raspunderii magistratilor”. La procurori „rezultatele sunt realmente groaznice”. Asadar, niste protestele sulii pe chestia asta nu mai declanseaza minjitii lu Soros din justitie? 😎

 • Domnule Traian Horia, de Carmen Avram, pesedista lui Voiculescu, va place? Dar de Alessandra Stoicescu?
  Ce ziceti de asta:
  „Soros și-a infiltrat omul pe lista PSD, pe loc eligibil!
  Jurnalista Carmen Avram, numarul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare, a beneficiat de finanțarea Fundației Soros pentru a-și realiza emisiunile de la Antena 3. În ultimii doi ani, PSD a folosit insistent retorica anti-Soros.

  În 2011, la finalul unei emisiuni „În premieră”, realizată de Carmen Avram, era făcută mențiunea: „Acest material jurnalistic a fost realizat cu sprijinul Fundației Soros România, în cadrul programului «Jurnalism de investigație în slujba interesului public»”.

  O altă moderatoare a Antenei 3 care a fost finanțată de Fundația Soros este Alessandra Stoicescu, beneficiara unei burse de studii în SUA (timp de un an). Și ea a fost în discuții cu PSD pentru a candida la europarlamentare, dar deocamdată a optat să rămână în presa de propagandă.”

  • Bravos, Geo Matei!!! Toate teoriile tale, in care-ti etalai moralitatea, decenta si hotararea de a nu posta intr-un mediu toxic ,la subsol, s-au dus p*lii, in secunda doi in care ti-ai luat un block in bot..Ai intrat direct, fara nicio emotie, rusine sau decenta in vâltoarea postarilor de care te detasai cu falsa si ipocrita eleganta .. Mare om, mare caracter!! 😀 😀

 • La Iasi, derbedeii #rezist ai lu Iohannis au aruncat cu monede spre pensionari care erau la mitingul PSD. Dupa aia s-au tinut cu mainile de burta cind au ris de cei care adunau banii. Incredibil. Acestor jeguri umane, pe care Stefan cel Mare i-ar fi predat sultanului ca sa-i faca ieniceri la turci in armata, au doua lipsuri mari:1). niciun prost din familia lor nu s-a ocupat de educatia lor si 2). au crescut abuzatzi si lea lipsit afectiunea. Ori Soros nu le ofera oligofrenilor dragoste in ziua de salar ci doar niste pliculete cu canabis.

 • Românul s-a nascut poet.

  Presedintelui iubit
  de Traian Horia

  „Frunză verde gaze-n șist,
  L-o vrut muica globalist,
  În raport cu chestiunea,
  Klaus neagă mixtiunea.
  Dă-i cu stresu și compresa:
  Ce-are Klaus, n-are presa.
  Eu sunt Klaus, merg pe șine:
  Eu pe țară, ea sub mine.
  Urcă Klaus sus pe casă.
  Tu ia-i scara și îl lasă.”

  😆 😎 😛 🙄

  • Cele mai expresive sunt ultimele doua versuri, prin intermediul carora poetul îsi exprima în mod direct dorinta fierbinte de a-l vedea pe Iohannis parasit pe un acoperis. Urmarea dorita de poet, usor de intuit, este urmatoarea:
   sau presedintele sare de pe acoperis si îsi rupe gâtul, sau ramâne pe tigle pâna îsi da duhul, devenind hrana pentru pasarile de prada. Doar asa, România poate sa scape de Soros, de Papa Francisc, de UE, de PNL, de USR, de PLUS, de PMP etc. si sa ramâna doar cu PSD si cu Dragnea.
   Pai, nu?!

  • Umor englezesc. Poetul îsi transmite operele de la Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *