Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Iohannis l-a dus pe Cîțu la Înalta Poartă, unde el s-a ales cu o șapcă

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Iulian Bulai a devenit vedeta rețelei, postările lui sunt ridiculizate de majoritatea comentatorilor, însă el nu se oprește. Dacă Bulai ar fi un simplu personaj din bancurile cu Bulă, nu ar fi altceva decât un motiv de amuzament, însă el este președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților. Mulți alții îi calcă pe urme, de parcă s-ar afla într-o competiție a penibilului.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Iohannis l-a dus pe Cîțu la Înalta Poartă, unde el s-a ales cu o șapcă”

  • Toata istoria noastra e o istorie de lins funduri,am lins pe rand funduri bizantine,maghiare,polone,turcesti,rusesti ,austriece,germane,si din nou pe cele rusesti.Iar acum lingem cu sarg dosul american.Cam asta e istoria noastra,de rame nenorocite scurse prin toate fundurile istoriei.Si pe langa asta am fost si megaprosti,ne am aliat intotdeauna cu pierzatorii,cu o singura exceptie,Primul Razboi Mondial,cand am avut si noi doi neuroni care sa se cupleze si am nimerit si noi tabara invingatoare,in rest am jucat numai cu pierzatorii.(Si ne am luat o in freza mereu).Si acum ma duc sa mi caut prin frigider LAMAIA,cea care ne scuteste pe toti de GREATA.Vecinii nostri toti au avut imperii ,curaj si mandrie,iar noi am trait pupand funduri.Iar acum e timpul pupatului de dos american.Sa pupati bine!!! 😮 😮 😮 Si acum sa mi servesc lamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *