Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Iohannis nu vrea doar să câştige, ci să câştige la un scor uriaş

Joi, 7 noiembrie 2019, am fost invitat la o ediție specială a emisiunii Marius Tucă Show. Ca de obicei, Mediafax a sintetizat într-o serie de știri declarațiile pe care le-am făcut în timpul emisiunii. Le redau mai jos și pentru cititorii cristoiublog.ro:

Cristoiu, despre rezultatul alegerilor: Am cheltuit degeaba bani cu alegerile. E prima dată în istoria postdecembristă când prezidenţialele nu au existat şi aceasta este o crimă împotriva democraţiei. Mai bine îl proclamam direct pe Klaus Iohannis preşedinte cu 80%.

Cristoiu, despre Orban: El e un băiat vesel. Omul este Ludovicul lui Klaus Iohannis. Emil Boc nu l-a lăudat atât de tare pe Traian Băsescu. E groaznic. E ceva greţos. Mă întreb cum se simte Iohannis când apare în public şi i se întâmplă să fie lăudat aşa de Orban.

Cristoiu, despre Diaconu: Un alt candidat lucrat e Diaconu. Băieţii s-au uitat la sondaje. Cine are şanse să între în turul doi, Barna şi Diaconu? Mihai Tudose a declarat că PRO România nu mai poate asigura prezenţa în secţii. Candidatul ALDE şi PRO România nu va avea reprezentanţi în secţiile de votare.

Cristoiu, despre opțiunea de vot: Pentru prima dată după 1990 eu, Ion Cristoiu, nu ştiu cu cine să votez. Merg cu sentimentul de groază că trebuie să merg, iar acolo nu ştiu cu cine să votez.

Cristoiu, despre PSD: Partidul a fost îngrăşat în decembrie 2016, lui i s-au dat prin softul STS voturi pentru că preşedintele care este acum a fost gândit de atunci. De către cine? De generalii care stau în spatele lui Iohannis, camarila de la Cotroceni. Brusc, PSD a câştigat 45%.

Cristoiu, despre obiectivul lui Iohannis: Iohannis nu vrea doar să câştige, ci să câştige la un scor uriaş. Aşa se explică tot primitivismul acestei campanii. Prin lichidarea lui Dan Barna se iau voturile acestuia şi sunt trecute la Klaus Iohannis. E important să fie Dăncilă în turul doi, deoarece preşedintele actual are nevoie de o victorie ritualică, împotriva „comunismului”.

Cristoiu, despre şansele preşedintelui USR de a intra în turul doi: Dacă Barna nu intră în turul doi, principalul vinovat este el. Nu a fost bărbat. El vine şi spune că (n.e. – ancheta) a pus-o la cale PSD, în loc să folosească întâmplarea pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis, chiar dacă nu era aşa. Atitudinea faţă de noul guvern a fost din nou un semn de slăbiciune. În final cei de la USR au votat şi au semnat un acord cu PNL, deşi iniţial au spus că nu susţin guvernul.

Cristoiu, despre ancheta jurnalistică care îl vizează pe Barna: În plină campanie electorală Dan Barna este victima presei. Este inacceptabil ce s-a întâmplat. Nu am mai văzut aşa ceva în toată perioada postdecembristă. Nu în timpul campaniei se scot dosarele. Acestea se dau ori înainte, ori după. Au ales, pentru anchetă, un site din partea dreaptă, nu o televiziune independentă sau percepută ca fiind împotriva lui Dan Barna. (…) Toţi cei care au plecat din trusturile de presă au fost ajutaţi să îşi construiască un site. Luate singure aceste site-uri mici sunt slabe, dar împreună fac opinia publică.

Marius Tucă Show. Ion Cristoiu: Presa unităților militare a fost un factor de abuz

Analistul politic Ion Cristoiu a explicat joi (7 noiembrie 2019), la emisiunea Marius Tucă Show, cum au fost înființate unitățile militare de presă, cine face parte din ele și cum încearcă dea tonul la nivelul opiniei publice prin preluarea și multiplicarea anumitor mesaje.

Ion Cristoiu a afirmat că, deși scrie zilnic și are apariții de patru ori pe săptămână la tv, opiniile sale nu se viralizează precum ale altora pe rețelele de socializare. Analistul politic a spus și de ce: nu face parte dintr-o unitate militară a presei.

„Trebuie să te înscrii într-o unitate militară a presei și atunci rândul, textul sms-ul respectiv este imediat preluat, amplificat. Ar trebui să discutăm despre sistemul ăsta infernal creat de Traian Băsescu, preluat de Klaus Iohannis, și putem vorbi de un al treilea mandat al lui Traian Băsescu pentru că Iohannis are un mare avantaj: l-a luat la cheie. Traian Băsescu a tot lucrat la el, l-a reglat, dar când să-l folosească i s-a terminat mandatul. Și atunci toată această mașinărie la cheie a venit singură la… știți cum vin generalii… eu îi spun camarila cu epoleți”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu a susținut că nu tot ceea ce s-a întâmplat în mandatele lui Traian Băseacu poate fi pus pe seama binomului SRI-DNA, ci a fost creată o mașinărie în care presa a avut un rol esențial și a fost un factor de abuz.

„Pe vremea lui Traian Băsescu s-a creat o mașinărie care era alcătuită pe de o parte din presă, apoi SRI, apoi DNA, apoi alte instituții de forță. Dacă acum am face o analiză a abuzurilor binomului, ele se întâmplau așa: victima era dictată de către SRI la DNA, era chemată la DNA pe ușa din față, țineți minte din jurnalul Elenei Udrea problema cu cealaltă ușă, erau anunțate unitățile mobile din presă vedeți că X vine, veneau fătucele unele din ele inconștiente, cum spune CIA, idiotul util, și întrebau de ce ai furat, ce ai făcut. După asta, spectacolul ieșirii din cătușe și în timp ce omul era acolo sau Berca de la PDL, fostul ministru de Interne, el nici nu apucase să intre și deja pe toate burtierele televiziunilor circula a fost chemat la DNA și a fost arestat preventiv. E foarte important mecanismul pentru că piesa cheie era presa, nu ei. Era reținut în noaptea respectivă și trebuia să fie dus la un judecător. În noaptea respectivă până era dus la judecător victima era fezandată de presă prin diferite documente date. Deci în momentul în care el ajungea la judecător, judecătorul era sub presiunea politicului, ăla era deja criminal, analfabet, se dădeau stenograme din discuțiile lui care nu aveau nicio legătură cu speța. Deci, din punctul acesta de vedere, presa unităților militare a fost un factor de abuz”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu a dat exemplul lui Dan Barna, candidat la prezidențiale din partea USR-PLUS, atacat în timpul campaniei electorale prin publicarea pe un site a unei anchete privind cheltuirea unor fonduri europene. Jurnalistul a explicat în acest context cine face parte din unitățile militare de presă și cum funcționează.

„S-a constiuit un cartel de presă, și cu colegi de ai noștri din așa zisa presă independentă și televiziuni independente, care este foarte interesant, alcătuit din unitățile militare cu oameni care sunt crescuți de mici de servicii și puși în funcții în presă. Care e esența. Prima dată sub domnia lui Emil Constantinescu ne-au ras pe noi. Adică, ăștia mai…să zicem bătrâni, mai cu experiență, independenți. După asta au ras trusturile. Acea campanie dusă împotriva mogulilor a lui Traian Băsescu a fost catastrofală pentru presă. Pentru că trustul de presă e o instituție foarte puternică. Chiar dacă mogulul X se bătea cu mogulul Y și se concurau, până la urmă se năștea o concurență, un sentiment de profesionalism în interiorul trustului, al redacției. Și-atunci le-au distrus, arestând pe toți mogulii și în locul lor au pus fie site-uri, fie s-a întâmplat fenomenul următor: x pleca de la trustul Y și i se dădea un site, un blog pe care eu nu l-aș putea face cu toată pensia mea, dar el e unul singur. Și atunci au creat 3000 de asemenea unități. Fiecare e slabă, dar la un loc fac opinia (…) Ați observat că toți dintre cei plecați de la un trust, de la un ziar, cad în picioare? I se inventează un site, un ziar… eu așa ceva nu am mai pomenit”, a susținut analistul politic.

Ion Cristoiu a mai spus că, în democrație, nimeni nu câștigă un război cu presa. „Noi suntem, din 90 încoace, o democrație de fațadă, nimeni numai reacționează dacă se întâmplă ceva presei (…)Nu mai e nimic de făcut în cazul presei. Dacă spui adevărul și ești corect, riști să ajungi cu capul pe butuc”, a conchis jurnalistul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

47 comentarii pentru articolul „Iohannis nu vrea doar să câştige, ci să câştige la un scor uriaş”

 • Asta inseamna la tine turnator si delator, nespalatule???
  Ba, tu cunosti macar tangential limba romana??? Stii macar diferenta intre infractiune si contraventie, papagal sinistru?
  Esti medicul p*lii, nici macar brancardier nu meriti sa fii… 😀

 • Eteee, ca l-au mazilitara pe Cernat. De pe FB, ca i-au disparut postarile si din zilele anterioare.
  Se pregateste Vasile Bazdaganie… 😀
  Pardon, asta nu, ca e el cu datu-n gat la FB, singurul turnator dovedit vreodata de p-aici..

  • Când o sa-l numesti pe Iohannis în mod explicit „fascist”, asa cum a facut-o tembelul pe care l-am reclamat, folosind si însemne fasciste, ceea ce este interzis de lege, o sa te reclam si pe tine, mâncatorule de kkt! FB nu trebuie transformat în jungla nespalatilor radicalizati, care nu pricep ce li se permite si ce nu li se permite sa scrie în spatiul public!

   • Eteee, ce bucurii ai si tu în viata, amarâtule, ca-l „mazilitara” pe Cernat si ca urmez eu. Bucura-te , ba, bucura-te… ca esti si tu om! Oare?!

    • Un turnator este un turnator, nu-ti mai gasi scuze sobolane!
     Care cuvant ti-a inspirat tie sentimentul de bucurie, prostovan sinistru???

     • Amarat esti tu, slugoi infect, spalator de babe la c*r, sau executant de clisme, habar n-am pentru ce te suporta aia acolo…

     • Prost te-ai nascut si prost o sa mori, bă, Bulă! Vine unul si-ti violeaza nevasta, vecinul tau vede si nu-l toarna pe violator. Tu îl feliciti, c-ăsta esti tu, corectul caruia nu-i plac turnatorii!

     • Ha, ha, iar începi sa debitezi magarii? Afla, nevolnicule, ca sunt un medic foarte apreciat în Franta si medicii nu spala c-ruri si nu fac clisme nicaieri în lume!

    • Cernat nu e, nicidecum, … „mazilit”, ba (chiar) văd că p(r)ostează, în draci!
     Ce-i drept să vedem până când?
     Dar, cât timp „blogul” îl suportă, despre cititori, ce sa mai spun, decât că se (cam) complac in penibilul situației !

 • …decat 66.6%

 • Am impresia ca Romanii au luat-o pe aratura ca natie: ce om citov la cap ar vota asa o hidosenie agramata ingamfata? Care in 5 ani nici nu a catadixit sa dialogheze cu natia pe care chipurile o reprezinta vorbind-o de rau pe la toate portile straine? Dar mai vrea 5 ani de concediu si barfe pe la usi straine? plus inca o casa gratis?
  In 5 ani nu am auzit decat lamentari despre ce esuati sunt romanii, de cate ori a iesit public. Si istericale gen „sa imi dea PSD bani pentru ca am promis eu strainilor in secret” Si caruia acum nu-i pasa de vot, se bazeaza pe manevrele institutiilor de forta si pe letargia unei natii presupusa a fi adormita prin insusi imnul impus.
  Desigur ca va lua un scor mare la alegeri: presupun ca stapanii lui au camioanele cu buletine stampilate deja, pentru ambele tururi, pregatite prin padure, la fel si listele si tabletele.
  Sa votam cu spor deci, mai ales diasporezii clasici, cei care vin in tara o data pe an cu excremente in maini si solicitand sex oral din obisnuinta, precum cei din 10 august. Dar care „voteaza” anticipat 3 zile, cate unul la 3 secunde pe fiecare sediu si vor sa hotarasca ei soarta tarii pe care au parasit-o, conform zicalei: sa mai moara o data capra fostului vecin.

 • Aceste „alegeri”, pentru NOI
  vor fi doar pentru locu’ DOI !
  Primu’ loc e OCUPAT
  de sasu’ mult LĂUDAT !

 • Niciun jurnalist n-a avut curajul să abordeze ca temă de dezbatere decăderea presei româneşti.
  Destul de timid a încercat cândva Robert Turcescu, iar Maestrul a făcut-o fără aplombul cu care caracterizează scrierile sale despre alte subiecte.
  Şi, Geo!
  Nu vorbim aici de forma de transfer, a presei, de pe suportul de hârtie pe cel electronic, da?

 • Bazdaganie, repeta cu voce tare ¨Nu mai e nimic de făcut în cazul PRESEI¨..
  Ce avem noi aici? UN BLOG. Deci nu e vreun trust de presa, cum nici tu nu esti vreun jurnalist!
  ¨ Fie vorba doar intre noi..¨ 😀

  • Bulă, mai bine repeta tu cu voce tare dupa mine: PRESA se face acum si pe INTERNET. Ion Cristoiu îsi publica în fiecare seara „Gândul” întâi pe EVZ. si apoi si-l pune pe blog. MEDIAFAX îi gazduieste de asemenea articole si emisiuni, ca sa nu mai vorbesc despre INTACTUL lui Voiculescu… Mai vrei?!

   • M-am cam saturat sa-ti explic ca la prosti, dar pentru ca esti si fudul, asta ma cam deranjeaza:
    1. Presa se face si pe internet, dar fa diferenta intre un post TV online, un ziar online, cum e comisarul.ro (sau ce mizerii mai citesti) si un blog. Blogul nu e presa!!!
    2. Faptul ca sunt preluate niste articole de pe blog de catre presa, sau ca e cineva invitat sa-si spuna parerea la o televiziune, asta il face cel mult colaborator, nu institutie de presa.
    Capisci, bolovane??

    • Nu trebuie sa explici nimic, când rezulta clar ca EU ti-am explicat primul ca la prosti si tu nu pricepi sau te faci ca nu pricepi.
     Retard, îti mai spun înca o data: I.C. îsi publica seara de seara „Gândul” pe EVZ. si abia dupa vreo ora îl posteaza pe blog. … etc.
     Retard, reciteste ceea ce am scris eu, ca am scris bine, si nu mai abera doar de dragul de a fi bagat în seama!
     Ba, m-am saturat de tine, scuteste-ma naibii de interventiile tale idioate!

     • Da, vierme? Ia da link cu gandul de azi la EVZ!

     • Ba, tu eti si senil nu doar prost! Ia da link sus la „Opinii” si o sa gasesti editorialele lui Cristoiu din fiecare seara, aparute înainte de publicarea lor pe blog.
      Mai sunt si altii care citesc evz. si care îti pot spune ca am dreptate.
      Eu însumi, le-am citit aproape în fiecare seara pe evz. pentru ca aici întârziau sa apara. De-aia se întâmpla sa-i dau replica lui I. C., în secunda 2, dupa ce „Gândul” aparea pe blog foarte târziu. Dégage, ca ma enervezi!

     • Am dat, ultimul e din 7 noiembrie…Iar ai mancat kkt!!!!

     • Manânci tu kkt cu caru’! Nebunule, asa-i cum îti zic eu, urmareste de acum încolo, seara târziu, în mod concomitent EVZ. si CRISTOIUBLOG si te vei lamuri!

     • Da ba link cu gandul de azi in EVZ!! Ce o tot dai cotita???
      Esti chiar prost, nu intelegi o propozitie simpla???

     • Termina, ba, cu discutia asta sterila! Posibil ca în ultima zi de campanie electorala, evz. sa-si fi schimbat linia, uita-te naibii pe articolele consecutive care preced 07 noiembrie!
      Si stai dracului sa îti mai spun ceva: este posibil ca ceea ce apare pe MEDIAFAX, sa nu fie preluat de EVZ.
      Exact, magarule, pe EVZ. lipsesc „Gândurile” lui Cristoiu care au legatura cu MEDIAFAX! Prin deductie, retard, ca mie îmi fuge mintea, în timp ce a ta ramâne fixata pe o idee gresita din start si insisti, si insisti… hai mai insista si daca ti-am venit cu explicatia!

     • Jalnic, trist, patetic!!! Te-am lasat, esti prea prost, prea de la țară. 😀

    • Asa-i, ba, claunule, ti-am demonstrat ca nu ai dreptate si uite ce final cacacios faci discutiei!
     Te sfatuiesc sa îti vezi de postarile tale si sa nu mai intri peste mine ca te faci de rahat prea des!
     .
     Ce faci, tembel, îl plagiezi pe Cernat cu „esti prea de la tara”?!

     • E dintr-o reclama la Covalact imbecilule, nu de la Cernat!
      Da, ba! M-ai facut praf.. 🙂
      Ai afirmat ca gandurile se publica in EVZ ¨seara de seara¨, ¨in fiecare seara¨ iar cand ti-am cerut sa-mi arati unde e ala de aseara, ai incercat de doua ori sa te eschivezi, dupa care ai venit cu o explicatie de doi bani!
      Cand ti-am zis ca esti patetic, ai crezut de cuviinta sa-ti declari victoria si sa mai faci doua tumbe, maimutoiule???
      Pai, cam da! Felicitari, ai infrant!!:grin: 😀

     • Eu, doua tumbe, tu patru tumbe, ticalosule! Era imposibil sa nu-ti arogi ultimul cuvânt, sa para ca tu ai avut dreptate, ratatule!
      Sa-ti fie clar , toate informatiile pe care ti le-am dat azi sunt adevarate. Ai putea sa-ti ceri scuze ca te bagi ca musca-n lapte fara sa cunosti niste lucruri si ca insisti a proasta si atunci când nu ai dreptate! Hai, plimba ursu’, ca mi-a fost de-ajuns! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

     • Mi-e clar, toate informatiile: ¨Seara de seara, in fiecare seara¨!
      Ti-a fost de ajuns, Pandelache ? Si mie. Ca e frig afara, buze reci, alea,alea… 😀 😀

  • Domn’ Nikola, matale pui ghilimele cu târnăcopul?

 • Cernate, explica idiotenia pe care o scrisesi: ¨trebuie să i se pună capul dlui Cristoiu sub butuc? …Nu, sub butuc!¨
  Cu alte cuvinte, Cernate esti prost?…. sau esti prost?

 • Ce-mi doresc inainte de alegeri:
  -Werner imparat (adica pe viata)
  -PNL la cascaval inca macar 500 de ani
  -impozite de 90% pe salarii
  -taxe de inmatriculare pentru biciclete si triciclete si in general pentru orice ai prin casa (televizor, radio) plus ITP in fiecare luna.
  -desfiintarea obligatiilor angajatorilor/desfiintarea drepturilor salariatilor
  -obligatoriu mana la buzunaru’ de la haina cand se canta imnu’
  -orice lege trecuta prin parlament va fi trimisa spre aprobare ambasadelor „partenerilor strategici”.
  -alegerile vor fi validate tot de ambasadele „partenerilor strategici”
  -sentintele judecatoresti vor fi de asemenea trimise spre aprobare ambasadelor „partenerilor srategici”
  -flatulentele vor fi interzise cu desavarsire deoarece duc la incalzirea planetei
  -se va aplica poolimii proverbul care spune ca tot ce e bun si frumos in viata este ilegal, imoral sau interzis de doctor
  -etc

  • Auzi, nu zi de două ori, că s-ar putea sa se ajungă la așa ceva! Mai e puțin!
   Dar mai e ceva! S-ar putea, tot atât de bine, să fim nevoiți să (re)învățăm limba lui Putin, întrucât … LES JEUX SONT FAITS, cam in acest sens!
   Istoria se repetă, așa că Ialta de ce nu s-ar repeta?!?

   • Hai sa fim seriosi. Rusii nici nu ne baga in seama ca daca ne-ar baga si s-ar uita cam cine conduce tara asta, s-ar pishea instant pe ei de ras si ar trebui sa umble tot timpul cu pampersi la ei. Cred ca la TV-urile din Rusia, stirile despre Romania sunt trecute la categoria emisiunilor de umor si divertisment. Noi suntem pentru rusi exact ca soarecele care pierzandu-si slipul, l-a rugat pe elefant sa iasa un pic din apa sa vada daca nu cumva i l-a luat el. Hahahahaha??!!!!

    • Hahahahaha???!!!
     Nu trebuie să ne bage in seamă, chiar nu trebuie!
     Dar or să ne bage direct in rahat! Și încă într-unul d’ăla mare de tot!!! Mai ‘documenteaza-te’!

    • Ba, tocmai c-or să ne bage in
     „seamă”, mai ales după demersurile ochelaristului de la externe, privind retrocedarea … tezaurului!?! ????

  • Vor veni si mai rele! Criza din 2008 n-a fost depasita si vine alta, mult mai dura decit cea din 1929! Romanii nu stiu nimic despre nimic, dar nu este o surpriza. Ei traiesc din vise, inchipuiri, legende si alte prostii, toate evidente, in ultimii 30 de ani si care ne-au adus in situatia actuala. Romania este un rezultat al educatiei, inteligentei, cunostintelor si aptitudinilor de care dispune majoritatea, la care se aduga un buchet consistent de obsesii, care sint cunoscute si nu le mai insir.
   Un om de afaceri neamt a spus intr-un interviu acordat revistei Forbes, din 2010, ca „romanii sint un popor naiv, care se cred f destepti si smecheri”.
   Clar ca ai dreptate, inclusiv in faptul ca stirile despre noi sint la umor si divertisment. Atit putem, dar era previzibil, inca din anii 60!
   Sa vedeam, intr-o alta forma, ce-am devenit:

   Scrisoarea unui arab terorist din Romania

   Zalutam cu rezbekt, Jefu.

   Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum… !

   Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
   Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam… Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…

   Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin ! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa ! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Hussein

  • cib, și eu îmi doresc sa se desființeze școlile, tinând cont ca analfabeții funcțional nu au nevoie de prea multa școala pentru a ajunge sa ocupe funcții importante în Statul Român. Si profii sa fie stigmatizați de tot poporul, pentru ca și-au ales o meserie inutila. 😉

 • Guvernatorul BNR a afirmat, după discuția cu Câțu și Orban, că situația financiară nu este în nici un caz … DEZASTRUOASĂ și nici GAURA din buget așa de mare, cum au prezentat-o cei doi!
  Gurile „rele” spun că acest Câțu, in cursul întrevederii, se purta ca un PISICUȚ, vorba lui Băse!
  Păi era cam normal, după câte atacuri a lansat asupra lui Isărescu, pe când era la comisia de finante, a Parlamentului, culminând chiar cu
  necesitatea schimbării din funcție!
  Așa că nu-i mai rămâne decât să-și facă un selfie, cu GAURA DIN BUGET!
  (vorba Olguței)

  • 1) cîțu are gaură in muget, mai ales cand tace.

   2)iohanes are gaură in rânjet, mai ales când e serios

   3) orban n-are gaură, el e plin peste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *