Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ion Cristoiu: 7 argumente ca Iohannis să-l pună din nou premier pe Ludovic Orban. Dacă nu-l numeşte, înseamnă că e politruc

Ion Cristoiu aduce şapte argumente în favoarea desemnării ca premier tot a lui Ludovic Orban şi numirea lui în acest post.

  1. Klaus Iohannis trebuie să-şi ţină cuvântul că e neamţ şi preşedintele României. A zis de zeci de ori că va fi Orban. Dacă nu-l numeşte pe dl Ludovic Orban înseamnă că e politruc.
  2. Dl. Ludovic Orban este şeful PNL. Este normal ca premierul României să fie şeful PNL pentru că altfel ajungem la schizofrenia din timpul lui Dragnea. Dacă PNL se întrunea şi îl dădea jos pe dl. Ludovic Orban din funcţia de preşedinte şi îl punea pe Rareş Bogdan, Ciucă sau Cîţu… pentru că cel care va face negocierile trebuie să fie şi şef de partid şi premier (…)
  3. Se rezolvă criza. Adică în momentul în care PNL dă premierul, dai Camera Deputaţilor automat lui Dan Barna. Dacă nu-I dai e o greşeală, totuşi trebuie să-i tratezi şi pe cei de la USR PLUS, au şi ei dreptul. În plus, ai o mare problemă pentru că dacă Dan Barna nu ia această funcţie, dl. preşedinte se va trezi cu un USRPLUS în aer pentru că acolo Dan Barna îşi joacă funcţia. Dacă el nu ajunge preşedintele Camerei, el e mâncat. Fie de Dominic Fritz… Dominic Fritz nu mai merge la Preşedinţie, merge Chichirău.
  4. În aceste momente nu am nevoie de experimente. Măcar Ludovic Orban conduce de 12 luni o maşinărie, ştie unde sunt manetele.
  5. Dl. Ludovic Orban, faţă de toţi, are un mare talent. Se poate combina cu oricine. Este, cum am zis eu, politicianul lui nea. Îl sună, nea Marcele, nea Ciolacu, am şi eu o rugăminte, dă-ne cutare, cutare.
  6. Ludovic Orban este un om de partid. Este în acest partid din 1990. A aduce acum un premier cum e Cîţu sau Ciucă care nu sunt…. Adică el ştie pe ăla, pe ăla.
  7. El şi-a adus în Parlament oamenii lui. În momentul în care îl scoţi din joc… el acum ştie, sună pe ăla, pe ăla (…)

În concluzie, Ion Cristoiu spune că raţiunea de stat îi cere preşedintelui să-l pună premier tot pe Ludovic Orban.
„Deci, chiar dacă nu-l mai suportă, nu ştiu, s-au certat, raţiunea de stat îi cere să-l pună pe Orban, responsabilitatea… e singura soluţie ca noi să rezolvăm criza. Altfel ne-am făcut pulbere. Ludovic Orban vrea. Dl. Klaus Iohannis poate să iasă mâine seară şi să spună Ludovic Orban. Va ieşi vreun tărăboi? Dacă iese tărăboi, ăia de la USRPLUS nu mai iau Camera Deputaţilor (…)”, a explicat publicistul.

(Sursa: Mediafax)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *