După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Ion Cristoiu a filmat începutul partidei Manchester United – Liverpool de pe Old Trafford


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu a filmat începutul partidei Manchester United – Liverpool de pe Old Trafford”

 • Maestre, bine ați venit în noua Dacie 😁
  Și după o mie și jumătate de ani localnicii tot folosesc expresii dacice/românești cum ar fi
  ‘Oi’- traducere hei, băi, măi! ( la români e expresia la ‘oi băă’).
  Copii învață in clasele primare alfabetul ca în România (spelling) a este a, dar devine ‘ei’ când învață cuvintele. Nimeni nu știe motivul …
  Am văzut că ați fost la Chester, adică Deva (exact numele e la fel cu Deva de Hunedoara).
  Oamenii locului sunt în general blajini, nu se bagă în dispute și nici în discuții nu pentru că sunt reci, ci pentru că sunt pățiți.
  Pământul extraordinar de roditor, puțini îl mai cultivă( oamenii în vârstă și fermierii peste 5 hectare că le dă statul subvenție 🧐)
  Emigranții neadaptați nu sunt românii, sunt alte popoare venite de mult mai aproape și sunt alții care nu vor să fie Britanici. Stau de generații în ajutor social și sunt organizați în bande de agresiune(motivul e cânepa din care se țeseau pe vremuri haine).

  Românii din Est Sud-Est, au fost crescuți de mici să plece în America, toate filmele de la televiziunea Yugoslavă erau americane nedublate în sârbă. Dar ajungând în Anglia și-au dat seama ca aici nu e America…
  E mult de spus, poate să încep să scriu un articol? 😁

 • Cucurigul este probabil pentru biletele la liber de 90 £
  20 de rinduri mai jos probabil ca era 300 Iar in primele rinduri sunt cred in exclusivitate abonamente
  Oricum ceea ce ne arătați este minunat

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog