România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Ion Cristoiu a refuzat să facă parte din „sfatul înțelepților” care a vrut să facă reformă în TVR

Miercuri, 8 ianuarie 1997. Mediafax:
Stere Gulea – la prima întîlnire cu cei 21 de membri ai grupului consultativ privind reforma televiziunii

Directorul general interimar al TVR, Stere Gulea, se va întîlni, miercuri după-amiază, cu cei 21 de membri propuşi pentru a face parte din grupul consultativ privind reforma televiziunii.
Gîndit, potrivit afirmaţiilor lui Gulea, ca un „sfat al înţelepţilor”, acest grup va fi un organism pur consultativ, care „nu va avea nici un fel de calitate de ingerinţă în activitatea TVR”. Grupul, format din personalităţi ale mediilor gazetăreşti sau ale societăţii civile, este, în opinia lui Stere Gulea, un fel de „impuls al societăţii civile către o conducere a Televiziunii Naţionale care vrea să ţină cont de acest impuls”.

Din cei 21 de membri propuşi pentru acest grup, Ion Cristoiu, directorul cotidianului „Evenimentul Zilei”, a anunţat deja că declină această propunere.
Ceilalţi 20 sînt: Petre Mihai Băcanu („România Liberă”), Dumitru Tinu („Adevărul”), Ana Blandiana (Alianţa Civică), Gabriel Liiceanu (director ed. „Humanitas”), Lucian Pintilie (regizor), Victor Rebengiuc (actor), Mircea Toma („Academia Caţavencu”), Dan Grigore (pianist), Octavian Paler (scriitor), Alexandru Beldiman (Uniunea Arhitecţilor), Radu Filipescu (GDS), Dumitru Iuga (SLRTVR), Andrei Pleşu (Colegiul „Noua Europă”), Cristian Ţopescu (redacţia Sport, TVR), N.C. Munteanu, Gabriel Ţepelea şi Eugen Vasiliu (preşedinţii comisiilor de specialitate din Parlament), Horia Bernea (director Muzeul Satului), Sorin Dumitrescu (Fundaţia Anastasia) şi Florin Diaconescu (direcţia Primăriei Capitalei).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu a refuzat să facă parte din „sfatul înțelepților” care a vrut să facă reformă în TVR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *