Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Ion Cristoiu are o fotografie compromițătoare cu Adriana Săftoiu

Deputata Adriana Săftoiu, unul dintre politicienii care face o notă aparte într-un peisaj controversat, a fost invitata de vineri la cristoiuTv. Printre altele, a rămas memorabilă scena din septembrie 2009, când în plenul Parlamentului, a citit de pe o foaie un discurs fără nicio noimă pentru a atrage atenția că deputații nu sunt atenți. Așa a și fost, la final aceștia au aplaudat-o.

Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, a constatat că, deși se cunosc încă de când invitata era jurnalistă, nu a făcut cu ea niciun interviu, nici măcar atunci când a fost consiliera lui Traian Băsescu la Cotroceni. În schimb, jurnalistul a dezvăluit că are o poză cu ea. „Am fost împreună cu ea și alți jurnaliști într-o delegație la Moscova, cu premierul Radu Vasile. Am făcut și o poză, dar nu o scot acum că, fiind în fața Kremlinului și doamna Adriana Săftoiu ar putea să candideze în această toamnă, o compromite. Cum or să spună? S-a pozat în Piața Roșie. E deja o bilă neagră”, a glumit gazda emisiunii. „Dacă ar fi doar bila asta neagră, din punct de vedere al publicului…”, a replicat Adriana Săftoiu.

În 2007, a publicat cartea „Cronică de Cotroceni”, o cronică de la Cotroceni de pe vremea în care a fost consilieră. O carte care s-a vândut bine, care a fost extrem de apreciată, dar a stârnit și multe controverse. Autoarea spune că nemulțumirile unor personaje din carte vin din faptul că nu au citit-o. Ion Cristoiu a mărturisit că nici el nu a citit-o, că avea impresia că este un mod de răzbunare. Însă, pregătindu-se pentru emisiune a citit-o și a constatat că nu este deloc așa. „În această carte m-a surprins plăcut, nu dezvăluirile, că le știam, cât meditația Adrianei Săftoiu asupra politicii. Este o carte de meditație asupra influenței pe care o are puterea asupra unui om. Și asta e valabil pentru toată perioada postdecembristă”, a explicat Ion Cristoiu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog