Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Ion Cristoiu, despre dezvăluirea privind trecutul lui Florin Cîțu | România9, TVR

ÎN DIRECT, la #Romania9

ACUM la #Romania9! Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Miercuri, 11 august 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu, despre dezvăluirea privind trecutul lui Florin Cîțu | România9, TVR”

  • Interesanta abordarea lui mementto privind cazul Clarke Jordan.
    Daca ne amintim si cam cum a fost cu atacul la leu pe vremea cand impozantul premier lucra la ING si cum acelasi impozant imprumuta bani pe banda rulanta( bani despre care pulimea nu a stiut si nu va sti la ce au servit) cand era Ministrul Finantelor, avem portretul unui Madoff mioritic.

  • Domnule Cristoiu, am obosit sa aud mereu cum ca electoratul ar fi de vina pentru panaramele care ajung sa ne conduca… Cei ce ajung la butoane nu ajung acolo din cauza electoratului, ci pentru ca sunt santajabili si daca mai sunt si prosti asta e un fel de bonus. Revenind, cu o condamnare ca cea a lui Citu si fara a fi in club (vrezi definitia clubului data George Carlin) ai sanse minime sa lucrezi in guvernul american si zero sa fi numit ministru. Dar problema lui Citu nu e ca rostogoleste incidentul ca o amenda in ale tinertilor valuri ceea ce am putea intelege intr-un context clar, ci ca el nu l-a facut public inaintea altora. Pina azi a fost incidentul motiv de santaj? Nu stim… America s-a isterizat numai la ideea ca Trump ar fi fost santajabil de catre rusi, noi cu dovada ca Citu (sic) ar putea fi santajat, asta ni-l face mai uman, serios?
    De asemenea Citu mai apare intr-un process in statul Iowa in 2008 CLARKE JORDAN FINANCIAL L C VS FLORIN CITU care a fost respins de judecator – ar fi interesant de aflat de ce l-au dat in judecata patronii lui CLARKE JORDAN FINANCIAL. Si cite alte schelete o mai avea in dulap stimabilu’ ce a aparut din spuma marii… dar pe care il sprijina membrii clubului.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog