Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ion Cristoiu, despre dezvăluirea privind trecutul lui Florin Cîțu | România9, TVR

ÎN DIRECT, la #Romania9

ACUM la #Romania9! Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Miercuri, 11 august 2021

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu, despre dezvăluirea privind trecutul lui Florin Cîțu | România9, TVR”

  • Interesanta abordarea lui mementto privind cazul Clarke Jordan.
    Daca ne amintim si cam cum a fost cu atacul la leu pe vremea cand impozantul premier lucra la ING si cum acelasi impozant imprumuta bani pe banda rulanta( bani despre care pulimea nu a stiut si nu va sti la ce au servit) cand era Ministrul Finantelor, avem portretul unui Madoff mioritic.

  • Domnule Cristoiu, am obosit sa aud mereu cum ca electoratul ar fi de vina pentru panaramele care ajung sa ne conduca… Cei ce ajung la butoane nu ajung acolo din cauza electoratului, ci pentru ca sunt santajabili si daca mai sunt si prosti asta e un fel de bonus. Revenind, cu o condamnare ca cea a lui Citu si fara a fi in club (vrezi definitia clubului data George Carlin) ai sanse minime sa lucrezi in guvernul american si zero sa fi numit ministru. Dar problema lui Citu nu e ca rostogoleste incidentul ca o amenda in ale tinertilor valuri ceea ce am putea intelege intr-un context clar, ci ca el nu l-a facut public inaintea altora. Pina azi a fost incidentul motiv de santaj? Nu stim… America s-a isterizat numai la ideea ca Trump ar fi fost santajabil de catre rusi, noi cu dovada ca Citu (sic) ar putea fi santajat, asta ni-l face mai uman, serios?
    De asemenea Citu mai apare intr-un process in statul Iowa in 2008 CLARKE JORDAN FINANCIAL L C VS FLORIN CITU care a fost respins de judecator – ar fi interesant de aflat de ce l-au dat in judecata patronii lui CLARKE JORDAN FINANCIAL. Si cite alte schelete o mai avea in dulap stimabilu’ ce a aparut din spuma marii… dar pe care il sprijina membrii clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *