Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ion Cristoiu inițiază o petiție online împotriva drăgălelii lui Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, marți seara, la „Jurnalul meu video” pe cristoiublog.ro, un apel pentru cei care doresc să i se alăture pentru a-i cere președintelui Klaus Iohannis să nu se mai adreseze cu „dragii mei”.

„Klaus Iohannis, nu am păscut oile cu tine, ce-i asta cu «dragii mei»? Eu am 72 de ani, ca mine sunt mulți. El nu are nici 65 de ani. Păi, ce «dragii mei»? E neam cu mine, m-am îndrăgostit de el, am fost logodit cu el, am păzit oile cu el, vaca cu el? Eu nu pot să fiu drag cu el. O fi Anisie! Iliescu mai avea boala cu «măi, dragă», dar era o boală. Am o rugăminte. Să facem o petiție online și să-l rugăm respectuos pe domnul președinte să nu se mai adreseze românilor cu «dragii mei», că nu suntem dragii lui. Suntem români, subordonați, dar nu dragi. Dragi presupune o apropiere, iar eu nu am nicio apropiere și mă simt jignit, la vârsta și postura mea, ca unu, președinte, întâmplător, să-mi spună mie «dragul meu». Eu nu îi spun «dragul meu». Eu cu toată lumea, colaboratori, moderatori tv, vorbesc la plural. Nu spun nici măcar unei fătuce «draga mea». Nu spun nici «dragii mei telespectatori», că nu sunteți dragi cu mine, poate unii sunteți mult mai serioși decât mine”, a explicat jurnalistul.

El s-a mai declarat indignat de îndemnul președintelui: „Să facem împreună!”. „Eu nu vreau să fac nimic împreună nici cu Klaus Iohannis, nici cu familia lui, nici cu camarila lui. Nu vreau”, a spus Ion Cristoiu.